DRAAIMOLEN
MEER INFORMATIE

Opzoek naar een draaimolen voor uw evenement ?Deze draaimolen kunt u via Fun Factor Events huren. Een geweldige kinderattractie voor uw evenement en of feest. Ook inzetbaar voor winterevents. 

HELISWING
MEER INFORMATIE

De Heliswing is een enorme leuke kinderattractie.

De kermisattractie gaat iets omhoog en draait rond. De Heliswing is inzetbaar voor verschillende evenementen. 

FLYING JUMBO
MEER INFORMATIE

De Flying Jumbo kan kan in thema kerstsfeer. De kinderattractie Flying Jumbo is de opvolger van de kleine vliegtuig molentjes. De kermisattractie is geheel voorzien van ledverlichting. 

RACE O RAMA
MEER INFORMATIE

Nederlands nieuwste familieattractie is vanaf nu te huren via Fun factor events. Race o Rama is een familieattractie waarmee de kinderen in een auto heel snel door de bocht gaan. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig maar de ouderen onder ons genieten ook volop.

 

TEACUPS
MEER INFORMATIE

De enige echte theekopjes of ook wel genoemd Teacups kunt u natuurlijk via Fun Factor Events huren. Een populaire kermisattractie voor jong en oud. De Teacups zijn geschikt voor grote evenementen maar ook voor de kleinere feestjes .

KINDERATTRACTIE
FAMILIEATTRACTIES
THRILLDIRES
SPELZAKEN
HOGE KERMISATTRACTIES


FUNHOUSE HUREN
MEER INFORMATIE

Een Funhouse kunt u via Fun factor events huren . Een Funhouse  bestaat uit verschillende thema's. Geheimzinnig en mysterieus, wat gaat er gebeuren? Loop het parcours af met verschillende obstakels en hindernissen om dit allemaal te weten te komen.

HEROES CITY FUNHOUSE
MEER INFORMATIE

Heroes City XXL is een gigantisch Funhouse en is nu te huren voor uw evenement ! Dit Funhouse is te huren met en zonder parcour. Heroes City XXL is een eycatcher voor uw evenement en is inzetbaar voor : festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, kermissen en vele andere evenementen en feesten. 


GLAZENDOOLHOF
MEER INFORMATIE

Weet jij de uitgang te vinden ? U kunt een glazendoolhof  huren via Fun factor events. Inzetbaar voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten. 

SPOOKHUIS HUREN
MEER INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt u een spookhuis voor uw evenement. U kunt kiezen uit verschillende spookhuizen van klein tot groot. Het spookhuis wat u wilt huren voor uw evenement is inzetbaar voor: Halloweenfestivalsbedrijfsfeestenbeurzen, promotionele doeleinden en vele andere evenementen en feesten

Spookhuizen zijn enorm populair bij Halloween evenementen.

WORLD OF THE LIVING DINOSAURUS
MEER INFORMATIE

Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen.Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen ! De dino's bewegen en je kan ze zachtjes aaien. Ga terug in de tijd en ga dit avontuur aan.

ZANZIBAR
MEER INFORMATIE

Zanzibar een avontuur voor jong en oud, loop door de jungle en luister de verhalen af. Je loopt door rivieren en watervallen. Daarnaast kom je verschillende obstakels tegen. Ga jij dit avontuur aan?
BEACH PARTY / SWING MILL
MEER INFORMATIE

De Beach Party is een snelheidsmolen ook wel bekend als de Swingmill maar dan in een nieuw en modern jasje.

 De Beach Party is voorzien van Led verlichting maar ook met prachtige movingheads. Bij deze attractie kunt u zelf voor zorgen hoe hard de gondel heen en weer gaat. 

AUTOSCOOTER
MEER INFORMATIE

Welbekende autoscooter / botsauto's kunt u via Fun factor events huren voor een evenement. Deze kermisattractie kunt u huren voor diverse evenementen zoals : Festivals, kermissen, markten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en nog vele andere evenementen

BODY SHAKE/ WIP
MEER INFORMATIE

De Bank / Wip is een populaire kermisattractie bij de jeugd. Deze bank gaat gaat van links naar rechts en van boven naar beneden. 

MUSIC EXPRESS
MEER INFORMATIE

De golden oldie de Music Express kunt u nu via Fun factor events huren. Deze kermisattractie kunt u voor verschillende evenementen huren. De Music Express is een echte familie attractie voor jong en oud.Ondanks de snelheid is het één groot fun !POLYP
MEER INFORMATIE

De kermisattractie  Party Polyp huren? 

De welbekende familieattractie. De kermisattractie Party Polyp is nog steeds enorm populair onder de jeugd en de ouderen.

FIREBALL
MEER INFORMATIE

De Fireball een geweldige kermisattractie die u natuurlijk via Fun Factor Events kunt  huren. 

Deze Kermisattractie heeft wel iets weg van de bewegende bank ( wip) De attractie gaat omhoog en weer naar beneden. Maar de gondels draaien ook nog eens in de ronde. 

SOUNDMACHINE
MEER INFORMATIE

De Soundmachine is een absolute thrillride en een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen waaronder : Festivals, Concerten, Bedrijfsfeesten, kermissen en andere grote evenementen. 

AIRRACE BUNGEE
MEER INFORMATIE

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in ! Deze kermisattractie is een eyecatcher voor uw evenement. 

Deze attractie is ook wel bekend als de katapult.AFTERBURNER
MEER INFORMATIE

Een Afterburner  is een grote schommel van 25 meter hoog! De gondels van deze attractie draaien ook rond. Een absolute eyecatcher voor uw evenement.

REACTOR
MEER INFORMATIE

De kermisattractie Reactor is een schotel met stoelen erop die rondjes kan draaien en dat ziet er spectaculair uit! Dat geeft mooie effecten die ook in de avond zeker het uittesten waard is. 

DANCE MIX
MEER INFORMATIE

Dance Mix een Trhillride voor de waaghalzen.Een unieke kermisattractie waar je u tegen zegt. Deze kermisattractie staat op één trailer. En is gemakkelijk in opbouw. 

BOOSTER
MEER INFORMATIE

Een thrillride met een enorm uitzicht, Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt. Een doldwaze windmolen maar je met een enorme snelheid naar beneden en weer naar boven gaat.KAMELENRACE
MEER INFORMATIE

Ben jij de eerste bij de finish?

Dan ben jij de winnaar !

Doe nu een aanvraag voor de kamelenrace voor uw evenement ! 

De kamelenrace is een populaire kermisattractie die vaak verhuurt word.

Van bedrijfsfeesten tot aan grotere evenementen. 

BUSSENSPORT
MEER INFORMATIE

Weet jij alle blikken om te gooien bij het bussenspel? Het welbekende spel voor de allerkleinsten, maar wie weet kan u als ouderen er ook nog wat van.

LUCKY CRANES
MEER INFORMATIE

Lucky Cranes / Grijpautomaten is één van de bekendste spellen van de kermis. Ook wel bekend als de grijpautomaten.Lukt het jou wel om één van deze prijzen te winnen ? 

CHOCOLADERAD
MEER INFORMATIE

U kunt u geluksgetal kiezen, het rad gaat draaien. Mocht het rad uw geluksnummer aanwijzen dan bent u winnaar van 2 kilo chocola. 


GLUCK PRINZ (BINGO)
MEER INFORMATIE

De grootste bingo van Nederland. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen. Van Festivals tot aan bedrijfsfeesten. Deze attractie is inclusief maar ook exclusief prijzen te huren.

HOGE ZWEEF 40M, 60M
MEER INFORMATIE

Deze 40 of 60  meter hoge zweefmolen is zeker een eyecatcher op uw evenement en of feest. Een waanzinnig uitzicht over uw stad of dorp. 

DEFENDER / WIP
MEER INFORMATIE

Defender is ook wel bekend als de 'Wip' . Op de kermissen is deze kermisattractie enorm populair onder de jeugd. 


DISCO JUMPER
MEER INFORMATIE

De Disco Jumper draait in de ronde, de gondels waar men inzit draait ook nog eens om zijn eigen as. Daarnaast gaat men op een neer. FESTIVAL WHEEL
MEER INFORMATIE

Dit Reuzenrad is 18 meter hoog en in 4 uren staat dit gehele Reuzenrad kant en klaar op uw evenement. Dit Reuzenrad is inzetbaar  voor verschillende evenementen

THE STAR
MEER INFORMATIE

Het Reuzenrad 'The Star' is een 25 meter hoog reuzenrad. Dit reuzenrad is perfect voor festivals, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. The Star is full colourled, dus een prachtig aanzicht. 

HOLLANDRAD
MEER INFORMATIE

De Hoogte van dit reuzenrad is ongeveer  22 meter hoog. Het Hollandrad is een perfect reuzenrad  om te huren voor verschillende evenementen. Van Festivals, bedrijffeesten, concerten, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten. 

COPACOBANA
MEER INFORMATIE

De Copacobana Polyp is net iets anders dan de andere polypen want de gondels van de kermisattractie Copacobana polyp draaien ook nog eens om hun eigen as.

Soms weet men de weg niet te bewandelen om de enige echte kermisattracties te kunnen huren. Fun Factor Events helpt u daar bij ! Via Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren. Fun Factor Events bemiddelt tussen exploitant en opdrachtgever. Fun Factor Events heeft al verschillende attracties verhuurd aan verschillende organisaties. Van grote festivals, bedrijfsfeesten tot aan horecagelegenheden. Kortom wij weten hoe wij u kunnen helpen en adviseren.. Aangezien wij een groot aanbod hebben op onze website, kan het zijn dat uw favoriete kermisattractie er niet tussen staat. Dat is voor ons geen probleem want wij doen ook aan zoekopdrachten. 

CAKEWALK
INFORMATIE

De Cakewalk is één van de oudste kermisattracties maar nog steeds enorm populair ! Bewegende bruggen, lopende banden en draaiende schijven. een parcour die u moet doorlopen om de uitgang weer te vinden.

CALYPSO
INFORMATIE

De Calypso is de voorganger van de welbekende snelheidsattractie Break Dance. De Calypso is een nostalgische kermisattractie uit de jaren 70 en 80. 

JUNGLE WHEEL
INFORMATIE


SWINGBOB
INFORMATIE

De Swingbob is een soort bobslee maar met los hangende gondels. Hoe sneller de attractie gaat hoe hoger dat de gondels gaan. Een kermisattractie waar zeker pit in zit.


TOXIC
INFORMATIE

Toxic is een spectaculaire kermisattractie ! 

Deze Kermisattractie gaat alle kanten op . En ook nog eens over de kop. Zeker voor de waaghalzen.

THE HURRICANE
INFORMATIE

Bij deze familieattractie kunt u zelf namelijk de snelheid bepalen d.m.v. een groot wiel die in het midden van de gondel bevestigt is. The Hurricane is een mix tussen een zweef en Jumbo. 

RUPS
INFORMATIE

Wie kent deze nostalgische kermisattractie nou niet. Nog steeds populair onder de jeugd en nog steeds bij de ouderen.

Weet u het nog het doek valt over u heen en dan stiekem zoenen.

Dit is de attractie waar de meeste stellen zijn ontstaan.

SCHUIVENSPEL
INFORMATIE

Het Schuivenspel ( kermisspel ) kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.

Van braderieën, campings tot aan festivals.
SCHIETTENT FAIRFACTORY
INFORMATIE

De schiettent FairFactory huren ? Dat kan via Fun Factor Events. De Schiettent kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, festivals, markten en braderieen en vele andere evenementen en feesten. 

VLIEGBOMSPEL
INFORMATIE

Eén van de gezelschapsspellen van rond 1920. Dit spelletje heeft acht vliegtuigjes met bommetjes eronder. Ieder vliegtuig heeft zijn eigen nummer en zo ook de kandidaten die meespelen. 

SKEEBALL
INFORMATIE

Skeeball is een kermispel van vaardigheid en techniek.Gooi de ballen op de helling die vervolgens in de lucht springen. Als je goed je best doet en goed mikt vallen de ballen in de hoogste score.

FUNHOUSE CENTRAL PARK
INFORMATIE

Het Funhouse Central Park kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. Dit funhouse heeft een prachtig thema natuurlijk bekend van het stadspark in Manhattan, New York. Dit Funhouse is zeker vermaak voor jong en oud.EUROBALL
INFORMATIE

Ben je gek op kermisspellen ? Dan heb je hier één te pakken. Een populair kermisspel is de Euroball ook wel genoemd Boomball. Een enorm leuk spel waarbij jemet een kanon ballen in de doelen moet schieten.

PIJL EN BOOG
INFORMATIE

Pijl en boog is een enorm leuk kermisspel voor verschillende evenementen en feesten. Schiet jij met je pijl en boog alle ballonnen kapot? Mocht dat zo zijn ....dan ben jij de WINNAAR ! 

SANTA SLEIGH
INFORMATIE

Een prachtige aanschouwing met volledige led verlichting.

Deze kermisattractie is er voor jong en oud. Huur deze kerst attractie nu voor uw winter event!

WELLENFLUG
INFORMATIE

De Wellenflug is in Nederlandse begrippen bekend als Zweefmolen. Alleen er zit wel een verschil in tussen de Zweefmolen en de Wellenflug. De Wellenflug kantelt namelijk en een Zweefmolen niet.


BREAK DANCE
INFORMATIE

De Break Dance is een supersnelle kermisattractie De Vloer van de attractie draait rond, de kruizen waar de gondels op staan draaien en de gondels zelf draaien ook om zijn eigen as.. De Break Dance is de opvolger van de welbekende Calypso

BUGGY
INFORMATIE

Opzoek naar een leuke kermisattractie die u speciaal voor de allerkleinste kunt huren ? Dan is de Buggy zeker een aanrader ! Deze kermisattractie is enorm populair en een graag gezinde gast bij de kinderen. Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

WIPE OUT
INFORMATIE

Kom in beweging bij de Mad Mill.De kermisattractie Wipe Out kunt u huren voor verschillende evenementen. Van Festivals, bedrijfsfeesten, sportclubs, scholen en nog veel meer evenementen, feesten en andere doeleinden.

POWER POLYP
INFORMATIE

Iedereen is bekend met de welbekende Polyp of ook wel genoemd Spider of Octopuss. De armen van deze kermisattractie gaan omhoog en draaien . Aan deze armen zitten kruizen gemonteerd waar de gondels aan vast zitten. Het mooie van deze Power Polyp is niet alleen dat dit de snelste Polyp is maar de gondels draaien ook nog eens om hun eigen as.


NOSTALGISCH
INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt u verschillende Nostalgische kermisattracties huren. Ook kunt u er voor kiezen om een complete Nostalgische kermis te huren voor uw evenement en of feest. In het aanbod kunt u denken aan een Nostalgische Draaimolen, Nostalgische Reuzenrad, Nostalgische Suikerspinnenkraam en nog veel meer.

RODEOSTIER
INFORMATIE

Een rodeostier huren is zeker een feestje waard. Iedereen heeft er plezier aan en is zeker lachwekkend. Wie kan er het langste op deze rodeostier blijven zitten ? Deze rodeostier is inzetbaar voor : markten, braderieën, scholen, bedrijfsfeesten en vele andere feesten en evenementen.

SUIKERSPIN
INFORMATIE

Bent u op zoek naar een suikerspin /popcorn wagen voor uw evenement ? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan bij Fun factor events. Wij gaan voor u kijken of de gewenste datum en tijdstip beschikbaar is voor de suikerspin / popcornwagen te huren

POFFERTJESKRAAM
INFORMATIE

U kunt via Fun factor events een poffertjeskraam huren voor uw evenement. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn zoals : Bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, kermissen, braderie, markten en vele andere evenementen en feesten. 


SHAKER
INFORMATIE

Shaker een populaire kermisattractie voor jong en oud. Van boven naar beneden en van links naar rechts. Een attractie waar men veel plezier bij beleeft.

BREAK DANCE NO.1
INFORMATIE

break Dance No.1 de grotere variant van de No.3 modellen. 

Een eyecatcher voor uw evenement. Deze kermisattractie is nog steeds populair bij jong en oud !


Bij Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren zoals : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen en natuurlijk vele andere kermisattracties !


MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties hurenAttractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie huren 

  
 
E-mailen
Info