WORLD OF THE LIVING DINOSAURUS
INFORMATIE

Ga terug in de tijd..... de tijd van de Dinosaurussen.Dino fans gaan hier te voet op expeditie in de jungle en komen hier meer te weten over dinosaurussen ! De dino's bewegen en je kan ze zachtjes aaien. Ga terug in de tijd en ga dit avontuur aan.

BUGGY
INFORMATIE

Opzoek naar een leuke kermisattractie die u speciaal voor de allerkleinste kunt huren ? Dan is de Buggy zeker een aanrader ! Deze kermisattractie is enorm populair en een graag gezinde gast bij de kinderen. Zonder rijbewijs op jonge leeftijd rijden.

THE SWINGING COASTER
INFORMATIE

The Swinging Coaster een enorme leuke familie achtbaan. Zeker een aanrader voor jong en oud. De gondels waar u zich in bevindt die draaien ook nog eens rond. Niet voor niks is deze achtbaan The Swinging Coaster genoemd.

RODEOSTIER
INFORMATIE

Een rodeostier huren is zeker een feestje waard. Iedereen heeft er plezier aan en is zeker lachwekkend. Wie kan er het langste op deze rodeostier blijven zitten ? Deze rodeostier is inzetbaar voor : markten, braderieën, scholen, bedrijfsfeesten en vele andere feesten en evenementen.MINI ZWEEFMOLEN
INFORMATIE

Een mini zweefmolen huren voor elk evenement. Deze zweefmolen is gericht voor alle kinderen. inzetbaar voor : Braderie, Markten, Dorpsfeesten en vele andere evenementen.


WALKING WATERBALLS
INFORMATIE

Deze attractie is voorzien van RGB led verlichting en een stormsimulatie. Daarnaast is deze kermisattractie snel opgebouwd en weer snel afgebroken.

Door de hoge capaciteit worden wachtrijen zoveel mogelijk bepekt.

SURF SIMOLATOR
INFORMATIE

Erg leuk om te doen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Wie kan er het langste op deze surfplank blijven staan. Als je nu soms dacht dat deze plank stil blijft staan, dan heb je het mis. Hoe langer iemand blijft staan, hoe meer de plank gaat bewegen. En probeer dan maar eens je evenwicht te houden. Gegarandeerd succes in alle opzichten!

INFORMATIE
INFORMATIE

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan.  Inzetbaar voor verschillende evenementen: festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieën, campings en vakantieparken, concerten, pretparken, winterevents, winkelcentrumpromotie en vele andere evenementen en feesten. De Mega Slide glijbaan is 36 meter lang en 14 meter hoog!  Dit is zeker plezier voor jong en oud kortom voor de hele familie.FATA MORGANA
INFORMATIE

De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie die u via Fun factor Events kunt huren. Er zit niet een enorme snelheid in deze attractie waardoor deze zeker geschikt is voor kleine kinderen. Van links naar rechts en van boven naar beneden. De Fata Morgana kinder kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. 

KINDERKARTBAAN
INFORMATIE

Een Kinderkartbaan huren voor uw evenement of feest? Dat is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kinderkartbaan kunt u huren voor verschillende evenementen feesten.

KINDER OCTOPUS
INFORMATIE

Dit is een kopie van een grote octopus. Maar dan special voor kinderen. Door de afzonderlijke bewegingen van de armen wanen kinderen zich in een heuse Kinder Octopus in de zee.
Deze attractie heeft een vlugge opbouw en afbreek tijd waardoor deze een gegarandeerd succes wordt op elk evenement .

TRAMPOLINE
INFORMATIE

Trampoline - Bungee huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events.  De Trampoline zie je tegenwoordig steeds vaker op verschillende kermissen en is erg populair onder de jongeren. Wist je dat je deze attractie nu via Fun Factor Events kunt huren? Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten.
CIRCUS CIRCUS
INFORMATIE

De kinderzweefmolen Circus Circus is nieuw en tot in de puntjes afgewerkt. Deze molen heeft een circus thema met vrolijke clowntjes en een kleurrijke uitstraling.
Kinderattractie huren bij entertainmentbureau Fun Factor Events
KERMISATTRACTIE : KINDERATTRACTIE HUREN

Een Kermisattractie kinderattractie huren voor uw evenement of feest. Dit is allemaal mogelijk via entertainmentbureau Fun Factor Events. De kinderattractie die u wilt huren zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld: scholen, festivals, braderie, trekkertrek, bruiloften, winkelcentrum promotie, beurzen en vele andere evenementen en feesten!

Bent u op zoek naar een leuke kinder kermisattractie om te huren ? Dit kan via Fun Factor Events ! Wij bieden u verschillende kermisattracties om te huren speciaal op het gebied voor de kinderen. Maar ook is het eventueel mogelijk om met de hele familie in de attractie te gaan of onder begeleiding. U kunt kiezen uit verschillende kinderattracties die u kunt huren zoals bijvoorbeeld: draaimolen, Flying Jumbo, Swinging Coaster, Teacups, Minizweef, en vele andere attracties. Heeft u de kinderattractie gevonden die u wilt huren vraag dan vrijblijvend een offerte. 


HUUR HIER FAVORIETE KINDERATTRACTIE KERMISATTRACTIE VOOR DE KINDEREN

De favoriete kermis attractie huren voor kinderen! Van draaimolen tot een kinderachtbaan. Dit alles is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events! KERMISATTRACTIE HUREN

Kermisattractie Huren Attractieverhuur : 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.MOGELIJKHEDEN VOOR ATTRACTIEVERHUUR :Attractie huren festival

Xtreme rides huren

Kinderattracties huren

Thrillrides huren

Attractie huren voor bedrijfsfeesten 

Attractie huren voor personeelsfeesten

Kinderattractie huren

kermisattractie huren voor markten en braderieën 

kermisattractie huren voor campings en vakantieparken

Spectaculaire attracties huren

Kermisspelen huren 

Kleine kermisattracties huren

Attractieverhuur

kermis attractie huren

Familie attractie huren

Attractie huren voor evenementen en feesten 

Grote kermisattractie huren 

Kleine attractie hurenBij Fun Factor Events kunt u verschillende kermisattracties huren zoals : Break Dance - Funhouse - Draaimolen - Wellenflug - Kamelenrace - Flying Jumbo - Toxic - Hurricane - Schiettent - Swingbob - Skee Ball - Reuzenrad - Lucky Crance - Bussensport - Disco Jumper - Spookhuis - Polyp - Cake Walk - Calypso - Glazen Doolhof - Reactor - Teacups - Airrace Bungee - Soundmachine - Rupsbaan - Dancemix - Afterburner - Buggy - Kinder Achtbaan - Wipe out - Rodeostier - Draaimolen

En vele andere attracties. 


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn