DRAAIMOLEN
MEER INFORMATIE

Opzoek naar een draaimolen voor uw evenement ?Deze draaimolen kunt u via Fun Factor Events huren. Een geweldige kinderattractie voor uw evenement en of feest. Ook inzetbaar voor winterevents. 

HELISWING
MEER INFORMATIE

De Heliswing is een enorme leuke kinderattractie.

De kermisattractie gaat iets omhoog en draait rond. De Heliswing is inzetbaar voor verschillende evenementen. 

FLYING JUMBO
MEER INFORMATIE

De Flying Jumbo kan kan in thema kerstsfeer. De kinderattractie Flying Jumbo is de opvolger van de kleine vliegtuig molentjes. De kermisattractie is geheel voorzien van ledverlichting. 

RACE O RAMA
MEER INFORMATIE

Nederlands nieuwste familieattractie is vanaf nu te huren via Fun factor events. Race o Rama is een familieattractie waarmee de kinderen in een auto heel snel door de bocht gaan. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig maar de ouderen onder ons genieten ook volop.

 

TEACUPS
MEER INFORMATIE

De enige echte theekopjes of ook wel genoemd Teacups kunt u natuurlijk via Fun Factor Events huren. Een populaire kermisattractie voor jong en oud. De Teacups zijn geschikt voor grote evenementen maar ook voor de kleinere feestjes .

KINDERATTRACTIE
FAMILIEATTRACTIES
THRILLDIRES
SPELZAKEN
HOGE KERMISATTRACTIES


FUNHOUSE HUREN
MEER INFORMATIE

Een Funhouse kunt u via Fun factor events huren . Een Funhouse  bestaat uit verschillende thema's. Geheimzinnig en mysterieus, wat gaat er gebeuren? Loop het parcours af met verschillende obstakels en hindernissen om dit allemaal te weten te komen.

HEROES CITY FUNHOUSE
MEER INFORMATIE

Heroes City XXL is een gigantisch Funhouse en is nu te huren voor uw evenement ! Dit Funhouse is te huren met en zonder parcour. Heroes City XXL is een eycatcher voor uw evenement en is inzetbaar voor : festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, kermissen en vele andere evenementen en feesten. 


GLAZENDOOLHOF
MEER INFORMATIE

Weet jij de uitgang te vinden ? U kunt een glazendoolhof  huren via Fun factor events. Inzetbaar voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten. 

SPOOKHUIS HUREN
MEER INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt u een spookhuis voor uw evenement.  U kunt kiezen uit verschillende spookhuizen van klein tot groot. Het spookhuis wat u wilt huren voor uw evenement is inzetbaar voor: Halloweenfestivalsbedrijfsfeestenbeurzen, promotionele doeleinden en vele andere evenementen en feesten

Spookhuizen zijn enorm populair bij Halloween evenementen.

WORLD OF THE LIVING DINOSAURUS
MEER INFORMATIE

Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen.Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen ! De dino's bewegen en je kan ze zachtjes aaien. Ga terug in de tijd en ga dit avontuur aan.

BALLON VOYAGE
MEER INFORMATIE

Ballon Voyage kermisattractie huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Een attractie voor jong en oud kortom een prachtige familieattractie. Deze familieattractie bestaat uit 8 draaiende gondels waar per gondel 4 personen in kunnen. De attractie is 14,5 hoog.
BEACH PARTY / SWING MILL
MEER INFORMATIE

De Beach Party is een snelheidsmolen ook wel bekend als de Swingmill maar dan in een nieuw en modern jasje.

 De Beach Party is voorzien van Led verlichting maar ook met prachtige movingheads. Bij deze attractie kunt u zelf voor zorgen hoe hard de gondel heen en weer gaat. 

AUTOSCOOTER
MEER INFORMATIE

Welbekende autoscooter / botsauto's kunt u via Fun factor events huren voor een evenement. Deze kermisattractie kunt u huren voor diverse evenementen zoals : Festivals, kermissen, markten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en nog vele andere evenementen

BODY SHAKE/ WIP
MEER INFORMATIE

De Bank / Wip is een populaire kermisattractie bij de jeugd. Deze bank gaat gaat van links naar rechts en van boven naar beneden. 

MUSIC EXPRESS
MEER INFORMATIE

De golden oldie de Music Express kunt u nu via Fun factor events huren. Deze kermisattractie kunt u voor verschillende evenementen huren. De Music Express is een echte familie attractie voor jong en oud.Ondanks de snelheid is het één groot fun !POLYP
MEER INFORMATIE

De kermisattractie  Party Polyp huren? 

De welbekende familieattractie. De kermisattractie Party Polyp is nog steeds enorm populair onder de jeugd en de ouderen.

FIREBALL
MEER INFORMATIE

De Fireball een geweldige kermisattractie die u natuurlijk via Fun Factor Events kunt  huren.  Deze Kermisattractie heeft wel iets weg van de bewegende bank ( wip) De attractie gaat omhoog en weer naar beneden. Maar de gondels draaien ook nog eens in de ronde. 

BOOSTER HELL RAIDERS
MEER INFORMATIE

De Booster Hell Raiders is een absolute thrillride en een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen waaronder : Festivals, Concerten, Bedrijfsfeesten, kermissen en andere grote evenementen. 

AIRRACE BUNGEE
MEER INFORMATIE

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in ! Deze kermisattractie is een eyecatcher voor uw evenement.  Deze attractie is ook wel bekend als de katapult.AFTERBURNER
MEER INFORMATIE

Een Afterburner  is een grote schommel van 25 meter hoog! De gondels van deze attractie draaien ook rond. Een absolute eyecatcher voor uw evenement.

REACTOR
MEER INFORMATIE

De kermisattractie Reactor is een schotel met stoelen erop die rondjes kan draaien en dat ziet er spectaculair uit! Dat geeft mooie effecten die ook in de avond zeker het uittesten waard is. 

BOTSAUTO STAR DRIVE
MEER INFORMATIE

De welbekende autoscooter / botsauto's Star Drive kunt u via Fun factor events huren voor een evenement. Deze kermisattractie kunt u huren voor diverse evenementen zoals : Festivals, kermissen, markten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en nog vele andere evenementen.

BOOSTER
MEER INFORMATIE

Een thrillride met een enorm uitzicht, Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt. Een doldwaze windmolen maar je met een enorme snelheid naar beneden en weer naar boven gaat.

KAMELENRACE
MEER INFORMATIE

Ben jij de eerste bij de finish?

Dan ben jij de winnaar !

Doe nu een aanvraag om de kamelenrace te huren voor uw evenement !  De kamelenrace is een populaire kermisattractie die vaak verhuurt word. Van bedrijfsfeesten tot aan grotere evenementen. 

BUSSENSPORT
MEER INFORMATIE

Weet jij alle blikken om te gooien bij het bussenspel? Het welbekende spel voor de allerkleinsten, maar wie weet kan u als ouderen er ook nog wat van.

LUCKY CRANES
MEER INFORMATIE

Lucky Cranes / Grijpautomaten is één van de bekendste spellen van de kermis. Ook wel bekend als de grijpautomaten.Lukt het jou wel om één van deze prijzen te winnen ? 

CHOCOLADERAD
MEER INFORMATIE

U kunt u geluksgetal kiezen, het rad gaat draaien. Mocht het rad uw geluksnummer aanwijzen dan bent u winnaar van 2 kilo chocola. 


GLUCK PRINZ (BINGO)
MEER INFORMATIE

De grootste bingo van Nederland. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen. Van Festivals tot aan bedrijfsfeesten. Deze attractie is inclusief maar ook exclusief prijzen te huren.

HOGE ZWEEF 40M, 60M
MEER INFORMATIE

Deze 40 of 60  meter hoge zweefmolen is zeker een eyecatcher op uw evenement en of feest. Een waanzinnig uitzicht over uw stad of dorp. 

