Ten einde raad besloot hij dan maar de snijbrander te gebruiken, maar voor hij met snijden kon beginnen... kwamen er allemaal barsten in het ei..

Op zoek naar een andere en unieke manier om uw drankjes of hapjes te serveren aan uw gasten? Een champagne "jurk" 

Boek nu deze geweldige humoristische act voor jong en oud. Verschillende evenementen en feesten Een fantastische Wie kent Jack Sparrow nou niet? Bekend van de film Pirates of the Carribbean

Fantasy in the biggest World! Deze dame is absoluut niet over het hoofd te zien! De oewh's en de aaah's zijn van alle kanten zodra zij in het zicht komt.Vleugels zijn automatisch bedienbaar. 

Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne.

Van binnen vol menselijk ‘vernuft’. Haal de handel over en de machine begint te draaien. Drie illustere figuren heten u wVan buiten gelijk een slotmachine uit de roerige 20-er jaren, v elkom en komen één voor één voorbij. Is het geluk aan uw zijde? Drie op een rij is natuurlijk JACKPOT!


Muiterij op het vasteland. Twee gladiatoren te zeepaard trekken ten  strijde als waren zij Neptunus, of Spartacus, of toch Ben-Hur! 

Een humoristische act, De Golfballetjes ! De hele route lopen is geen optie voor deze verwende kakkers vandaar dat ze twee ”dragers” hebben ingehuurd.

t Wesen van Saeftinghe  is een mobiel middeleeuws straattheater act. 

Straattheater boeken of inhuren Lees verder >>>

Sanitair manager voor al uw evenementen! WC-madam Bertha houdt de wacht bij haar toilet.

Led verlichting en elektronische confetti-shooter. Met een slijptol slijpt hij op een gitaar en op een speciale pak waardoor er vonken ontstaan.

Peter kruipt in de rol van een beveiliger, gekleed in net zwart pak, stropdas of strik. Met een beveiligingslogo ontvangt Peter graag de gasten op uw feest of evenement. 

James de Dwerg is apetrots. Hij heeft zijn reuzenkip Fabienne vijftien kunstjes geleerd. Hoogdravende dressuur! Ballet! Wiskunde!

Een show van 12 minuten die 2 maal 2 uur doorlopend gespeeld wordt voor 22 mensen op “royale zitplaatsen” in de Freak caravan.Wandelende Cadeaus kunt u boeken of inhuren voor verschillende evenementen. Zo kunt u denken aan Kerstmis, Sinterklaas, beurzen, winkelcentrumpromotie, straattheater of andere evenementen en feesten. De Wandelende Cadeaus zijn zeker een prachtige uitstraling voor jouw evenement.

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

Van klein en intiem zoals een verjaardag of bruiloft, tot groots en spectaculair! De vrouwelijke vuurspuwer is inzetbaar voor verschillende evenementen feesten.

Dit nogal imposante duo versiert het straatbeeld op een manier waar ze enkel in de toekomst van kunnen dromen. Overal waar ze hun Steampunk gevaarte naar toe rijden, speelt er prachtige muziek.Wie kent deze caravan nou niet? De All You Need is Love caravan! Deze caravan kunt u het voor verschillende evenementen en feesten huren. Inclusief een photobooth. Is het niet romantisch om jouw geliefde een mooie boodschap te brengen in de All You Need is Love caravan?

Maak Valentijnsdag extra speciaal met liefde en sfeervol entertainment. Verwelkom het winkelend publiek of uw gasten op uw evenement met de Valentijns uitdeel dame.

Ze dansen in het rond en in de avonden geven ze licht. Het publiek staat met hun mond open te kijken naar deze geweldige act. De Unicorn is een prachtige straattheater act voor verschillende evenementen en feesten.

De Nar is een komische straattheater act die u nu kunt boeken of inhuren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Inzetbaar voor vele evenementen en feesten. De Nar is een levensechte mime pop en geschikt voor bijna elk evenement.
2 3 4


Voorwaarden Straattheater klik HIER
ARTIESTEN
STRAATTHEATER
KIDS-ENTERTAINMENT
FEESTDAGEN


ATTRACTIEVERHUUR
VERHUUR
CONTACT
REVIEWS
Fun Factor Events (Makkum Friesland)

 Straattheater boeken / inhuren? Fun Factor Events bied uw een ruim aanbod op het gebied van straattheater acts.  

Dit Straattheater kunt u boeken / inhuren voor festivals, braderie, markten, winkelcentrum,kermissen of andere grote feesten en of evenementen.   
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn