UNCHARTED FUNHOUSE
INFORMATIE

Uncharted Funhouse : Het eerste Funhouse in Nederland met een waterbak waar jong en oud over stromend water langs een waterval lopen. Geheimzinnig en mysterieus.HEROES CITY FUNHOUSE
INFORMATIE

Heroes City Funhouse : Heroes City XXL is een gigantisch Funhouse en is nu te huren voor uw evenement ! Dit Funhouse is te huren met en zonder parcour. 

WALKINGSTREET
INFORMATIE

Dit Funhouse is plezier voor jong en oud. Het Funhouse Walkingstreet is is inzetbaar voor verschillende evenementen : festivals, beurzen, kermissen, concerten en andere evenementen. 

SNOWPARTY FUNHOUSE
INFORMATIE

Het Funhouse Snow Party is voor jong en oud. Ga met de hele familie dit parcours tegemoet ! Van glijbanen tot aan bewegende vloeren en glijbanen.ADVENTURE ISLAND
INFORMATIE

Het Funhouse Adventure Island heeft een prachtige piraten thema. Ga dit avontuur aan en bestorm het parcours. Dit Funhouse is geschikt voor jong en oud en voor ieder evenement of feest.

CAKEWALK
INFORMATIE

Cakewalk : Bewegende bruggen, lopende banden en draaiende schijven. een parcours die u moet doorlopen om de uitgang weer te vinden. De Cakewalk is een prachtige nostalgische kermisattractie.


CENTRAL PARK
INFORMATIE

Funhouse Central Park : Dit Funhouse heeft een prachtig thema natuurlijk bekend van het stadspark in Manhattan, New York. Dit Funhouse is zeker vermaak voor jong en oud. Stap binnen en ga het parcours af. 

HAPPY FARM
INFORMATIE

Haal nu het Funhouse Happy Farm in huis voor uw evenement. Dit funhouse heeft een prachtige uitstraling in het concept van een boederij.
Door het funhouse binnen te betreden gaat u een heel parcour rond met bewengende bruggen en tonnen. Dit funhouse heeft drie verdiepingen.
POLICE DEPARTMENT
INFORMATIE

Het grootste funhouse ter wereld kan je bij entertainmentbureau Fun Factor Events huren! Namelijk het funhouse Police Department. Inzetbaar voor grote evenementen en feesten in binnen en buitenland. 15 met hoog en 40 meter breed is dit funhouse.KERMISATTRACTIE FUNHOUSE HUREN

Kermisattractie Huren Attractieverhuur: 

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren. Deze kermisattracties zijn geschikt voor de grotere evenementen zoals : festivals en of festival , bedrijfsfeesten, markten en braderieën, concerten, campings en vakantieparken en andere grote feesten en evenementen. Fun factor events bemiddeld voor u zodat u alles uit handen kan geven. Tijd kost geld daarom nemen wij dit op ons.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

 

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn