Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen. Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen!

Opzoek naar een leuke kermisattractie die u speciaal voor de allerkleinste kunt huren ? Dan is de Buggy zeker een aanrader.

Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

The Swinging Coaster een enorme leuke familie achtbaan. Zeker een aanrader voor jong en oud. Een mini zweefmolen huren voor elk evenement. Deze zweefmolen is gericht voor alle kinderen. 


Lopen over het water met de Walking Waterballs.Kinderattracties huren doe je bij enterainmentbureau Fun Factor Events!

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan. Glijen met de hele familie!De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie. Er zit niet een enorme snelheid in deze attractie waardoor deze juist geschikt is voor kleine kinderen. 

Een Kinderkartbaan. Deze kinderkartbaan kunt u huren voor verschillende evenementen feesten.

Door de afzonderlijke bewegingen van de armen wanen kinderen zich in een heuse Kinder Octopus in de zee.

Trampoline - Bungee huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events. 
De kinderzweefmolen Circus Circus. Deze molen heeft een circus thema met vrolijke clowntjes en een kleurrijke uitstraling.
Kinderattractie huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events
KERMISATTRACTIE : KINDERATTRACTIE HUREN

Een Kermisattractie kinderattractie huren voor uw evenement of feest. Dit is allemaal mogelijk via entertainmentbureau Fun Factor Events. De kinderattractie die u wilt huren zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld: scholen, festivals, braderie, trekkertrek, bruiloften, winkelcentrum promotie, beurzen en vele andere evenementen en feesten!

Bent u op zoek naar een leuke kinder kermisattractie om te huren ? Dit kan via Fun Factor Events ! Wij bieden u verschillende kermisattracties om te huren speciaal op het gebied voor de kinderen. Maar ook is het eventueel mogelijk om met de hele familie in de attractie te gaan of onder begeleiding. U kunt kiezen uit verschillende kinderattracties die u kunt huren zoals bijvoorbeeld: draaimolen, Flying Jumbo, Swinging Coaster, Teacups, Minizweef, en vele andere attracties. Heeft u de kinderattractie gevonden die u wilt huren vraag dan vrijblijvend een offerte. 


HUUR HIER FAVORIETE KINDERATTRACTIE KERMISATTRACT IE VOOR DE KINDEREN

De favoriete kermis attractie huren voor kinderen! Van draaimolen tot een kinderachtbaan. Dit alles is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events! KERMISATTRACTIE HUREN

Kermisattractie Huren Attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  


De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn