Jaman

  • Jaman-Boeken

Met de doorbraaksingles van Jaman ‘Goede Vader’ en‘Gewoon Weer Opnieuw’ speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij diverse singles en albums opgenomen.Jaman boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle ‘Goede Vader’opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single Gewoon Weer Opnieuw  lost hij deze belofte in.

Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie ‘Spoken Bestaan Niet’ heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Dat blijkt ook uit een van zijn jongste singles ‘Zullen Wij ’t Samen Voor De Laatste Keer Proberen’ waarmee hij hoog genoteerd stond in de Nederlandstalige lijsten.

Het duet met Tamara Tol laat weer een andere kant van zijn muzikale talent zien, samen rock ‘n rollen ze de nacht in met ‘Je Bent Nog Mooier Dan Mooi’. Na de single ‘Blijf Bij Mij De Hele Nacht’ komt Jaman met een heel bijzonder nummer. In duet met Pest One maakt hij het aansteklijke “Bella” 

Prijs op aanvraag


E-mailen