Deze 60  meter hoge zweefmolen is zeker een eyecatcher op uw evenement en of feest. Een waanzinnig uitzicht over uw stad of dorp. 

Airrace Bungee kermisattractie huren voor een adrenaline Kick ! 35 meter hoogte,  met een vaart de lucht in!
Deze 60  meter hoge zweefmolen is zeker een eyecatcher op uw evenement en of feest. Een waanzinnig uitzicht over uw stad of dorp. 

De Booster Hell Raiders is een absolute thrillride en een eyecatcher voor uw evenement.


Dit Reuzenrad is 18 meter hoog en in 4 uren staat dit gehele Reuzenrad kant en klaar op uw evenement. 

Het Reuzenrad 'The Star' is een 25 meter hoog reuzenrad. The Star is full colourled, dus een prachtig aanzicht. 

Het reuzenrad Hollandrad is een perfect reuzenrad  om te huren voor verschillende evenementen. De Hoogte van dit reuzenrad is ongeveer  22 meter hoog.

Dit reuzenrad is 38 meter hoog. de bezoekers zullen een waanzinnig uitzicht krijgen over uw evenement.De Wellenflug is in Nederlandse begrippen bekend als Zweefmolen. Alleen er zit wel een verschil in tussen de Zweefmolen en de Wellenflug. De enige reisende Wellenflug in Nederland!

De Booster: Een thrillride met een enorm uitzicht, Maar als de gang er éénmaal inzit bij deze kermisattractie dan ben je het overzicht helemaal kwijt.

Ballon Voyage kermisattractie huren.Deze familieattractie bestaat uit 8 draaiende gondels waar per gondel 4 personen in kunnen. De attractie is 14,5 hoog.

Vlieg met een enorme snelheid de lucht in van 45 meter hoog! Een adrenaline kick. De Fly Zone Bungee is een zeker een eyecatcher voor jouw evenement.
Op zoek naar een eyecatcher voor jouw evenement? De Energizer is een kermisattractie 18 meter de hoogte in gaat. Een waanzinnige rit waar je U tegen zegt.

Het reuzenrad Panorama Wheel heeft gesloten gondels. Dit reuzenrad is 42 meter hoog waarmee u een waanzinnig uitzicht krijgt over uw evenement.


HOGE KERMISATTRACTIE HUREN

EEN HOGE KERMISATTRACTIE HUREN VOOR UW EVENEMENT

U wilt een hoge kermisattractie huren voor uw evenement ? Via Fun Factor Events kunt u verschillende hoge kermisattracties huren.
Zo kunt u denken aan : Reuzenrad, hoge zweef van 40 tot 60 meter hoog, Airrace Bungee, Soundmachine, Dancemix .
Een hoge kermisattractie een eyecatcher voor uw evenement ! Van ver af kunt u deze kermisattractie al zien staan.
Deze attracties zijn inzetbaar voor verschillende evenementen : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten, markten en braderieën en vele andere evenementen en feesten. Vraag vrijblijvend een offerte om uw gewenste kermisattractie te huren.
Ziet u uw gewenste attractie niet tussen ons aanbod staan ? Neem dan toch contact met ons op, wij kunnen voor u een zoekopdracht uitvoeren.


Kermisattractie huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events

Bent u opzoek naar een hoge kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun Factor Events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun Factor Events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.GERELATEERDE ATTRACTIES:

MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :


Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten 

Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties huren

Attractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie huren 


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn