Sla zo hard als je kan bij de Kop van Jut XXL. De Kop van Jut XXL spuw vuur als je de bel raakt! Deze attractie is er voor jong en oud.

De grootste bingo van Nederland. Deze attractie is inclusief maar ook exclusief prijzen te huren. Ook kunt u zelf prijzen weggeven.

De Schiettent kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, festivals, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten. 

De Pusher is één van de populairste kermisspellen. Ook wel bekend als de muntenschuiven.
Pijl en boog is een enorm leuk kermisspel voor verschillende evenementen en feesten. Schiet jij met je pijl en boog alle ballonnen kapot? Mocht dat zo zijn ....dan ben jij de WINNAAR !

Één van de leukste kermisspellen op dit moment is de Pinkdate!  Dit kermisspel is enorm populair! Weet jij deze grote prijs te winnen?

Skeeball is een kermispel van vaardigheid en techniek. Gooi de ballen op de helling die vervolgens in de lucht springen. Als je goed je best doet en goed mikt vallen de ballen in de hoogste score

 Een populair kermisspel is de Euroball ook wel genoemd Boomball. Een enorm leuk spel waarbij jemet een kanon ballen in de doelen moet schieten.KERMISSPELLEN HUREN

Kermisspellen Huren Voor Evenementen En Feesten

U wilt kermisspellen huren voor uw evenement ?
Via Fun Factor Events kunt u verschillende spel en oefenzaken kermisattracties huren.
Zo kunt u denken aan : Grootste bingo van Nederland, lucky Cranes, Pusher, Kamelenrace en vele andere kermis spellen en spelzaken.
Deze kermisspellen zijn inzetbaar voor verschillende evenementen : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten.


Vraag vrijblijvend een offerte om uw gewenste kermisattractie kermis spellen te huren.
De kermis spellen kunt u eventueel exclusief of inclusief handel / prijzen huren.
Ziet u uw gewenste attractie / kermisspel niet tussen ons aanbod staan ?
Neem dan toch contact met ons op wij kunnen voor een zoekopdracht uitvoeren.

KERMISATTRACTIE: KERMISSPELLEN HUREN

Kermisattractie Huren Attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

Gerelateerd : 


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn