Rob van Daal

  • Rob-van-DaalRob van Daal boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De carrière van Rob heeft vorm gekregen. De teksten van z’n muziek zijn herkenbaar voor heel veel mensen. Hij is púúr en zingt met z’n hele “donder.”

Rob van Daal ging als diskjockey werken in een café in Brabant en dat de start van zijn muzikale loopbaan. In korte tijd werd hij bekend als zingende barkeeper. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Rob stelde een repertoire samen en begon te zingen op feesten moet bouwen en tijdens zijn optredens gaan de mensen dan ook uit hun bol.
Zoals Rob zelf zegt: “Succes is zo ongeveer het mooiste cadeau wat je een artiest kunt geven. Maar voordat je succes hebt, ga je als artiest door diepe dalen. Je moet knokken om je doel te bereiken, het is echter een positief gevecht naar een hogere trede op de ladder van succes en dit knokken doe je niet alleen. Daar heb je een team voor nodig en op het moment dat je met je team hetzelfde doel voor ogen hebt, kun je gaan proberen de ladder te bestijgen.” Rob voelt zich een ongelooflijk gelukkig mens dat hij zo’n team heeft gevonden.

Enkele bekende singles van Rob zijn: haar “Leven lukt me niet met jou” Nathalie, Zo heb ik het nooit bedoeld en de laatste hit “Je kuste voor twee “.

Prijs op aanvraag


E-mailen