RENE KARST

Rene Karst boeken of inhuren ! Bekend van Atje voor de sfeer. 

Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2019! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds Liever Te Dik In De Kist, het duet met Stef Ekkel, in de lift en met nieuwe singles als Spijkerbroek en zijn rol in tv programma’s als De Alleskunner VIPS lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen. 


Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als Atje Voor De Sfeer, Liever Te Dik In De Kist, Supergave Tijd en Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd!


Wie googelt op zijn naam, vindt een veelzijdig persoon. Naast artiest is René namelijk ook schrijver van liedjes voor Nederlandse artiesten als Frans Duijts, Wolter Kroes en Senna. Ook zet hij zich in voor goede doelen als Stichting Lezen & Schrijven en maakt hij af en toe nog een uitstapje naar het theater met kleine liedjes. René prijst zich gelukkig met zijn muzikaal bestaan: “Ik vind het geweldig als ik mensen op de tafels en stoelen zie klimmen om te dansen. Dan doe ik het goed.” Liedjes met een hoog meezinggehalte. Cabareteske teksten die een breed publiek aanspreken. Voeg er een akoestische gitaar aan toe en je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken!

PRIJS: € 2995,- EXCL BTW


Duur optreden: 1x30 minuten


A- of M set


Prijzen zijn excl. 9% btw en 7 % BUMA  

Gages zijn eventueel exclusief eventuele reiskosten


BOEKEN


 Rene Karst boeken of inhuren doe je bij entertainmentbureau Fun Factor Events
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn