HANS KAZAN

Hans Kazàn is Holland’s most popular magician, entertainer and television host. He is a high class stand-up magician who entertains audiences around the world with magic and great humor! Nu te boeken of inhuren bij entertainmentbureau Fun Factor Events.

Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor. Magische televisieshows – die hij zelf produceerde en presenteerde- evenals talloze amusementsprogramma’s van zijn hand waren met grote regelmaat op televisie te zien. Van het populaire spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.


Hans Kazan is ook te boeken als dagvoorzitter of als spreker.

Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de doelstelling, de onderneming en de mensen waarvoor hij spreekt. Tijdens een uitgebreide voorbespreking worden inhoud en details van elk project nauwgezet doorgenomen. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat, leidt gesprekken in goede banen, zet de juiste toon en voegt sprankelende energie toe aan het programma. Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan entertainen met verbijsterende interactieve magische experimenten mag duidelijk zijn!


Als ondernemer en entertainer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan, maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard!
Authentiek, serieus, oprecht en zonder terughoudendheid vertelt Hans over een leven vol rennen, vallen, opstaan en…weer verder gaan. Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren? Wat moet je doen en wat moet je laten? Hoe ga je om met de onvermijdelijke tegenslag?
Wat Hans tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek.


Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt. Als je die beide zaken in harmonie kunt brengen, leef je een leven dat de moeite waard is.Je kunt Hans Kazàn boeken als:


Spreker


Dagvoorzitter/ presentator


Goochelaar-entertainer met zijn interactieve  “stand-up magic” boordevol verbluffende magic acts en veel humor (ook Engelstalig)


Prijzen:


Een optreden als spreker of goochelaar-entertainer bedraagt € 2150,- excl btw inclusief alle kosten en lasten.


Een optreden als dagvoorziter/ presentator bedraag € 2585,- excl btw inclusief alle kosten en lasten.


Artiesten, Bands, Vuurwerkshows, Kermisattracties Huren, Acts Boek je bij Entertainmentbureau Fun Factor Events!


Kijk ook eens bij: 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn