ANGELINA'S SCHMINKPARADIJS
INFORMATIE

Angelina's Schminkparadijs kunt u nu boeken of inhuren voor ieder schminkfeest. Een proffesionele manier van schminken. Maar ook doet zij meer dan schminken. U kunt ook terecht voor: airbrush, buikschilderingen, schminken voor kinderen, make up artist. make up artist voor Halloween events.

WIPE OUT / MAD MILL
Kids Entertainment : Wipe Out / Mad Mill boeken - Inhuren
INFORMATIE

Met deze Wipe out genaamd de Mad Mill komt u zeker in beweging. U komt op een gele stip te staan. U moet er voor zorgen dat u over de draaiende balk springt . De draaiende balk zal steeds sneller draaien ! Valt u om ? Dan bent u af. 

THE SWINGING COASTER
Kids Entertainment : Achtbaan Huren
INFORMATIE

The Swinging Coaster een enorme leuke familie achtbaan. Zeker een aanrader voor jong en oud. De gondels waar u zich in bevindt die draaien ook nog eens rond. Niet voor niks is deze achtbaan The Swinging Coaster genoemd.

BUGGY
Kids Entertainment : Buggy Kermisattractie Huren
INFORMATIE

Deze kermisattractie is enorm populair en een graag gezinde gast bij de kinderen. 

Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

Wat wil je nog meer ! 


MOPS & TOTEM
Kids Entertainment : Mops en Totem boeken / inhuren
INFORMATIE

Straattheater : Mops & Totem De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de schatkist!

 

MARCO ROYAL
Kids Entertainment : Marco Royal Goochelaar boeken / inhuren
INFORMATIE

Laat u zich verbazen, verwonderen en entertainen door één van de spontaanste goochelaars van Nederland. Met ruim 15 jaar ervaring maakt Goochelaar Marco Royal uw evenement tot een magisch succes!

TOMMIE EN SOFIE
Kids Entertainment : Tommie en Sofie boeken / inhuren
INFORMATIE

Wanneer Sofie een grote schatkaart vindt is Tommie zo enthousiast dat hij meteen op pad wilt gaan. Maar als Sofie de kaart beter bekijkt, ziet ze dat het een route is vol leuke opdrachten.

DINO HUREN
Kids Entertainment : Dino boeken / inhuren
INFORMATIE

Deze Dino Straattheater act is voor promotie/reclame te huur voor een breed scala aan evenementen zoals o.a. voor: beurzen, markten, televisie, Bioscoopfilms (met Dino’s), retail producten m.b.t. dino’s, restaurants met dino thema, dierentuinen, kinderfeestjes, braderieën, kermissen, festivals en andere evenementen etc. etc.


POPEYE
Kids Entertainment : Meet and Greet Popeye
INFORMATIE

Ontmoet nu Popeye live. Ontmoet, begroet en knuffel Popeye en ga met hem op de foto in onze fotostudio. Popeye is een Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen.

BOBO
Kids Entertainment : Meet and Greet Bobo
INFORMATIE

Snuffelsnuit! Beleef een groot avontuur tijdens een meet & greet met Bobo, of je nu groot of klein bent. Geef jij hem een knuffel, high five of een handje? Een foto met je vrolijke vriend behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

GARFIELD
Kids Entertainment : Meet and Greet Garfield
INFORMATIE

Ontmoet nu Garfield live. Garfield is zonder twijfel de beroemdste kat aller tijden, de strip heeft wereldwijd zo’n 263 miljoen lezers. Garfield leeft samen met zijn baasje Jon en hond Odie maar hij voelt zich echter superieur aan mens en hond.

ZEEMEERMIN
Kids Entertainment : Meet and Greet Zeemeermin
INFORMATIE

Een Meet & Greet te boeken met Aquatica de Zeemeermin. Wij verzorgen de zeemeermin, het decor (schelp, zeepaardjes, bellenmachines en een achtergrond). Zodat het geheel er magisch uit ziet


KABOUTERKLASH
Kids Entertainment : KaboutKlash
INFORMATIE

Maak kennis met de langste en kleinste Acta-kabouters. Wie is de baas? De grootste of de slimste? In deze lopende straattheater act: Ka en Wouter, slim en sloom, driftig en dromerig.Twee kabouters, één kruiwagen, één gieter, één schep. Wáár moet het boompje geplant worden? Wie kruit en wie schept?

SHAUN HET SCHAAP
Kids Entertainment : Meet and Greet Shaun het Schaap
INFORMATIE

De geanimeerde stop-motion serie is al jaren een hit op televisie, in de bioscoop en nu ook op ieder evenement. Nu Meet and greet Shaun het Schaap boeken / inhuren ?

SAMMY SNEEUWPOP
Kids Entertainment : Meet and Greet Sammy de Sneeuwpop
INFORMATIE

Sammie is een hele lieve sneeuwpop die van knuffelen houdt. Hij vindt het super leuk om op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en natuurlijk om te knuffelen. Sammie neemt altijd een professionele begeleider mee die zijn ogen, oren en hulp is

TEACUPS
Kids Entertainment : Teacups Theekopjes Kermisattractie Huren
INFORMATIE

Teacups kermisattractie huren !De enige echte theekopjes of ook wel genoemd Teacups kunt u natuurlijk via Fun Factor Events huren. Een populaire kermisattractie voor jong en oud. De Teacups zijn geschikt voor grote evenementen maar ook voor de kleinere feestjes .


KWAKZALVER
Kids Entertainment : Kwakzalver boeken / inhuren
INFORMATIE

Al uw pijntjes en kwaaltjes worden opgelost door deze eigenaardige persoonlijkheid zegt hij.  Om zijn verhaal kracht bij te zetten zal hij gebruik maken van onverklaarbare middelen.  U zult zien, het wonder water werkt! 

RACE O RAMA
Kids Entertainment : Race O Rama Kermisattractie Huren
INFORMATIE

Nederlands nieuwste familieattractie is vanaf nu te huren via Fun factor events. Race o Rama is een familieattractie waarmee de kinderen in een auto heel snel door de bocht gaan. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig maar de ouderen onder ons genieten ook volop. Race O Rama is een geweldige familieattractie

DRAAIMOLEN
  • Draaimolen-Kermisattractie-Huren-Fun-Factor-Events
  • Draaimolen-Kermisattractie-Huren-Fun-Factor-Events
INFORMATIE

Opzoek naar een draaimolen voor uw evenement ?Deze draaimolen kunt u via Fun Factor Events huren. Een geweldige kinderattractie voor uw evenement en of feest. Ook inzetbaar voor winterevents. 

DRAKENFLUISTERAAR
Kids Entertainment : Drakenfluisteraar boeken / inhuren
INFORMATIE

Hij komt graag naar jouw evenement om uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. En... hij neemt een levensechte Draak mee om dit te showen. Een jonge draak van 2 jaar, die net is begonnen met haar opleiding. De drakenfluisteraar leert kinderen en ouders onder andere over het leven van een draak en hoe ze hier veilig mee om kunnen gaanAMIO
Kids Entertainment : Amio boeken / inhuren
INFORMATIE

Amio en Josefien komen aan, rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar! Maar als we naar binnen gaan waar de wagen niet kan komen dat neemt Amio zijn eigen Hut mee, zo leuk !

BIBABOEDERIJ
Kids Entertainment : Bibaboederij boeken / inhuren
INFORMATIE

Bart en Bibi van de BiBaboerderij kent inmiddels toch wel iedereen.Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland.Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt, zijn uitspraken die er niet om liegen.

WITCH SISTERS
Kids Entertainment : Witch Sisters boeken / inhuren
INFORMATIE

Groot, opvallend en grappig. Dat zijn deze twee zussen. Op zoek naar mensen die bezeten zijn van het kwaad trekken zij door de straten. Hiermee willen zij de mensheid redden. Door hun uiterlijk verwacht niet iedereen de goede bedoelingen van deze twee heksen.

FRED EN ED
Kids Entertainment : Meet and Greet Fred en Ed
INFORMATIE

Wie is Fred? Fred is lang, heeft een dikke buik en een erg lange neus. Hij is vrolijk, gezellig en je kan altijd met hem lachen. Daardoor heeft hij veel vrienden en vindt iedereen hem leuk. Hij is nergens bang voor en gaat graag op avontuur uit.
"HET LEUKSTE KIDS-ENTERTAINMENT VOOR DE BOEKT U BIJ FUN FACTOR EVENTS ! VAN GEWELDIGE ACTS TOT AAN PRACHTIGE ATTRACTIES ! 

VRAAG VRIJBLIJVEND OM EEN OFFERTE VOOR UW FAVORIETE KIDS- ENTERTAINMENT TE BOEKEN / INHUREN ! "


BUMBLEBEE
Kids Entertainment : Meet and Greet Bumblebee
INFORMATIE

Bumblebee is wel één van de meest bekende transformer.De bekende robot die in diverse – ook toekomstige – films te zien is, kunt u nu boeken voor ieder event.


IRON MAN
Kids Entertainment : Meet and Greet Iron Man
INFORMATIE

Ironman is een robot uit de welbekende transformersDe bekende robot die in diverse – ook toekomstige – films te zien is, kunt u nu boeken voor ieder event.

DOLFJE WEERWOLFJE
Kids Entertainment : Dolfje Weerwolfje boeken / inhuren
INFORMATIE

Op avontuur met Dolfje weerwolfje en Timmie.Timmie is de beste vriend van Dolfje. Hij vindt het niet erg dat zijn beste vriend een weerwolf is.  Timmie en Dolfje laten op humoristische wijze de voordelen van een weerwolf zien.  Een leuke korte interactieve straat-act

STARZ
Kids Entertainment : Starz Meidengroep boeken / inhuren
INFORMATIE

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop.


DE GRIEZELBUS
Kids Entertainment : De Griezelbus boeken / inhuren
INFORMATIE

In de Griezelbus worden griezelverhalen verteld door schrijver P.Onnoval.Binnen in de bus is het donker maar het is ook mogelijk dat Onnoval voor de bus voorleest want zo word de binnenkant van de bus nog griezeliger.

WINXCLUB
Kids Entertainment : Winxclub boeken / inhuren
INFORMATIE

Winx Miniconcert Dans en zing mee met de feeën van Winx Club tijdens hun spetterende mini concert. Bloom, Tecna, Musa, Layla, Flora en Stella zullen natuurlijk hun bekendste en grootste hits ten gehore brengen, maar ook super toffe nieuwe nummers!

SPRINGKUSSEN DOLFIJN
  • SPRINGDOLFIJN5
  • SPRINGDOLFIJN4
  • SPRINGDOLFIJN1
  • SPRINGDOLFIJN3
INFORMATIE

Dit springkussen is uitstekend voor kinderen tot 10 jaar. Het springkussen heeft aan de zijkant ook nog een glijbaan. 

KIDZHITSHOW
Kids Entertainment : Kidzhitshow boeken / inhuren
INFORMATIE

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 14 jaar biedt de KidHitzShow op een uitbundige manier non-stop dolle pret ! De Kids DJ neemt je mee in een interactief programma vol muziek, entertainment en spelletjes.


RODEOSTIER
Kids Entertainment : Rodeostier boeken / inhuren
INFORMATIE

Een rodeostier huren is zeker een feestje waard. Iedereen heeft er plezier aan en is zeker lachwekkend. Wie kan er het langste op deze rodeostier blijven zitten ?

RGB LED DOLL
Kids Entertainment : Meet and Greet Led Doll boeken / inhuren
INFORMATIE

Het is een grappig Blue DJ led doll die u overal in kunt zetten. Maar trekt wel volop de aandacht. Iedereen wilt wel met deze Blu DJ led doll  op de foto en vooral een selfi nemen. Dus boek de meet and greet met deze Rgb Led Doll !

PETER TYPETJES
Kids Entertainment : Peters typetjes boeken / inhuren
INFORMATIE

Peter is geboren met beter bekend als dwerggroei.  Hij is entertainer, en acteur. Peter is al verschillende keren op de tv geweest. En heeft in de welbekende clip gespeeld van Rene Karst ; Stenen op het plein '. Via Fun Factor Events kunt u Peter Typetjes boeken / inhuren voor verschillende evenementen.

DE KIPPETS
Kids Entertainment : De Kippets boeken / inhuren
INFORMATIE

De Kippets zijn 3 kippen genaamd Knappie, Kakel en Kibbeltje. Ze zijn van hetzelfde formaat en van het vrouwelijke geslacht.Alle drie blauw met een rood flebbetje onder de kin en gele pootjes.MR BEAN
Kids Entertainment : Mr Bean Meet and Greet boeken / inhuren
INFORMATIE

Wie kent Mister Bean niet.
Hij is een onhandige en vaak vindingrijke man die regelmatig in hilarische situaties terechtkomt bij het uitvoeren van taken die een normaal mens nauwelijks moeite zouden kosten.                                                       

DE LEEUWENKONING
Kids Entertainment : De Leeuwenkoning boeken / inhuren
INFORMATIE

De Leeuwenkoning is voor iedereen eigenlijk wel bekend.
Kent u niet de koning uit Junglebook dan kent u hem wel als de Loekie de Leeuw- achtige persoonlijkheden.
Wie wil niet op de foto met deze prachtige leeuw of gewoon even een knuffel geven, alles is mogelijk 

ROCKFROGS
Kids Entertainment : Rockfrogs boeken / inhuren
INFORMATIE

Hou je van muziek, avontuur en loltrappen? Kom dan naar een concert van de RockFrogs!
De RockFrogs is de populairste rockband van de hele kikkerwereld.

MINI ZWEEFMOLEN
INFORMATIE

Een mini zweefmolen huren voor elk evenement. Deze zweefmolen is gericht voor alle kinderen. Inzetbaar voor : Braderie, kermissen, markten, dorpsfeesten en vele andere evenementen en feesten.STORYZOO
Kids Entertainment : Storyzoo boeken / inhuren
INFORMATIE

Meet & Greet met StoryZoo:
Hoe bijzonder is het voor een kind om oog in oog te staan met zijn of haar helden van televisie? 
Vanaf heden kan dat tijdens een echte Meet & Greet! Kinderen kunnen met Toby, Pepper en Bax op de foto, een High Five geven, of een dikke knuffel!

VOGELEN
Straattheater Animatie : Vogelen Boeken / Inhuren
INFORMATIE

Reuzenkip Fabienne is op zoek naar de liefde. Op straat en tussen de mensen. James – de deftige dwerg op haar rug – is vooral op zoek naar publiek. Want hij heeft Fabienne een heleboel kunstjes geleerd! 

ROTZOOI
Kids entertainment Animatie : Rotzooi
INFORMATIE

Op een zeer ontwapenende manier weet Peter het thema afval, sorteren en recycleren te verwerken in een hilarische straattheater act, ook geschikt voor de allerkleinsten onder ons.

SURF SIMOLATOR
Surf Simulator Huren via Fun Factor Events
INFORMATIE

Met de Surf Simulator haalt u een geweldige attractie is huis. Niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Wie kan er het langste op deze surfplank blijven staan. Als je nu soms dacht dat deze plank stil blijft staan, dan heb je het mis. Hoe langer iemand blijft staan, hoe meer de plank gaat bewegen. En probeer dan maar eens je evenwicht te houden. Gegarandeerd succes in alle opzichten!DINOCLUB LIVE SHOW
Dinoclub Live Show Boeken / Inhuren
INFORMATIE

Licht, geluid, rook, bubbels en nog veel meer spektakel! Dat is de Dinoclub Live Show! De dinovriendjes van de Dinoclub nemen de bezoekers mee op een spannende ontdekkingsreis door de prehistorie, zingen en dansen samen met de kinderen en maken er één grote onvergetelijke ervaring van. 

SNOOPY
INFORMATIE

Snoopy houdt van pizza en haat kokosnoten. Hij heeft een alter-ego genaamd “Joe Cool”, waarbij hij een zonnebril opzet. Hij is doodsbang voor ijspegels die boven zijn hondenhok hangen.

PJ MASKS
INFORMATIE

Overdag gaan Connor, Amaya en Greg naar school zoals iedereen.
Als de avond valt en ze hun pyjama aandoen en hun dierlijke amuletten activeren, transformeren ze op magische wijze in superhelden - Catboy, Owlette en Gekko - en worden ze PJ-Masks!

BART EN BIBI
Bart en Bibi van de Bibaboederij ! Een Meet en Greet ! Het leukste Kinder-entertainment!
INFORMATIE

Wie kent nou Bart en Bibi van de BiBaboerderij niet.

Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland."Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt" zijn uitspraken die er niet om liegen.KRAKUUL
INFORMATIE

Diep in de smeltkroes der aarde huist Krakuul!

Dit mysterieuze heerschap loert naar een kroelmaatje voor  zijn ‘Gruuwel’ die er lustig op los kronkelt. Maar schijn bedriegt... Krakuul blijkt niet te zijn wie hij is!  De adembenemende magie waarbij Krakuuls hoofd van plaats verwisselt,  zal menig bezoeker in verbazing achterlaten!  Krakuul weeft een zweem van mysterie met een vleugje illusie. Welke jong en oud in vervoering brengt! 

SPROOKJESSTRONCK
INFORMATIE

De Sprookjesstronk straattheater sluipt weg uit de nevel.

Hij wil ook weleens de warme zonnestralen op zijn bastje voelen! Kijk daar, hoog op die tak! Twee groene oogjes, een mossig vachtje… Wie lift daar stiekem mee? Grubby het boomdraakje! Hij vindt het heerlijk onder zijn kinnetje gekriebeld te worden.

BULSTRONCK
INFORMATIE

De meeste Aardnurkjes zijn overwoekert met mos en zwammen. In de herfst schilderen zij alle blaadjes in de meest betoverende kleuren. Dan buldert plots een stormachtige stem: ‘Hier wordt niet geverfd! Ga dat maar bij de trollen doen!’

FATA MORGANA
Fata Morgana Kermisattractie Huren?
INFORMATIE

De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie die u via Fun factor Events kunt huren. Er zit niet een enorme snelheid in deze attractie waardoor deze zeker geschikt is voor kleine kinderen.Van links naar rechts en van boven naar beneden. De Fata Morgana kinder kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. STEVE KAZAN
Steve Kazan Goochelaar en Comedian Boeken / Inhuren Bij Entertainmentbureau Fun Factor Events
INFORMATIE

Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!

Hij brengt een op maat gemaakte show vol humor, interactie en magie. Veelal wordt hij daarbij ingezet als luchtige ijsbreker óf als feestelijke afsluiting. Maar natuurlijk is alles daar tussenin ook mogelijk

UNITY GIRLBAND
Unity girlband Boeken / Inhuren bij Entertainmentbureau Fun Factor Events
INFORMATIE

UNITY is De Nederlandse meidengroep van dit moment.

Niemand minder dan Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos zijn de bandleden van UNITY. Op 26 september 2020 waren zij de winnaars van het Junior Songfestival.

DE BALLONNEN CAMPER
De Ballonnen Camper Boeken / Inhuren ?
INFORMATIE

De ballonnen camper geeft je het gevoel van Charlie in de chocoladefabriek van Willy Wonka.

Een menu met allemaal verschillende ballonfiguren waar je uit kunt kiezen. Overal waar je kijkt vrolijke kleurtjes. En je eigen ballondier die voor je neus, speciaal voor jou wordt gemaakt. De keuze is reuze. En de mogelijkheden zijn groter dan je eigen fantasie.

KINDERKARTBAAN
INFORMATIE

Een Kinderkartbaan huren voor uw evenement of feest? Dat is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kinderkartbaan kunt u huren voor verschillende evenementen feesten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, winkelcentrumpromotie, jubileums, dorpsfeesten, sportevenementen, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden.

Deze mobiele kartbanen zijn geschikt voor de leeftijden van 5 tot en met 15 jaar.DRAGGY DE KLEINDE DRAAK
INFORMATIE

Het gebeurde een klein jaar geleden... Van op vakantie brachten we een vreemd ei mee. Nieuwsgierig als we waren, hebben we het ei laten uitbroeden. Het resultaat is Draggy, een heuse draak! Geloof jij in sprookjes? Of wil je er dolgraag in (leren) geloven? Nodig deze vriend dan eens uit. 

AFKE KNUFFELBEER
INFORMATIE

Iedereen droomt er wel eens van: een knuffelbeer supergroot is. Als deze beer dan ook nog kan bewegen, zelf terugknuffelt én super zacht is, is dat helemaal een droom. Natuurlijk zijn de meeste dromen bedrog, maar de grote beer waar jij zo van droomt bestaat! Hij heet Afke Beer, is 2 meter 65 groot, heeft een bolle buik en een heel hoog aaibaarheidsgehalte. 

KINDERSHOW ANDERS MET SANDER
Kindershow Anders met Sander
INFORMATIE

Unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

KINDER OCTOPUS
INFORMATIE

Dit is een kopie van een grote octopus. Maar dan special voor kinderen. Door de afzonderlijke bewegingen van de armen wanen kinderen zich in een heuse Kinder Octopus in de zee.
Deze attractie heeft een vlugge opbouw en afbreek tijd waardoor deze een gegarandeerd succes wordt op elk evenement .

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn