Een Kermisattractie Huren Bij Fun factor events I attractieverhuur

Kermisattractie huren attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.


Kermisattractie huren voor festival en festivals :

Tegenwoordig zie je steeds meer kermisattracties staan op verschillende festivals. Bent u een organisator even een festival en op zoek naar een kermisattractie? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om uw gewenste attractie op uw festival of ander evenement te krijgen. Attractieverhuur Fun factor events


Offerte aanvragen :

Mocht u een geschikte kermisattractie gevonden hebben voor uw evenement, vraag bij ons vrijblijvend een offerte. Geef duidelijk aan in de aanvraag welke datum, plaats, soort evenement, aantal verwachte personen, en het budget wat er te besteden is. Mocht de kermisattractie die u wilt huren niet beschikbaar zijn, dan kijken wij uiteraard verder voor u naar een andere geschikte kermisattractie.

 


 

 Kinderreuzenrad hurenDit reuzenrad speciaal voor kinderen kunt u huren voor verschillende evenementen. Vraag voor de beschikbaarheid en prijs 

 Fireball


De Fireball is één van de nieuwste attractie op de Nederlandse kermis. Deze kermisattractie ziet er onschuldig uit maar vergis je niet! Deze kermisattractie kunt u via Fun factor events huren.

 

Draaimolen huren


Een draaimolen huren voor uw evenement ? Dit kan via Fun factor events.


Lucky Cranes huren

Éen van de bekendste spellen van de kermis, de grijpers ! Oftewel Lucky Cranes. Deze kermisattractie kunt u via Fun factor events huren. Vraag vrijblijvend uw offerte !


Spookhuis huren Ghost Villa


Het spookhuis Ghost Villa is via Fun factor events te huren.

Inzetbaar voor verschillende evenementen.
 DEVIL ROCK huren

 Devil Rock nieuw ! Een Thrillride waar je u tegen zegt.

Om deze kermisattractie te huren vragen wij u om het contactformulier in te vullen.Reactor huren4G maximaal ! Wat een snelheid !

Inzetbaar voor verschillende evenementen.


Party Polyp huren

 

De Polyp één van de bekendste kermisattracties. Deze attractie inzetbaar voor verschillende evenementen. Deze polyp is een graag geziende gast op verschillende festivals.

 

Break Dance huren

De Break Dance de opvolger van de Calypso. Deze kermisattractie is voor de snelheidduivels!


Afterburner huren
Een schommel van ongeveer 25 meter hoog, draaiend tot je bijna over de kop gaat. Deze kermisattractie ziet men steeds vaker op festivals en andere evenementen.Reuzenrad huren


Een reuzenrad huren ? Dit reuzenrad staat in een aantal uren, speciaal voor festivals en andere evenementen. Daarom ook de naam Festival-Wheel.

 

 

Glazendolhoof huren


Een glazendoolhof, kan jij de uitgang vinden of bots je tegen alle ramen omhoog? Deze kermisattractie kunt u via Fun factor events huren.

 


Kamelenrace huren

 Zoek je kameel, laat de ballen rollen en zorg ervoor dat je kameel zo snel mogelijk bij de finish komt!

 


Funhouse Uncharted huren

  

Dit Funhouse met water,glijbaan en andere attributen !

Huur deze kermisattractie bij Fun factor events Spacejam huren


Deze zweefmolen is 40 meter hoog. Makkelijk op te bouwen daarom zie je deze kermisattractie op verschillende festivals en evenementen.  

 Around the World huren


De grote broer van de Spacejam, deze zweefmolen is maar liefst 60 meter hoog!Airrace Bungee huren


De Airrace Bungee  kunt u via Fun factor events huren.

Deze kermisattractie ook wel bekend als de katapult. Inzetbaar voor verschillende evenementen!


View Tower huren


De View tower is een 80 meter hoge uitkijktoren. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen.
 

Heroes city XXL hurenHeroes Ciry XXL . Het grootste funhouse van Nederland te huur via Fun factor events.

Beach Party huren


De Beach Party ook wel bekend als de swingmill. Deze Swingmill is in een modern jasje gestoken. Met een enorme snelheid ga je de ronde in.

 


Soundmachine Huren


De Soundmachine ! Een favoriet op de Nederlandse kermis. Deze kermisattractie kunt u via Fun factor events huren. Inzetbaar voor verschillende evenementen. 

Autoscooter / Botsauto huren


De botsauto wie kent deze kermisattractie nou niet. Deze kermisattractie kunt u via Fun factor events huren en is inzetbaar voor verschillende evenementen.Body Shake / Wip Huren


Een kermisattractie die populair is bij de jeugd. Een bank die van links , rechts en van boven naar beneden gaat.  Deze kermisattractie is te huur via Fun factor events


Kinderdraaimolen

De enige echte kinder draaimolen kunt u via Fun factor events huren. Deze draaimolen heeft al heel wat rondjes gedraaid en ziet er nog steeds spik en span uit. Inzetbaar voor verschillende evenementen.World of the Living Dinosaurus

Ga terug naar de wereld van de Dinosaurussen. Hier kan je de Dino's echt aanraken, en ... ze bewegen ook nog !
Dance Mix

Een enorme Thrillride op uw evenement ? Dit is Nederlandse nieuwste !
Heliswing

Een enorme leuke kinderattractie, inzetbaar voor verschillende evenementen. Flying Jumbo

Vlier met de olifanten mee de lucht in, één van de leukste kinderattracties . Teacups

Ooit eens in een kopje ronde willen draaien dat kan nu ! Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. 
Een kermisattractie huren doe je bij fun factor events

Attractieverhuur Fun factor events

Perfect voor uw evenement
E-mailen