FUN FACTOR EVENTS
Het boekingsbureau voor entertainment

Kerstmis / Winterevents

 

Boek het leukste entertainment voor Kerstmis.

 

Bent u opzeoek naar entertainment voor kerstmis, zoals wintermarkten, kerstmarkten en andere winterevents ? Wij bieden u de leukste acts voor Kerstmis.Rondlopende KerstmanVoor 4 uur lang komt onze Kerstman naar jouw evenement.
Hij loopt rond, spreekt gasten aan en iedereen mag met hem op de foto.

Natuurlijk zal de Kerstman ook regelmatig zijn bel laten horen en klinkt het regelmatig "Ho, ho, ho".

Deze Kerstman heeft een zeer luxe kostuum aan en ziet er op en top uit.


KersttreinDe Swinging Kerstmannen


De Swinging Kerstmannen Band zorgt voor op en top kerstsfeer op de kerstmarkt, in een winkelcentrum of waar dan ook. Want deze dixie Kerstmannen spelen zowel de klassieke kerstliederen als de swingende Engels/Amerikaanse carols origineel én in dixie arrangement.

Rondlopende Kerstman en Kerstvrouw


In deze uitvoer komt de Kerstman niet alleen naar het evenement toe. Hij neemt zijn Kerstvrouw mee. Samen zullen zij rondlopen over de evenementenlocatie. Ze knopen gesprekjes aan met bezoekers en gaan met mensen op de foto.

 

Snowglobe


Die sneeuwbollen waarmee je moet schudden en dat het dan gaat sneeuwen in die bol? Ken jij ze nog ? Wist je dat deze er nu ook in een levensgrote versie is?

Skibaan


Bij gebrek aan besneeuwde bergen verzinnen we steeds weer nieuwe projecten om onze favoriete hobby uit te kunnen oefenen.


 

Ijsbaan


Een kunststof schaatsbaan op uw evenement, informeer naar de mogelijkheden !

Kerstman met Rudolph


De Kerstman komt dit jaar niet alleen, hij neemt zijn meest bekende rendier Rudolph mee. De stalknecht weet Rudolph het rendier tot leven te brengen.

 

Dixieband Sneeuwpoppen


Deze swingende dixie sneeuwpoppen lopen door uw winkelcentrum of over uw kerstmarkt of het een lieve lust is, zingen liederen als Frosty the Snowman, en I'm dreaming of a white christmas.

 

The Darles Chicken Singers


Het lijkt wel of The Darles Chicken Singers zo uit 'A Christmas Carol' zijn gestapt. Ze leiden een armoedig bestaan en proberen met het zingen van kerstliedjes wat geld te verdienen.

Foto: Linus Harms


sneeuwpop

  • sneeuwpop1
  • sneeuwpop2
  • sneeuwpop3

 Wilt u een sneeupop op uw winter event ? Kijk dan snel verder  op de volgende pagina. Een leuke aanwinst voor jong en oud. 
E-mailen