DEFENDER / WIP
MEER INFORMATIE

Defender is ook wel bekend als de 'Wip' . Op de kermissen is deze kermisattractie enorm populair onder de jeugd. 


DISCO JUMPER
MEER INFORMATIE

De Disco Jumper draait in de ronde, de gondels waar men inzit draait ook nog eens om zijn eigen as. Daarnaast gaat men op een neer. FESTIVAL WHEEL
MEER INFORMATIE

Dit Reuzenrad is 18 meter hoog en in 4 uren staat dit gehele Reuzenrad kant en klaar op uw evenement. Dit Reuzenrad is inzetbaar  voor verschillende evenementen

THE STAR
MEER INFORMATIE

Het Reuzenrad 'The Star' is een 25 meter hoog reuzenrad. Dit reuzenrad is perfect voor festivals, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. The Star is full colourled, dus een prachtig aanzicht. 

 

HOLLANDRAD
MEER INFORMATIE

De Hoogte van dit reuzenrad is ongeveer  22 meter hoog. Het Hollandrad is een perfect reuzenrad  om te huren voor verschillende evenementen. Van Festivals, bedrijfsfeesten, concerten, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten. 

COPACOBANA
MEER INFORMATIE

De Copacobana Polyp is net iets anders dan de andere polypen want de gondels van de kermisattractie Copacobana polyp draaien ook nog eens om hun eigen as.


Soms weet men de weg niet te bewandelen om de enige echte kermisattracties te kunnen huren. Fun Factor Events helpt u daar bij ! 

Via Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren. Fun Factor Events bemiddelt tussen exploitant en opdrachtgever. 

Fun Factor Events heeft al verschillende attracties verhuurd aan verschillende organisaties. Van grote festivals, bedrijfsfeesten tot aan horecagelegenheden. Kortom wij weten hoe wij u kunnen helpen en adviseren. Aangezien wij een groot aanbod hebben op onze website kan het zijn dat uw favoriete kermisattractie er niet tussen staat. 

Dat is voor ons geen probleem, want wij doen ook aan zoekopdrachten. 

CAKEWALK
INFORMATIE

De Cakewalk is één van de oudste kermisattracties maar nog steeds enorm populair ! Bewegende bruggen, lopende banden en draaiende schijven. een parcour die u moet doorlopen om de uitgang weer te vinden.

CALYPSO
INFORMATIE

De Calypso is de voorganger van de welbekende snelheidsattractie Break Dance. De Calypso is een nostalgische kermisattractie uit de jaren 70 en 80. 

PUSHER GOLDEN NUGGET
INFORMATIE

U kunt via Fun Factor Events deze Pusher huren voor uw evenement. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen : festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, markten en braderieën en vele andere evenementen. De Pusher is één van de populairste kermisspellen. Ook wel bekend als de muntenschuiven.

SWINGBOB
INFORMATIE

De Swingbob is een soort bobslee maar met los hangende gondels. Hoe sneller de attractie gaat hoe hoger dat de gondels gaan. Een kermisattractie waar zeker pit in zit.


TOXIC
INFORMATIE

Toxic is een spectaculaire kermisattractie ! 

Deze Kermisattractie gaat alle kanten op . En ook nog eens over de kop. Zeker voor de waaghalzen.

THE HURRICANE
INFORMATIE

Bij deze familieattractie kunt u zelf namelijk de snelheid bepalen d.m.v. een groot wiel die in het midden van de gondel bevestigt is. The Hurricane is een mix tussen een zweef en Jumbo. 

RUPS
INFORMATIE

Wie kent deze nostalgische kermisattractie nou niet. Nog steeds populair onder de jeugd en nog steeds bij de ouderen. Weet u het nog het doek valt over u heen en dan stiekem zoenen. Dit is de attractie waar de meeste stellen zijn ontstaan.

SCHUIVENSPEL
INFORMATIE

Het Schuivenspel ( kermisspel ) kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.

Van braderieën, campings tot aan festivals.
SCHIETTENT FAIRFACTORY
INFORMATIE

De schiettent FairFactory huren ? Dat kan via Fun Factor Events. De Schiettent kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, festivals, markten en braderieen en vele andere evenementen en feesten. 

PINKDATE
INFORMATIE

Één van de leukste kermisspellen op dit moment is de Pinkdate! Dit kermisspel kunt u via entertainmentbureau Fun Factor Events huren.  Dit kermisspel is enorm populair! Weet jij deze grote prijs te winnen?

SKEEBALL
INFORMATIE

Skeeball is een kermispel van vaardigheid en techniek.Gooi de ballen op de helling die vervolgens in de lucht springen. Als je goed je best doet en goed mikt vallen de ballen in de hoogste score.

FUNHOUSE CENTRAL PARK
INFORMATIE

Het Funhouse Central Park kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Dit funhouse heeft een prachtig thema natuurlijk bekend van het stadspark in Manhattan, New York. Dit Funhouse is zeker vermaak voor jong en oud.EUROBALL
INFORMATIE

Ben je gek op kermisspellen ? Dan heb je hier één te pakken. Een populair kermisspel is de Euroball ook wel genoemd Boomball. Een enorm leuk spel waarbij jemet een kanon ballen in de doelen moet schieten.

PIJL EN BOOG
INFORMATIE

Pijl en boog is een enorm leuk kermisspel voor verschillende evenementen en feesten. Schiet jij met je pijl en boog alle ballonnen kapot? Mocht dat zo zijn ....dan ben jij de WINNAAR ! 

SANTA SLEIGH
INFORMATIE

Een prachtige aanschouwing met volledige led verlichting. Deze kermisattractie is er voor jong en oud. Huur deze kerst attractie nu voor uw winter event!

WELLENFLUG
INFORMATIE

De Wellenflug is in Nederlandse begrippen bekend als Zweefmolen. Alleen er zit wel een verschil in tussen de Zweefmolen en de Wellenflug. De Wellenflug kantelt namelijk en een Zweefmolen niet.


BREAK DANCE
INFORMATIE

De Break Dance is een supersnelle kermisattractie De Vloer van de attractie draait rond, de kruizen waar de gondels op staan draaien en de gondels zelf draaien ook om zijn eigen as.. De Break Dance is de opvolger van de welbekende Calypso

BUGGY
INFORMATIE

Opzoek naar een leuke kermisattractie die u speciaal voor de allerkleinste kunt huren ? Dan is de Buggy zeker een aanrader ! Deze kermisattractie is enorm populair en een graag gezinde gast bij de kinderen. Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

WIPE OUT
INFORMATIE

Kom in beweging bij de Mad Mill.De kermisattractie Wipe Out kunt u huren voor verschillende evenementen. Van Festivals, bedrijfsfeesten, sportclubs, scholen en nog veel meer evenementen, feesten en andere doeleinden.

POWER POLYP
INFORMATIE

Iedereen is bekend met de welbekende Polyp of ook wel genoemd Spider of Octopuss. De armen van deze kermisattractie gaan omhoog en draaien . Aan deze armen zitten kruizen gemonteerd waar de gondels aan vast zitten. Het mooie van deze Power Polyp is niet alleen dat dit de snelste Polyp is maar de gondels draaien ook nog eens om hun eigen as.


NOSTALGISCH
INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt u  verschillende Nostalgische kermisattracties huren.Ook kunt u er voor kiezen om een complete Nostalgische kermis te huren voor uw evenement en of feest. 

In het aanbod kunt u denken aan: Nostalgische Draaimolen, Nostalgische Reuzenrad, Nostalgische Suikerspinnenkraam en nog veel meer.

RODEOSTIER
INFORMATIE

Een rodeostier huren is zeker een feestje waard. Iedereen heeft er plezier aan en is zeker lachwekkend. Wie kan er het langste op deze rodeostier blijven zitten ? Deze rodeostier is inzetbaar voor : markten, braderieën, scholen, bedrijfsfeesten en vele andere feesten en evenementen.

SUIKERSPIN
INFORMATIE

Bent u op zoek naar een suikerspin /popcorn wagen voor uw evenement ? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan bij Fun factor events. Wij gaan voor u kijken of de gewenste datum en tijdstip beschikbaar is voor de suikerspin / popcornwagen te huren

POFFERTJESKRAAM
INFORMATIE

U kunt via Fun factor events een poffertjeskraam huren voor uw evenement. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn zoals : Bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, kermissen, braderie, markten en vele andere evenementen en feesten. 


SHAKER
INFORMATIE

Shaker een populaire kermisattractie voor jong en oud. Van boven naar beneden en van links naar rechts. Een attractie waar men veel plezier bij beleeft.

BREAK DANCE NO.1
INFORMATIE

break Dance No.1 de grotere variant van de No.3 modellen. Een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is nog steeds populair bij jong en oud !

RUPSBAAN LE PAPILLON
INFORMATIE

De nostalgische kermisattractie Rupsbaan ‘Le Papillon’ is in 1936 gebouwd in Turnhout (België)  Vanaf nu kunt u deze kermisattractie de Rupsbaan Le Papillon huren via entertainmentbureau Fun Factor Events.

NEW GENERATION
INFORMATIE

De Botsauto / autoscooter huren voor uw evenement ? Dit zeker een familie attractie voor jong en oud. Deze Kermisattractie doet het nog steeds enorm goed op de kermissen. De Botsauto New Generation op uw evenement? Kijk snel verderSUPERMOUSE ACHTBAAN
Kermisattractie: Supermouse Acthbaan Huren
INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt de enige echte achtbaan Supermouse huren. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. Zoals festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, tv en filmp opnames en vele andere mogelijkheden.

POWER SURGE
Kermisattractie Huren: PowerSurge
INFORMATIE

De kermisattractie Power Surge is een geweldige spectaculaire thrillride. De Power Surge gaat omhoog draait om zijn eigen as en de gondels draaien ook nog eens om zijn eigen as. Deze kermisattractie kunt u via Fun Factor events huren voor verschillende evenementen. 

EUROPARAD
INFORMATIE

Het reuzenrad Europarad kunt u huren via Fun Factor Events. Het Europarad is inzetbaar voor festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, tv en filmopnames en vele andere evenementen. Dit reuzenrad is 38 meter hoog. 

DECA DANCE
INFORMATIE

De Deca Dance is een supersnelle kermisattractie de vloer van de attractie draait rond, de kruizen waar de gondels op staan draaien en de gondels zelf draaien ook om zijn eigen as.. De Deca Dance is de opvolger van de welbekende Calypso. Een attractie om een kick van te krijgen.MINI ZWEEFMOLEN
INFORMATIE

Een mini zweefmolen huren voor elk evenement.

Deze zweefmolen is gericht voor alle kinderen. Inzetbaar voor : Braderie, kermissen, markten, dorpsfeesten en vele andere evenementen en feesten.

WALKING WATERBALLS
INFORMATIE

Deze attractie is voorzien van RGB led verlichting en een stormsimulatie. Daarnaast is deze kermisattractie snel opgebouwd en weer snel afgebroken.

Door de hoge capiciteit worden wachtrijen zoveel mogelijk bepekt.

RODEOSTIER
INFORMATIE

Neem plaats op onze Rodeostier en zie hoelang je kunt blijven zitten, want onze stier wordt wilder en wilder.
Een super leuke attractie voor jong en oud, zeer in trek en gegarandeerd een succes op elk feest. Deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel.
Deelnemers zijn altijd verzekerd van een zachte landing door het opblaasbare kussen dat er omheen ligt. 

SURF SIMOLATOR
INFORMATIE

Erg leuk om te doen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Wie kan er het langste op deze surfplank blijven staan. Als je nu soms dacht dat deze plank stil blijft staan, dan heb je het mis. Hoe langer iemand blijft staan, hoe meer de plank gaat bewegen. En probeer dan maar eens je evenwicht te houden. Gegarandeerd succes in alle opzichten!VR 360 SIMULATOR
INFORMATIE

Virtual Reality is niet echt maar het voelt wel echt ! Virtual Reaulity zorgt ervoor dat je een beeld krijgt te zien dat je waarneemt als realisitsch. Je krijgt een volledig ander gevoel dan bij een 2D scherm of een 3D bioscoop ervaring. Als je op de stoel zit van de Vr 360 simulator gaat deze alle kanten op. Het is net of je echt in de film zelf terecht bent gekomen.


HAUNTED CASTLE
INFORMATIE

Halloween, Fright nights, spooktochten en vele andere evenementen en feesten kunt u het spookhuis Haunted Castle huren. Een spookhuis waar je u tegen zegt! 

Voordat je naar binnen loopt moet je eerst nog een parcour over gaan met bewegende objecten. Ook heeft dit spookhuis een special effect met vlammenwerpers! 

Ga de uitdaging aan en ga het domein binnen van spoken en geesten. Stil zitten in de gondels gaat zeker niet lukken.

KOP VAN JUT XXL
INFORMATIE

De Kop van Jut XXL is de moderne variant van de welbekend Kop van Jut. Sla zo hard dat je de bel raakt. Bij de Kop van Jut XXL krijg je nog een extra effect! 

BIG ELI WHEEL
INFORMATIE

Het reuzenrad Big eli Wheel is inzetbaar voor: Festivals, Bedrijfsfeesten, Kermissen, Winterevents, Beurzen, Campings en Vakantieparken, Markten en Braderieeen en vele andere evenementen en feesten.STEILE WAND
INFORMATIE

De enige echte Steile Wand kunt u via Fun Factor Events huren voor uw evenement. Deze steile wand is nog de enige reizende in Nederland! De steile wand ' Wall of Death 'is een kermisattractie waarbij met één of meer stuntmannen/vrouwen op motorfietsen of karts in een grote tonvormie kombaan wordt gereden. Het publiek kijkt van bovenaf de show toe! De steile wand kunt u huren voor verschillende evenementen zoals : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen en feesten. Een prachtige en spectacular kijkwerk waar je U tegen zegt. 

MEGA SLIDE GLIJBAAN
INFORMATIE

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan.  Inzetbaar voor verschillende evenementen: festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieeen, campings en vakantieparken, concerten, pretparken, winterevents, winkelcentrumpromotie en vele andere evenementen en feesten. De Mega Slide glijbaan is 36 meter lang en 14 meter hoog!  Dit is zeker plezier voor jong en oud kortom voor de hele familie.

FUTURE DANCE
INFORMATIE

De Future Dance is ook wel bekend als de populaire kermisattractie Break Dance. Een super snelle carrousel wat tegenwoordig niet alleen meer populair is bij de jongeren maar ook bij het oudere publiek.De kermisattractie Future Dance kun ut huren voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, concerten, beurzen, winkelcentrumpromotie, tv en film opnames, campings en vakantieparken en vele andere evenementen en feesten. Wilt u de kermisattractie Future Dance huren? Vraag altijd vrijblijvend uw offerte aan en vraag naar de beschikbaarheid.  

FATA MORGANA
INFORMATIE

De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie die u via Fun factor Events kunt huren. Er zit niet een enorme snelheid in deze attractie waardoor deze zeker geschikt is voor kleine kinderen. Van links naar rechts en van boven naar beneden. De Fata Morgana kinder kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. SAFARI TRIP
INFORMATIE

De kermisattractie Safari Trip huren? Dat kan via entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kermisattractie is zeer populair bij de jongeren.

De Safari Trip is een kermisattractie die zeer snel opgebouwd en afgebroken kan worden en daarom zeer geschikt is voor verschillende evenementen.

ZWEEFMOLEN KOOISTRA
INFORMATIE

Een nostalgische zweefmolen huren kan via entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, jubileums, dorpsfeesten, beurzen, campings en vakantie, concerten en vele andere evenementen en feesten. De nostalgische zweefmolen staat ook wel bekend als de opgooimolen. 

MOVE IT
INFORMATIE

Zeker een eyecatcher voor uw evenement!

De Move It is alleen al waanzinning om naar te kijken. Deze kermisattractie draait alle kanten op, het lijkt wel of deze attractie om verschillende assen heen draait.

Van links naar rechts, naarboven naar beneden en over de kop. De beleving van deze machine is enorm, niet eng maar wel spannend. LET OP ! ALLEEN TE HUUR IN BELGIE

KINDERKARTBAAN
INFORMATIE

Een Kinderkartbaan huren voor uw evenement of feest? Dat is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kinderkartbaan kunt u huren voor verschillende evenementen feesten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, winkelcentrumpromotie, jubileums, dorpsfeesten, sportevenementen, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden.

Deze mobiele kartbanen zijn geschikt voor de leeftijden van 5 tot en met 15 jaar.TECHNO DANCE
INFORMATIE

 

De Techno Dance een snelheids machine waar je bijhoorlijk van stuitert. Deze kermisattractie was zeker een hit in de jaren 90. De Techno Dance is nog de enige reizende in Nederland. Een attractie voor jong en oud. De Techno Dance kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.

 

HAPPY FARM
INFORMATIE

haal nu het Funhouse Happy Farm in huis voor uw evenement. Dit funhouse heeft een prachtige uitstraling in het concept van een boederij.
Door het funhouse binnen te betreden gaat u een heel parcour rond met bewengende bruggen en tonnen. Dit funhouse heeft drie verdiepingen.
Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.

DRAGON FAMILIE ACTHBAAN
INFORMATIE

De Dragon familie achtbaan huren? Dat kan via entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. Voor jong en oud plezier daarnaast is deze attractie voorzien van led verlichting.

KINDER OCTOPUS
INFORMATIE

Dit is een kopie van een grote octopus. Maar dan special voor kinderen. Door de afzonderlijke bewegingen van de armen wanen kinderen zich in een heuse Kinder Octopus in de zee.
Deze attractie heeft een vlugge opbouw en afbreek tijd waardoor deze een gegarandeerd succes wordt op elk evenement .

REUZENRAD 360 VIEW
INFORMATIE

 Nieuw bij Entertainmentbureau Fun Factor Events! Namelijk het splinternieuwe reuzenrad 360 View. Dit reuzenrad kunt u nu al huren voor verschillende evenementen. Zo kunt u denken aan: festivals, concerten, sportevenementen, bedrijfsfeesten, winterevenementen en nog veel meer mogelijkheden.

 Dit reuzenrad is 40 meter hoog Volledig in de led verlichting

 

 

TRAMPOLINE
INFORMATIE

Trampoline - Bungee huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. De Trampoline zie je tegenwoordig steeds vaker op verschillende kermissen en is erg populair onder de jongeren. Wist je dat je deze attractie nu via Fun Factor Events kunt huren? Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten.

REUZENRAD SKY WHEEL
INFORMATIE

Wilt u een eyecatcher op uw evenement of feest? Dan kunt u het reuzenrad Sky Wheel huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Dit reuzenrad is 40 met hoog en hiermee krijgt u een fantastisch uitzicht over uw event. Het reuzenrad Sky Wheel kunt u eventueel ook voor een langere periode huren.

PHOTOBOOTH
INFORMATIE

Een Photobooth huren? Dat kan bij entertainmentbureau Fun Factor Events. De photobooth is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: festivals, kermissen, braderie, bruiloften, jubileums, bedrijfsevenementen, concerten en vele andere mogelijkheden.
CIRCUS CIRCUS
INFORMATIE

De kinderzweefmolen Circus Circus is nieuw en tot in de puntjes afgewerkt. Deze molen heeft een circus thema met vrolijke clowntjes en een kleurrijke uitstraling.


Via Entertainmentbureau Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren zoals : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen - Botsauto's en natuurlijk vele andere kermisattracties ! Staat uw gewenste kermisattractie die u wilt huren niet tussen ons aanbod? Geen probleem, wij doen ook aan zoekopdrachten.

Gerelateerd :