KOFFER VOL BETOVERINGEN
Straattheater boeken / inhuren : Koffers vol Betoveringen
INFORMATIE

In de act 'Koffers vol betoveringen' worden kinderen meegenomen op een magische reis. De bezorger komt aan met een stapel koffers. Plotseling springt één van de koffers open.

DRUMBAND OP KLOMPEN
Straattheater boeken / inhuren : Drumband op Klompen
INFORMATIE

Het hart van de drumband is een rol met daarop schroeven . Deze rol is “geprogrammeerd” met ritmes die je met het toetsenbord van het oude harmonium aan en uit zet. Je zou het dus ook een analoge drumcomputer of loop-station noemen

DIKKIE DIK EN DE KIPKAR
Straattheater boeken / inhuren : Dikkie Dik en de Kipkar
INFORMATIE

Ten einde raad besloot hij dan maar de snijbrander te gebruiken,  maar voor hij met snijden kon beginnen... kwamen er allemaal barsten in het ei. Het ei brak  doormidden en twee grote donkere ogen keken Twannie aan.

BULSTRONCK
Straattheater boeken / inhuren : Bulstrock
INFORMATIE

De meeste Aardnurkjes zijn overwoekert met mos en zwammen. In de herfst schilderen zij alle blaadjes in de meest betoverende kleuren. Dan buldert plots een stormachtige stem: ‘Hier wordt niet geverfd! Ga dat maar bij de trollen doen!’


JACK SPARROW LOOKE A LIKE
Jack Sparrow Looke a Like boeken of inhuren
INFORMATIE

Wie kent Jack Sparrow nou niet? Bekend van de film Pirates of the Carribbean.
Deze Jack Sparrow Looke a Like is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten Een fantastische act en het is net of u bij de echte Jack Sparrow staat. Boek nu deze geweldige humoristische act voor jong en oud.

FUTURE FANTASY
Future Fantasy Steltenlopers met Led Verlichting!
INFORMATIE

Fantasy in the biggest World! Deze dame is absoluut niet over het hoofd te zien! De oewh's en de aaah's zijn van alle kanten zodra zij in het zicht komt.Vleugels zijn automatisch bedienbaar. 

LEVEND BANKSTEL
Straattheater boeken / inhuren : Levend Bankstel ( Tukkersconnexion)
INFORMATIE

Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne.

JACKPOT
Straattheater boeken / inhuren : Jackpot ( Tukkersconnexion)
INFORMATIE

Van buiten gelijk een slotmachine uit de roerige 20-er jaren, vanbinnen vol menselijk ‘vernuft’. Haal de handel over en de machine begint te draaien. Drie illustere figuren heten u welkom en  komen één voor één voorbij. Is het geluk aan uw zijde? Drie op een rij is natuurlijk JACKPOT! 


HYPPOCAMPUS
Straattheater boeken / inhuren : Hyppocampus ( Tukkersconnexion)
INFORMATIE

Muiterij op het vasteland. Twee gladiatoren te zeepaard trekken ten  strijde als waren zij Neptunus, of Spartacus, of toch Ben-Hur! 

BARON VON MUNCHHAUSEN
Straattheater boeken / inhuren : Baron von Muchhausen ( Tukkersconnexion)
INFORMATIE

Karl Friedrich von Münchhausen keert in zijn eigen verhaal terug, altijd nog overtuigd dat zijn verhalen de waarheid zijn. 

DE GOLFBALLETJES
Straattheater boeken / inhuren : De Golfballetjes Humoristische Act
INFORMATIE

Een humoristische act, De Golfballetjes !

De hele route lopen is geen optie voor deze verwende kakkers vandaar dat ze twee ”dragers” hebben ingehuurd. Helaas verloopt het niet volgens problemen.

T'WEZEN VAN SEAFTINGHE
Straattheater boeken / inhuren : T Wezen van Seaftinghe ( EL Capstok )
INFORMATIE

t Wesen van Saeftinghe  is een mobiel middeleeuws straattheater act. In 2007 won deze act een prijs als beste straattheater act. De act gaat over een middeleeuwse rietsnijder die op een dag in het kreupelhout een wezentje ontdekt. 


SLIJPTOL ACT
Straattheater boeken / inhuren : Slijptol Act
INFORMATIE

Led verlichting en elektronische confetti-shooter. Met een slijptol slijpt hij op een gitaar en op een speciale pak waardoor er vonken ontstaan. Zijn outfit is voorzien van diverse kleuren led verlichting en elektronische confetti-shooter.

KLEINE BEVEILIGER
Straattheater boeken / inhuren : Kleine Beveiliger
INFORMATIE

Peter kruipt in de rol van een beveiliger, gekleed in net zwart pak, stropdas of strik. Met een beveiligingslogo ontvangt Peter graag de gasten op uw feest of evenement. 

JAMES & REUZENKIP FABIENNE
Straattheater Animatie : James & Reuzenkip Fabienne Boeken / Inhuren
INFORMATIE

James de Dwerg is apetrots. Hij heeft zijn reuzenkip Fabienne vijftien kunstjes geleerd. Hoogdravende dressuur! Ballet! Wiskunde!

WC MADAME BERTHA
Straattheater Animatie : WC-madam Bertha Boeken / Inhuren
INFORMATIE

Sanitair manager voor al uw evenementen!
WC-madam Bertha houdt de wacht bij haar toilet. Ze houdt ook van breien, kruiswoordraadsels, muziek van de jaren vijftig en passionele romans. THE FUNNY FREAK SHOW
INFORMATIE

Een show van 12 minuten die 2 maal 2 uur doorlopend gespeeld wordt voor 22 mensen op “royale zitplaatsen” in de Freak caravan.

BEN THE BANJOMAN
INFORMATIE

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

ROLLER DJ
INFORMATIE

Een op afstand bestuurbare rolstoel (terwijl ik zelf uit beeld blijf), samen met zijn passagier, de allerkleinste DJ uit de Disco- en Dance scene. Hij verovert al snel de harten van de bezoekers. Phaser en Flanger effecten worden door hem gecreëerd terwijl hij beweegt op het ritme van de muziek,  en op wonderbaarlijke wijze zijn jogwheels bedient om zo een serie mixes van "Ambient Deep House with a touch of Disco"of meerdere chansons van blues, soul en rockmuziek met een regelbaar vermogen van 0 - 250W te draaien, en alles in combinatie met lichteffecten.

REGINA DELL MUSICA
INFORMATIE

Dit nogal imposante duo versiert het straatbeeld op een manier waar ze enkel in de toekomst van kunnen dromen. Overal waar ze hun Steampunk gevaarte naar toe rijden, speelt er prachtige muziek.

2 3 4

Straattheater boeken en inhuren bij Fun Factor Events

Opzoek naar Straattheater ?

Bent u opzoek naar entertainment op uw evenement ? Dan is straattheater uitermate geschikt. Tegenwoordig wordt straattheater niet alleen nog ingezet voor straatfestivals maar ook voor grote festivals, concerten, kermissen en vele andere evenementen. Entertainmentbureau Fun factor Events bied u een ruim aanbod aan verschillende acts. Zo kunt u denken aan: humoristische acts, spectacularie acts, kinder animatie acts en spectacularie shows.


Straattheater boeken en inhuren.

Heeft u uw favoriete straattheater act gevonden op de website van entertainmentbureau Fun factor Events ? U heeft twee keuzes u kunt de act direct boeken en inhuren of eerst informatie of offerte aanvragen. Wij zullen ten alle tijden eerst voor u nagaan of de straattheater act beschikbaar is op de aangegeven datum.  Mocht u op zoek zijn naar een act en staat deze straattheater act niet tussen ons aanbod dan verzoeken wij u toch contact met ons op te nemen, wij gaan graag voor u op zoek en denken graag met u mee.

Voorwaarden Straattheater klik HIER
ARTIESTEN
STRAATTHEATER
KIDS-ENTERTAINMENT
FEESTDAGEN


ATTRACTIEVERHUUR
VERHUUR
CONTACT
REVIEWS
Straattheater boeken / inhuren doe je bij Fun Factor Events (Makkum Friesland)

 Straattheater boeken / inhuren? Fun Factor Events bied uw een ruim aanbod op het gebied van straattheater acts.  

Dit Straattheater kunt u boeken / inhuren voor festivals, braderie, markten, winkelcentrum,kermissen of andere grote feesten en of evenementen.  

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn