U kunt kiezen uit verschillende spookhuizen van klein tot groot. Het spookhuis wat u wilt huren voor kan voor elk evenement.

Race o Rama is een familieattractie waarmee de kinderen in een auto heel snel door de bocht gaan. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig maar de ouderen onder ons genieten ook volop.

De Break Dance is een supersnelle kermisattractie De Vloer van de attractie draait rond, de kruizen waar de gondels op staan draaien en de gondels zelf draaien ook om zijn eigen as.. De Break Dance is de opvolger van de welbekende Calypso

Wie is er nou niet groot mee geworden, de welbekende zweef! In elk dorp of dorpsfeest of evenement ziet u de zweef wel voorbij komen. Een populaire kermisattractie bij jong en oud.Deze kermisattractie kunt u via Fun Factor Events huren.


Deze kermisattractie kunt u huren voor diverse evenementen zoals : Festivals, kermissen, markten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en nog vele andere evenementen

De Beach Party is een snelheidsmolen ook wel bekend als de Swingmill maar dan in een nieuw en modern jasje. De Beach Party is voorzien van Led verlichting maar ook met prachtige movingheads. 

Weet jij de uitgang te vinden ? U kunt een glazendoolhof  huren via Fun factor events. Inzetbaar voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten

Weet jij de uitgang te vinden ? U kunt een glazendoolhof  huren via Fun factor events. Inzetbaar voor verschillende evenementen en bedrijfsfeesten


De Music Express is een echte familie attractie voor jong en oud.Ondanks de snelheid is het één groot fun.

De kermisattractie Surfing is een snelheidsmolen waarbij de gondels de vrijheid hebben om naar buiten te zwaaien. Door de heuvels in de baan worden passagiers afwisselend omhoog en omlaag gegooid.

Inzetbaar voor verschillende evenementen : festivals, bedrijfsfeesten, beurzen en vele andere feesten en evenementen. De Street Dance is het broertje van de Break Dance.

Glij van de Jungle Slide af met de hele familie. Een enorme leuke glijbaan voor jong en oud.


Het Funhouse Walkingstreet is is inzetbaar voor verschillende evenementen : festivals, beurzen, kermissen, concerten en andere evenementen. 

Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen.Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen ! De dino's bewegen en je kan ze zachtjes aaien. Ga terug in de tijd en ga dit avontuur aan.

De kermisattractie Polyp huren , de welbekende familieattractie. De kermisattractie Polyp is nog steeds enorm populair onder de jeugd en de ouderen. De kermisattractie  Polyp staat vaak op festivals

 Het eerste funhouse in Nederland met een waterbak waar jong en oud over stromend water langs een waterval lopen. Geheimzinnig en mysterieus, wat gaat er gebeuren?


De Disco Jumper draait in de ronde, de gondels waar men inzit draait ook nog eens om zijn eigen as. Daarnaast gaat men op een neer.

De Copacobana polyp kermisattractie is bij uitstek de familieattractie. Een graag gezinde gast op de kermissen.

Bent u opzoek naar een prachtige Cakewalk voor uw evenement ? Via Fun Factor Events kunt u deze prachtige Cakewalk huren. Een oude attractie in een nieuw jasje. Deze kermisattractie is nog steeds enorm populair. 

Via Fun Factor Events kunt u deze snelheidsmolen de ' Swingbob ' huren voor uw evenement. De Swingbob is een soort bobslee maar met los hangende gondels. Hoe sneller de attractie gaat hoe hoger dat de gondels gaan.

Een kermisattractie waar zeker pit in zit 


Heroes City XXL is een gigantisch Funhouse en is nu te huren voor uw evenement ! Dit Funhouse is te huren met en zonder parcour. Heroes City XXL is een eycatcher voor uw evenement

De Calypso is de voortganger van de welbekende snelheidsattractie Break Dance. De Calypso is een nostalgische kermisattractie uit de jaren 70 en 80. 

Bij deze familieattractie kunt u zelf namelijk de snelheid bepalen d.m.v. een groot wiel die in het midden van de gondel bevestigt is. The Hurricane is een mix tussen een zweef en Jumbo.

Nog steeds populair onder de jeugd en nog steeds bij de ouderen. Weet u het nog het doek valt over u heen en dan stiekem zoenen. Dit is de attractie waar de meeste stellen zijn ontstaan.Het is volop plezier voor jong en oud. Loop door de draaiende ton of ga van de glijbaan af. Het Funhouse kunt u huren voor verschillende evenementen

De Wellenflug de enige in Nederland. Een prachtige verschijning met mooie led verlichting. Een eyecatcher op uw event.

Iedereen is bekend met de welbekende Polyp of ook wel genoemd Spider of Octopuss. Dit keer met draaiende gondels.

Shaker een populaire kermisattractie voor jong en oud. Van boven naar beneden en van links naar rechts. Een attractie waar men veel plezier bij beleeft.


De kermisattractie Happy Spider is een soort gelijke kermisattractie als de welbekende Polyp. Deze Prachtige Spider is zeker een eyecatcher op uw evenement met zijn prachtige kleuren.De Happy Spider is in 6 uren opgebouwd en in 4 uren weer afgebroken.

Ballon Voyage een attractie voor jong en oud kortom een prachtige familieattractie. Deze familieattractie bestaat uit 8 draaiende gondels waar per gondel 4 personen in kunnen. De attractie is 14,5 hoog.

De Botsauto / autoscooter huren voor uw evenement ? Dit zeker een familie attractie voor jong en oud. Deze Kermisattractie doet het nog steeds enorm goed op de kermissen.er

De Deca Dance is een supersnelle kermisattractie. De Vloer van de attractie draait rond, de kruizen waar de gondels op staan draaien en de gondels zelf draaien ook om zijn eigen as.Het reuzenrad Europarad kunt u huren via Fun Factor events. Het Europarad is inzetbaar voor festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, tv en filmopnames en vele andere evenementen.

Dit reuzenrad is 38 meter hoog. de bezoekers zullen een waanzinnig uitzicht krijgen over uw evenement,

Via Fun Factor Events kunt de enige echte achtbaan Supermouse huren. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. Zoals festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, tv en filmp opnames en vele andere mogelijkheden.

Deze attractie is voorzien van RGB led verlichting en een stormsimulatie. Daarnaast is deze kermisattractie snel opgebouwd en weer snel afgebroken.

Door de hoge capiciteit worden wachtrijen zoveel mogelijk bepekt.

De welbekende autoscooter / botsauto's Star Drive kunt u via Fun factor events huren voor een evenement. Deze kermisattractie kunt u huren voor diverse evenementen zoals : Festivals, kermissen, markten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en nog vele andere evenementen
De nostalgische kermisattractie Rupsbaan ‘Le Papillon’ is in 1936 gebouwd in Turnhout (België)  Vanaf nu kunt u deze kermisattractie de Rupsbaan Le Papillon huren via entertainmentbureau Fun Factor Events.

Virtual Reality is niet echt maar het voelt wel echt ! Virtual Reaulity zorgt ervoor dat je een beeld krijgt te zien dat je waarneemt als realisitsch. Je krijgt een volledig ander gevoel dan bij een 2D scherm of een 3D bioscoop ervaring. 

Als je op de stoel zit van de Vr 360 simulator gaat deze alle kanten op. Het is net of je echt in de film zelf terecht bent gekomen.


De enige echte Steile Wand kunt u via Fun Factor Events huren voor uw evenement. Deze steile wand is nog de enige reizende in Nederland! De steile wand ' Wall of Death 'is een kermisattractie waarbij met één of meer stuntmannen/vrouwen op motorfietsen of karts in een grote tonvormie kombaan wordt gereden. Het publiek kijkt van bovenaf de show toe! De steile wand kunt u huren voor verschillende evenementen zoals : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen en feesten.

Een prachtige en spectacular kijkwerk waar je U tegen zegt. 

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan.  Inzetbaar voor verschillende evenementen: festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieeen, campings en vakantieparken, concerten, pretparken, winterevents, winkelcentrumpromotie en vele andere evenementen en feesten.

De Mega Slide glijbaan is 36 meter lang en 14 meter hoog!  Dit is zeker plezier voor jong en oud kortom voor de hele familie.De Future Dance is ook wel bekend als de populaire kermisattractie Break Dance. Een super snelle carrousel wat tegenwoordig niet alleen meer populair is bij de jongeren maar ook bij het oudere publiek.De kermisattractie Future Dance kun ut huren voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, concerten, beurzen, winkelcentrumpromotie, tv en film opnames, campings en vakantieparken en vele andere evenementen en feesten. Wilt u de kermisattractie Future Dance huren? Vraag altijd vrijblijvend uw offerte aan en vraag naar de beschikbaarheid.  

De kermisattractie Safari Trip huren? Dat kan via entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kermisattractie is zeer populair bij de jongeren.

De Safari Trip is een kermisattractie die zeer snel opgebouwd en afgebroken kan worden en daarom zeer geschikt is voor verschillende evenementen.


De Techno Dance een snelheids machine waar je bijhoorlijk van stuitert.
Deze kermisattractie was zeker een hit in de jaren 90. De Techno Dance is nog de enige reizende in Nederland.
Een attractie voor jong en oud. De Techno Dance kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten.
Bijvoorbeeld: festivals, bedrijfsfeesten, jubileums, concerten, beurzen en vele andere evenementen en feesten.

De Dragon familie achtbaan huren? Dat kan via entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. Voor jong en oud plezier daarnaast is deze attractie voorzien van led verlichting.
De tornado is de enige in zijn soort in Nederland. Erg populair bij jong en oud. Een geweldige ervaring vanwege zijn snelheid en beweging.

FAMILIE KERMISATTRACTIE HUREN

EEN KERMISATTRACTIE HUREN VOOR DE HELE FAMILIE

De perfecte familieattractie huren via Fun Factor Events. U kunt verschillende kermisattracties huren voor de hele familie dit kan voor voor verschillende evenementen zijn . Bijvoorbeeld : Festivals, concerten, markten en braderieen , kermissen, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen en feesten. Ziet u de gewenste kermisattractie er niet tussen staan die u wilt huren ? Neem toch contact met ons op want wij doen ook aan zoekopdrachten. Kijk snel verder op onze website om uw favoriete familieattractie te kunnen huren !


VERSCHILLENDE KERMISATTRACTIES HUREN VOOR DE HELE FAMILIE

Via Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren op het gebied van familieattracties.
Dit zijn onder andere : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen - Botsauto. En vele andere kermisattracties

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn