Rene Karst

  • Rene karst2
  • atje voor desfeer

René Karst met Atje voor de sfeer en  LIEVER TE DIK IN DE KIST… dan weer een feestje gemist!Rene Karst boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Met onder andere dit nummer trekt ‘troubadour’ Rene Karst tegenwoordig door het land. Het nummer wat hij samen met vriend en collega Stef Ekkel schreef is dé hit van 2016 geworden! Op een Feestavond, Kermis, Carnaval- of personeelsfeest is hij inmiddels een veel geboekt artiest.

De zomerhit van 2016 was “Liever te dik in de kist”. Deze monsterhit blijft ook in 2017 ongekend populair. Momenteel staat de teller van youtube op ruim 5.2 miljoen views en ook op Spotify is het nummer een ongekend succes!

Een optreden van deze sympathieke zanger is een feestje met repertoire dat zeker niet standaard is. Hij verrast iedereen met een FEESTPOP programma en nummers als: “SUPERGAVE TIJD”, “OP DE TAFEL DANSEN”, “HELEMAAL NIETS” . LIEVER TE DIK IN DE KIST maakt dat René inmiddels op veel podia te zien is en dat zal de komende tijd alleen nog maar blijven groeien.

Met onder andere een Status Quo Medley betrekt hij op een speciale manier zijn publiek bij zijn optreden en laat hij zien dat hij zeer muzikaal is. Bij collega’s wordt hij gezien als het best bewaarde geheim in het Nederlandstalige circuit. René verovert als zanger/ gitarist langzaam (maar zeker) heel Nederland, dus wees er snel bij!

De nieuwste single is in april 2019 uitgekomen en heet ”Atje voor de sfeer”. Het is een enorme hit en overal te horen op de radio. Zelf Radio538 pakt deze hit enorm goed op!

Prijs op aanvraag

Rene karst is ook te boeken samen met Steff Ekkel

 

E-mailen