FUN FACTOR EVENTS
Het boekingsbureau voor entertainment

Sinterklaas en Pieten 

 

De Leukste Sinterklaas en Pieten shows of een bezoek van Sinterklaas !

 

Op zoek naar het leukste Sinterklaas entertainment ? Bij Fun factor events kunt u de leukste Sinterklaas shows boeken maar daarnaast kunt u ook een aanvraag doen voor een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten !


Bezoek Sinterklaas en 2 Pieten


Deze Sint komt samen met 2 zijn Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.

Clown jopie & Tante Angelique SinterklaasshowClown Jopie & Tante Angelique, de vrolijke kindervrienden, bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas.

Ron Boszhard Sinterklaasshow


In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen door niemand minder dan Z@ppsport presentator: Ron Boszhard.

Bezoek Sinterklaas en 8 Pieten


Ben je als organisatie opzoek naar een professionele Sinterklaas en heel veel professionele Zwarte Pieten?  Wij Sinterklazen en Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Deze Sint komt samen met 8 van zijn Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.

Snuffie en Rimpel - Feesten met sinterklaas


Een compleet spektakel! Een professionele kindershow met SNUFFIE, RIMPEL, WINFRIED, SINTERKLAAS en zijn PIETEN in één programma.

2 Steltenlopers Pieten


Ooit wel eens zulke lange Zwarte Pieten gezien? Vanaf verre zie je onze Steltlopende Zwarte Pieten al aan komen lopen. Met hun 3 meter steken ze boven iedereen uit. Echt blikvangers deze Zwart Pieten.

Kids Mega Pieten Party - Sinterklaasshow


De Kids-Mega-Pieten-Party is een waanzinnig te gekke zang, doe & dans happening met twee knotsgekke Zwarte Pieten.
Deze danspieten doen leuke nieuwe dansjes, waarbij de kids onmogelijk stil kunnen blijven zitten!

 

De Pieten Roadshow - sinterklaasshow

 

De Pieten Road Show is hét Sinterklaas-spektakelstuk, die in menig kindergeheugen gegrift staat. Dit ijzersterke concept van zang, dans en interactie bezoekt al ruim 10 jaar alle hoeken van Nederland met een steeds vernieuwend programma. Ook dit jaar komt deze fameuze kindershow met een sprankelende nieuwe Sintshow.

 

Pieten Duo  Swing 'n Roll

 

Een  Pieten dixieland duo ter opvrolijking van winkelend Nederland.
Binnen of buiten het maakt niet uit deze muzikale dixie Pieten spelen en zingen sinterklaasliedjes met verve.

 

E-mailen