AANBOD SPECTACULAIRE KERMISATTRACTIE HUREN: 

Spectaculaire Kermisattractie Huren Voor Uw Evenementen

Kijk hieronder welke spectaculaire kermisattracties u kunt huren via Fun Factor Events.

Deze kermisattracties zijn voor de waaghalzen maar ook zeker een eyecatcher voor uw evenement !

Staat uw favoriete spectaculaire kermisattractie die u wilt huren niet bij ons aanbod?

Geen probleem wij doen namelijk ook aan zoekopdrachten.AFTERBURNER
INFORMATIE

Een Afterburner  is een grote schommel van 25 meter hoog! De gondels van deze attractie draaien ook rond. Een absolute spectacuaire  eyecatcher voor uw evenement

BOOSTER
INFORMATIE

Een thrillride met een enorm uitzicht, Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt. Een doldwaze windmolen maar je met een enorme snelheid naar beneden en weer naar boven gaat.

AIRRACE BUNGEE
INFORMATIE

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in ! Deze kermisattractie is een eyecatcher voor uw evenement. 

Deze attractie is ook wel bekend als de katapult.

MOVE IT
INFORMATIE

Zeker een eyecatcher voor uw evenement!

De Move It is alleen al waanzinning om naar te kijken. Deze kermisattractie draait alle kanten op, het lijkt wel of deze attractie om verschillende assen heen draait.

Van links naar rechts, naarboven naar beneden en over de kop. De beleving van deze machine is enorm, niet eng maar wel spannend. LET OP ! ALLEEN TE HUUR IN BELGIE


REACTOR
INFORMATIE

De kermisattractie Reactor is een schotel met stoelen erop die rondjes kan draaien en dat ziet er spectaculair uit! Dat geeft mooie effecten die ook in de avond zeker het uittesten waard is. 

BOOSTER HELL RAIDERS
INFORMATIE

De Booster Hell Raiders is een absolute spectaculaire thrillride en een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen waaronder : Festivals, Concerten, Bedrijfsfeesten, kermissen en andere grote evenementen. 

TOXIC
INFORMATIE

Toxic is een spectaculaire kermisattractie ! 

Deze Kermisattractie gaat alle kanten op . En ook nog eens over de kop. Zeker voor de waaghalzen.

POWER SURGE
Kermisattractie Huren: PowerSurge
INFORMATIE

De kermisattractie Power Surge is een geweldige spectaculaire thrillride. De Power Surge gaat omhoog draait om zijn eigen as en de gondels draaien ook nog eens om zijn eigen as. Deze kermisattractie kunt u via Fun Factor events huren voor verschillende evenementen. 
MOVE IT THE BEAST
INFORMATIE

Één van Nederlands meest spectaculaire kermisatractie kunt u huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Dat is namelijk de Move It 2.0 the Beast. Vanaf 2024 nieuw!  

AVIATOR
INFORMATIE

De Aviator een nieuwe attractie die u nu al kunt huren voor jou evenement 2024! Een spectaculaire ritbeleving voor jong en oud. Vraag naar de beschikbaarheid bij entertainmentbureau Fun Factor Events.

TORNADO
INFORMATIE

De tornado is de enige in zijn soort in Nederland. Erg populair bij jong en oud. Een geweldige ervaring vanwege zijn snelheid en beweging.

FLY ZONE BUNGEE
INFORMATIE

Vlieg met een enorme snelheid de lucht in van 45 meter hoog! Een adrenaline kick. De Fly Zone Bungee is een zeker een eyecatcher voor jouw evenement.KERMISATTRACTIE HUREN

Kermisattractie huren attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :


Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten 

Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties huren

Attractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie hurenBij Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren zoals : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen

En vele andere attracties. 


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn