VUURWERKSHOWS VOOR EVENEMENTEN EN FEESTEN ! 

Vuurwerkshows voor evenementen ! 

Zeker spectaculair en magisch. 

Inzetbaar : Festivals, bedrijfsfeesten, campings, vakantieparken, kermissen, bruiloften en andere evenementen. 


BRUILOFTVUURWERK
INFORMATIE
BOEKEN

De mooiste dag van je leven, dat wil je toch graag afsluiten met een spetterende vuurwerkshow? Veel bruidsparen kiezen steeds vaker voor een vuurwerkshow als afsluiter van hun feestavond. Vuurwerk raakt de emotie van iedere aanweziger toeschouwer en blijft vaak oneindig lang op ieders netvlies staan. Zelfs jaren later word er nog steeds nagepraat over dé finale van de avond: het vuurwerk.


BUITENVUURWERK
INFORMATIE
BOEKEN

Een vuurwerkshow buiten is op ontzettend veel plekken mogelijk. Voor buitenvuurwerk is 15 meter afstand tot publiek in principe al voldoende om bepaalde soorten vuurwerk af te steken. Denk hierbij aan  brandende tekstletters en sierfonteinen. Voor siervuurwerk met luchteffecten is minimaal 40 meter aan veiligheidsafstand rondom benodigd (een totale cirkel van 80 x 80 meter).

MUZIEKVUURWERK
INFORMATIE
BOEKEN

Vuurwerk op muziek (pyromusical) is spectaculair en uniek. Muziek geeft een extra dimensie aan vuurwerk. Een show op de maat van de muziek word vooraf volledig geprogrammeerd, het moet immers tot op de tiende seconde nauwkeurig worden afgesteld.

CENTRAAL VUURWERK
INFORMATIE
BOEKEN

De vraag naar centrale vuurwerkshows tijdens de jaarwisseling groeit jaarlijks. Veel gemeenten en buurtverenigingen proberen met een centrale vuurwerkshow in een stad, dorp of wijk de hoeveelheid overlast door particulier afsteken zoveel mogelijk in te perken. Het team met specialisten zorgen keer op keer voor verbluffende vuurwerkshows, al dan niet in combinatie met lasers of special effects. 

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn