Opzoek naar een draaimolen voor uw evenement ?Deze draaimolen kunt u via Fun Factor Events huren. Een geweldige kinderattractie voor uw evenement en of feest. Ook inzetbaar voor winterevents. 

De Heliswing is een enorme leuke kinderattractie.

De kermisattractie gaat iets omhoog en draait rond.

De Flying Jumbo kan kan in thema kerstsfeer. De kinderattractie Flying Jumbo is de opvolger van de kleine vliegtuig molentjes. 

Race o Rama is een familieattractie waarmee de kinderen in een auto heel snel door de bocht gaan. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig maar de ouderen onder ons genieten ook volop.

 

De enige echte theekopjes of ook wel genoemd Teacups.Een populaire kermisattractie voor jong en oud. s .

Via Fun Factor Events kunt u een spookhuis voor uw evenement.  U kunt kiezen uit verschillende spookhuizen van klein tot groot.

Geheimzinnig en mysterieus, wat gaat er gebeuren? Loop het parcours af met verschillende obstakels en hindernissen.

Heroes City XXL is een gigantisch Funhouse . Dit Funhouse is te huren met en zonder parcour. Heroes City XXL is een eycatcher voor uw evenement.


Weet jij de uitgang te vinden ? U kunt een glazendoolhof  huren via Fun factor events. Inzetbaar voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten. 

Een autoscooter of ook wel bekend als botauto huren? Dat is mogelijk bij ons. Ook inzetbaar als bumperstage.

Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen. Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen !

Deze familieattractie bestaat uit 8 draaiende gondels waar per gondel 4 personen in kunnen. De attractie is 14,5 hoog.
De Beach Party is een snelheidsmolen ook wel bekend als de Swingmill maar dan in een nieuw en modern jasje.

Een grote glijbaan van ongeveer 10 meter hoog kan je met de hele familie naar beneden glijden. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.

De Bank / Wip is een populaire kermisattractie bij de jeugd. Deze bank gaat gaat van links naar rechts en van boven naar beneden. 

De golden oldie de Music Express. De Music Express is een echte familie attractie voor jong en oud.  

De kermisattractie Summer Party Polyp huren? De welbekende familieattractie. 

De kermisattractie Reactor is een schotel met stoelen erop die rondjes kan draaien en dat ziet er spectaculair uit! Dat geeft mooie effecten die ook in de avond zeker het uittesten waard is.

De Booster Hell Raiders is een absolute thrillride en een eyecatcher voor uw evenement. 

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in. Deze attractie is ook wel bekend als de katapult.Een Afterburner  is een grote schommel van 25 meter hoog! De gondels van deze attractie draaien ook rond. Een absolute eyecatcher voor uw evenement.

Een thrillride met een enorm uitzicht, Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt. Ben jij de eerste bij de finish?

Dan ben jij de winnaar !

Doe nu een aanvraag om de kamelenrace te huren voor uw evenement!

Weet jij alle blikken om te gooien bij het bussenspel? Het welbekende spel voor de allerkleinsten, maar wie weet kan u als ouderen er ook nog wat van.

Lucky Cranes / Grijpautomaten is één van de bekendste spellen van de kermis. Ook wel bekend als de grijp automaten. Lukt het jou wel om één van deze prijzen te winnen ? 

U kunt u geluksgetal kiezen, het rad gaat draaien. Mocht het rad uw geluksnummer aanwijzen dan bent u winnaar van 2 kilo chocola. 


De grootste bingo van Nederland. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen. Van Festivals tot aan bedrijfsfeesten. Deze attractie is inclusief maar ook exclusief prijzen te huren.

Deze 40 of 60, 80  meter hoge zweefmolen is zeker een eyecatcher op uw evenement en of feest. Een waanzinnig uitzicht over uw stad of dorp. 

Defender is ook wel bekend als de 'Wip' . Op de kermissen is deze kermisattractie enorm populair onder de jeugd. 


De Disco Jumper draait in de ronde, de gondels waar men inzit draait ook nog eens om zijn eigen as. Daarnaast gaat men op een neer. Dit Reuzenrad is 18 meter hoog en in 4 uren staat dit gehele Reuzenrad kant en klaar op uw evenement. Dit Reuzenrad is inzetbaar  voor verschillende evenementen

Het Reuzenrad 'The Star' is een 25 meter hoog reuzenrad. The Star is full colourled, dus een prachtig aanzicht. 

 

De Hoogte van dit reuzenrad is ongeveer  22 meter hoog. 

De Copacobana Polyp is net iets anders dan de andere polypen want de gondels van de kermisattractie Copacobana polypdraaien ook nog eens om hun eigen as.De Cakewalk is één van de oudste kermisattracties maar nog steeds enorm populair ! Bewegende bruggen, lopende banden en draaiende schijven.

De Calypso is de voorganger van de welbekende snelheidsattractie Break Dance. De Calypso is een nostalgische kermisattractie uit de jaren 70 en 80. 

De Pusher is één van de populairste kermisspellen. Ook wel bekend als de muntenschuiven.

De Swingbob is een soort bobslee maar met los hangende gondels. Hoe sneller de attractie gaat hoe hoger dat de gondels gaan. Een kermisattractie waar zeker pit in zit.


Toxic is een spectaculaire kermisattractie !  Deze Kermisattractie gaat alle kanten op . En ook nog eens over de kop. Zeker voor de waaghalzen.

Bij deze familieattractie kunt u zelf namelijk de snelheid bepalen d.m.v. een groot wiel die in het midden van de gondel bevestigt is. The Hurricane is een mix tussen een zweef en Jumbo. 

Wie kent deze nostalgische kermisattractie nou niet. Weet u het nog het doek valt over u heen en dan stiekem zoenen. Dit is de attractie waar de meeste stellen zijn ontstaan.


Op het gebied van attractieverhuur werken wij ook samen met Kermisbureau Ockers.Het grootste funhouse ter wereld. Namelijk het funhouse Police Department. Inzetbaar voor grote evenementen en feesten in binnen en buitenland. 15 met hoog en 40 meter breed.

Één van de leukste kermisspellen op dit moment is de Pinkdate! Dit kermisspel is enorm populair! Weet jij deze grote prijs te winnen?

Skeeball is een kermispel van vaardigheid en techniek. Gooi de ballen op de helling die vervolgens in de lucht springen. Als je goed je best doet en goed mikt vallen de ballen in de hoogste score.

Dit funhouse heeft een prachtig thema natuurlijk bekend van het stadspark in Manhattan, New York. Dit Funhouse is zeker vermaak voor jong en oud.Ben je gek op kermisspellen ? Dan heb je hier één te pakken. Een populair kermisspel is de Euroball ook wel genoemd Boomball. Een enorm leuk spel waarbij jemet een kanon ballen in de doelen moet schieten.

Pijl en boog is een enorm leuk kermisspel voor verschillende evenementen en feesten. Schiet jij met je pijl en boog alle ballonnen kapot? Mocht dat zo zijn ....dan ben jij de WINNAAR ! 

Een prachtige aanschouwing met volledige led verlichting. Deze kermisattractie is er voor jong en oud. Huur deze kerst attractie nu voor uw winter event!

De Wellenflug is in Nederlandse begrippen bekend als Zweefmolen. Alleen er zit wel een verschil in tussen de Zweefmolen en de Wellenflug. De Wellenflug kantelt namelijk en een Zweefmolen niet.


De Break Dance is een supersnelle kermisattractie. 

De Break Dance is de opvolger van de welbekende Calypso

Deze kermisattractie is enorm populair en een graag gezinde gast bij de kinderen. Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

Kom in beweging bij de Mad Mill.De kermisattractie Wipe Out kunt u huren voor verschillende evenementen. 

Het mooie van deze Power Polyp is niet alleen dat dit de snelste Polyp is maar de gondels draaien ook nog eens om hun eigen as.


Via Fun Factor Events kunt u  verschillende Nostalgische kermisattracties huren.

Één van Nederlands meest spectaculaire kermisattracties.

Dat is namelijk de Move It 2.0 the Beast.  Inzetbaar voor vele evenementen en feesten.

Bent u op zoek naar een suikerspin / popcorn wagen voor uw evenement ? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan.

U kunt via Fun factor events een poffertjeskraam huren voor uw evenement. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn.


Shaker een populaire kermisattractie voor jong en oud. Van boven naar beneden en van links naar rechts. Een attractie waar men veel plezier bij beleeft.

break Dance No.1 de grotere variant van de No.3 modellen. Een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is nog steeds populair bij jong en oud !

De nostalgische kermisattractie Rupsbaan ‘Le Papillon’ is in 1936 gebouwd in Turnhout (België)  

De Botsauto / autoscooter huren voor uw evenement? Deze kermisattractie doet het nog steeds enorm goed bij iedereen. Maak een rit met de hele familie in de Supermouse Achtbaan. Eventueel met draaiende gondels.

De Power Surge gaat omhoog draait om zijn eigen as en de gondels draaien ook nog eens om zijn eigen as. 

Het reuzenrad Europarad kunt u huren via Fun Factor Events. Het Europarad is inzetbaar voor: festivals, bedrijfsfeesten, beurzen. 

Dit reuzenrad is 38 meter hoog. 

De Deca Dance is een supersnelle kermisattractie. De vloer van de attractie draait en de kruizen waar de gondels op staan draaien. En de gondels zelf draaien ook nog eens om zijn eigen as.. Een mini zweefmolen huren voor elk evenement. Inzetbaar voor : Braderie, kermissen, markten, dorpsfeesten en vele andere evenementen en feesten.

Loop over het water met de Walking Waterballs. 

De X Factory is ook wel bekend als onder de naam: 'bewegende bank' ,wip of shake.  De X factory heeft een prachtig thema als superhelden. In de avond vol met rook en vuur,

Vlieg met een enorme snelheid de lucht in van 45 meter hoog! Een adrenaline kick. De Fly Zone Bungee is een zeker een eyecatcher voor jouw evenement.Virtual Reality is niet echt maar het voelt wel echt ! Virtual Reality zorgt ervoor dat je een beeld krijgt te zien dat je waarneemt als realistisch.


Ga de uitdaging aan en ga het domein binnen van spoken en geesten. Stil zitten in de gondels gaat zeker niet lukken.

De Kop van Jut XXL is de moderne variant van de welbekend Kop van Jut. Sla zo hard dat je de bel raakt. Bij de Kop van Jut XXL krijg je nog een extra effect! 

De Energizer is een kermisattractie 18 meter de hoogte in gaat. Een waanzinnige rit waar je U tegen zegt.De enige echte Steile Wand kunt u via Fun Factor Events huren voor uw evenement. Deze steile wand is nog de enige reizende in Nederland! 

De Mega Slide. Een grote glijbaan voor de hele familie. Met een hoogte van 15 meter. 

De Future Dance is ook wel bekend als de populaire kermisattractie Break Dance.

Een super snelle carrousel.

De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie. Er zit niet een enorme snelheid in waardoor deze attractie juist geschikt is voor kleine kinderen. Van links naar rechts en van boven naar beneden. De Safari Trip is in het thema safari. Een prachtige wip. Haal deze naar uw evenement.

De nostalgische zweefmolen staat ook wel bekend als de opgooimolen. 

Zeker een eyecatcher voor uw evenement! De Move It 32 is al waanzinnig om naar te kijken. 

Deze kermisattractie draait alle kanten op.  LET OP ! ALLEEN TE HUUR IN BELGIE

Een Kinderkartbaan huren voor uw evenement of feest.

Deze mobiele kartbanen zijn geschikt voor de leeftijden van 5 tot en met 15 jaar.De Techno Dance een snelheids machine waar je behoorlijk van stuitert. 

Haal nu het Funhouse Happy Farm in huis voor uw evenement. Dit funhouse heeft een prachtige uitstraling in het concept van een boerderij.

De Dragon familie achtbaan huren? Voor jong en oud plezier daarnaast is deze attractie voorzien van led verlichting.

Dit is een kopie van een grote octopus. Maar dan special voor kinderen. Door de afzonderlijke bewegingen van de armen wanen kinderen zich in een heuse Kinder Octopus in de zee.

Het reuzenrad 360 View. Dit reuzenrad huren voor verschillende evenementen. 

Dit reuzenrad is 40 meter hoog Volledig in de led verlichting

 

 

Trampoline - Bungee huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. 

Wilt u een eyecatcher op uw evenement of feest? Dan kunt u het reuzenrad Sky Wheel huren.

Een Photobooth huren? Dat kan bij entertainmentbureau Fun Factor Events. De photobooth is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. 
De kinderzweefmolen Circus Circus is nieuw en tot in de puntjes afgewerkt. Deze molen heeft een circus thema met vrolijke clowntjes en een kleurrijke uitstraling.

Het reuzenrad Panorama Wheel heeft gesloten gondels. Dit reuzenrad is 42 meter hoog waarmee u een waanzinnig uitzicht krijgt over uw evenement.KERMISATTRACTIE HUREN


Kermisattractie huren attractieverhuur bij Fun Factor Events


Bent u opzoek naar een echte kermisattractie? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij entertainmentbureau Fun Factor Events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals of een festival, bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun Factor Events bemiddeld tussen exploitant en opdrachtgever. Wij hebben hier namelijk een groot netwerk in. Dit betekent dat u de echte attracties naar jouw evenement haalt! De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op voor het attractieverhuur.

Kermisattractie huren voor festival en festivals en andere evenementen :

Tegenwoordig zie je steeds meer kermisattracties staan op verschillende evenementen. Zoals festival of festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten. Bent u een organisator van een festival of een ander evenement en of feest en ben je op zoek naar een kermisattractie? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag om de gewenste attractie op uw festival of ander evenement te krijgen.
 
Attractieverhuur : Entertainmentbureau Fun Factor Events

Een offerte aanvragen om jou gewenste kermisattractie te huren. Mocht je een geschikte kermisattractie gevonden hebben voor jouw evenement? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte. Geef duidelijk aan in de aanvraag welke datum, plaats, soort evenement, aantal verwachte personen, en het budget wat er te besteden is. Soms weet men de weg niet te bewandelen om de enige echte kermisattracties te kunnen huren. Fun Factor Events helpt u daar bij !

Via Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren. Fun Factor Events bemiddelt tussen exploitant en opdrachtgever. 
Fun Factor Events heeft al verschillende attracties verhuurd aan verschillende organisaties. Van grote festivals, bedrijfsfeesten tot aan horecagelegenheden. Kortom wij weten hoe wij u kunnen helpen en adviseren. Aangezien wij een groot aanbod hebben op onze website kan het zijn dat uw favoriete kermisattractie er niet tussen staat. Dat is voor ons geen probleem, want wij doen ook aan zoekopdrachten.Via Entertainmentbureau Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren zoals : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen - Botsauto's en natuurlijk vele andere kermisattracties ! Staat uw gewenste kermisattractie die u wilt huren niet tussen ons aanbod? Geen probleem, wij doen ook aan zoekopdrachten.

Gerelateerd : 

MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties hurenAttractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie huren 

 


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn