"Vraag naar de beschikbaarheid om een spectaculaire kermisattractie te huren. "

Een thrillride met een enorm uitzicht. Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt.

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in!

De Move It is alleen al waanzinning om naar te kijken. Deze kermisattractie draait alle kanten op, het lijkt wel of deze attractie om verschillende assen heen draait. LET OP ! ALLEEN TE HUUR IN BELGIE


De kermisattractie Reactor is een schotel met stoelen erop die rondjes kan draaien en dat ziet er spectaculair uit! Dat geeft mooie effecten die ook in de avond zeker het uittesten waard is. 

De Booster Hell Raiders is een absolute spectaculaire thrillride en een eyecatcher voor uw evenement. 

Toxic is een spectaculaire kermisattractie! Deze Kermisattractie gaat alle kanten op . En ook nog eens over de kop. Zeker voor de waaghalzen.

Power Surge gaat omhoog draait om zijn eigen as en de gondels draaien ook nog eens om zijn eigen as. 
Één van Nederlands meest spectaculaire kermisatractie kunt u huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Dat is namelijk de Move It 2.0 the Beast. Vanaf 2024 nieuw!  

De Aviator een nieuwe attractie die u nu al kunt huren voor jou evenement 2024! Een spectaculaire ritbeleving voor jong en oud. Vraag naar de beschikbaarheid bij entertainmentbureau Fun Factor Events.

De tornado is de enige in zijn soort in Nederland. Erg populair bij jong en oud. Een geweldige ervaring vanwege zijn snelheid en beweging.

Vlieg met een enorme snelheid de lucht in van 45 meter hoog! Een adrenaline kick. De Fly Zone Bungee is een zeker een eyecatcher voor jouw evenement.
Het grootste funhouse ter wereld kan je bij entertainmentbureau Fun Factor Events huren! Namelijk het funhouse Police Department. 15 met hoog en 40 meter breed is dit funhouse.

Op zoek naar een eyecatcher voor jouw evenement? De Energizer is een kermisattractie 18 meter de hoogte in gaat. Een waanzinnige rit waar je U tegen zegt.

Een Afterburner  is een grote schommel van 25 meter hoog! De gondels van deze attractie draaien ook rond. Een absolute spectaculaire  eyecatcher voor uw evenement

SPECTACULAIRE KERMISATTRACTIE HUREN

Wilt u een spectaculaire kermisattractie huren? Dan kan dat bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Dit zijn de thrillrides voor adrenaline. Vraag naar de beschikbaarheid om een spectaculaire kermisattractie te huren.

Entertainmentbureau heeft al verschillende spectaculaire kermisattracties ingezet bij diverse evenementen. Zo kwam je de 'Reactor'tegen op het Dominator festival, de Power Surge op Sunrise Festival en de Booster op het festival the Qontinent. Een spectaculaire kermisattractie huren kan voor verschillende evenementen zoals: festivals, bedrijfsevenementen, sportevenementen, beurzen, jubileums, winterevenementen. U kunt de attracties huren voor binnen en buitenland. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan om jouw favoriete specatulaire kermisattractie te huren.


KERMISATTRACTIE HUREN

Kermisattractie huren attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij  entertainmentbureau Fun Factor Events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en een festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken, sportevenementen en andere grote feesten en evenementen. Fun Factor Events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :


Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten 

Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties huren

Attractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie huren


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn