SAMMIE SNEEUWPOP
INFORMATIE

Sammie is een hele lieve sneeuwpop die van knuffelen houdt. Hij vindt het super leuk om op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en natuurlijk om te knuffelen. Sammie neemt altijd een professionele begeleider mee die zijn ogen, oren en hulp is


WALKING TABLE - CHRISTMAS
INFORMATIE

Deze kerst dame komt met haar Walking Table naar jouw evenement. Uit haar mobiele tafel klinkt gezellige kerstmuziek. Al babbelend loopt zij over het evenement en voorziet de bezoekers van een heerlijke kerst traktatie. Uiteraard mogen winkeliers ook lekkernijen of producten aanleveren om uit de delen.

KERSTMAN
INFORMATIE

Deze Kerstman loopt rond over jouw event en maakt praatjes met de aanwezige gasten.

Natuurlijk mogen jouw gasten foto's en selfies maken met de Kerstman. Heb je presentjes voor jouw gasten? De Kerstman deelt deze graag aan ze uit.

KERSTMAN & KERSTVROUW
INFORMATIE

Zonder een Kerstman is het Kerst evenement niet compleet. Deze Kerstman is in te zetten tijdens veel verschillende gelegenheden en locaties. In deze uitvoer komt de Kerstman niet alleen naar het evenement toe. Hij neemt zijn Kerstvrouw mee.


CHOCO FABRIEK
INFORMATIE

Laat je heerlijk verwennen in de Chocofabriek. 

Deze chocoladefonteinen veranderen alles in een heerlijke lekkernij. Marshmallows, fruit etc. De vrolijke medewerkers assisteren de kinderen bij het maken van de lekkernijen.

KERSTPAKKETTEN SHOW
INFORMATIE

Het Rad van de Grote Kerstpakketten Show wordt onderverdeeld in diverse vakken. 
Ieder vak bevat een Icoon waarmee iets te winnen is. In overleg wordt bepaald welk Icoon welke prijs bevat.  Hiervan wordt ook een Icoon op het rad geplaatst. 

POFFERTJESKRAAM GROOT
INFORMATIE

U kunt via Fun factor events een poffertjeskraam huren voor uw evenement. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn zoals : Bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, kermissen, braderie, markten en vele andere evenementen en feesten. 

LICHTBRENGERS VAN HET WAD
INFORMATIE

Traag glijden ze vooruit, en met sonar zoeken ze hun weg, maar waarheen? Op zoek naar wat? Of wie? Op zoek naar de mens die het licht goed kan gebruiken om donkere tijden door te komen. Hebben ze de juiste persoon gevonden dan zetten ze die in het licht.


WINTERPAARDJE
INFORMATIE

Rond de kerstperiode is dit authentieke winterpaardje weer in het land. Het winterpaardje wordt bereden door een betoverend winter prinsesje. Met haar kerstrepertoire brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst.

SANTA'S SPRINGDIEREN
INFORMATIE

Ho, ho, ho, opgepast! Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder, Blitzen en Rudolph stuiteren zo op je schoot! Springend op hun springstelten vinden deze imposante rendieren op speelse muziek hun weg tussen het publiek.

COLD TURKEY
INFORMATIE

De kerstanimatie Cold turkey begint waar Christmas Carol van Charles Dickens eindigt.

Ebenezer Scrooge heeft kennelijk zijn leven gebeterd, (de vrek).Poelier Theodor Woodman heeft te verstaan gekregen dat hij in opdracht van Scrooge, de laatste grote Kerstkalkoen moet bezorgen.

PIMPEL KERSTELF
INFORMATIE

Kerstelf Pimpel is met de schatkist van de kerstman op zoek naar hulp. Kerstelf Pimpel heeft een groot probleem, de schatkist is betoverd en wilt niet meer open.Wie o wie kan Pimpel helpen de schatkist te openen en te ontdekken wat deze schatkist geheim houd!


KLEINE KERSTMAN
INFORMATIE

Heeft u ooit wel eens zo'n kleine kerstman gezien ? Nu kunt u deze kleine kerstman boeken / inhuren voor verschillende evenementen en feesten. Een geweldig komisch typetje !

KLEINE KERSTELF
INFORMATIE

Wat zou de kerstman zijn zonder een Kerstelf ! Deze kerstelf kunt u boeken / inhuren voor verschillende evenementen en feesten. In overleg kunnen er kerstpakketten uitgedeeld worden. 

SANTA SLEIGH
INFORMATIE

Santa Sleigh de leukste kermisattractie voor de kerstdagen. U kunt via Fun factor events deze leuke vliegende sleetjes huren. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen. Deze kermisattractie inzetbaar voor kerstmarkten en andere winter events.. De kinderattractie Santa sleigh  komt helemaal in kerstthema.

DE VROLIJKE BOODSCHAP
INFORMATIE

Zeker uniek in deze tijd ! En dat is de Vrolijke Boodschap ! De Vrolijke Boodschap brengt u uw geliefde een kerstboodschap aan huis of via een video. U kunt kiezen uit de Kerstelf of de kleine Kerstman.


KERSTBOODSCHAP LEDSCHERM
INFORMATIE

Deze Kerst is anders dan andere jaren.

Vele mensen kunnen hun geliefde niet bezoeken. Via Fun Factor Events ism DB Soundsystems kunt u een Ledscherm of Mobile Led Rider huren.

DE DANSENDE KERSTLINTEN
INFORMATIE

Dansend met hun levensgrote cadeau-linten zwachtelen deze vrolijke vrouwen het publiek in zachte kerst sferen; met warme woorden, een knipoog, een blik, een ster of een strik, kransjes en dansjes, zorgen zij dat de kerst door u heen zindert van top tot winterteen.

HEMELTJESLIEF!
INFORMATIE

Wilt u kerst steltenlopers boeken, om u publiek helemaal in kerstsferen te versieren? Dan zit u met deze kerst steltenlopers aan het juiste adres.

AKOESTISCHE SFEERMAKERS
INFORMATIE

Akoestische Sfeermakers is een prachtige muzikale act. Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Van festivals, bruiloften, verjaardagen, straattheater, kermissen, winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeesten, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden. 


STEVE KAZAN
INFORMATIE

Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!

Hij brengt een op maat gemaakte show vol humor, interactie en magie. Veelal wordt hij daarbij ingezet als luchtige ijsbreker óf als feestelijke afsluiting. Maar natuurlijk is alles daar tussenin ook mogelijk

MEGA SLIDE GLIJBAAN
Mega Slide Glijbaan Huren
INFORMATIE

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan.  Inzetbaar voor verschillende evenementen: festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieeen, campings en vakantieparken, concerten, pretparken, winterevents, winkelcentrumpromotie en vele andere evenementen en feesten. De Mega Slide glijbaan is 36 meter lang en 14 meter hoog!  Dit is zeker plezier voor jong en oud kortom voor de hele familie. 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn