PIET BABELLO

Piet Babello is een allround entertainer en is te boeken met zijn kindershow bij entertainmentbureau Fun Factor Events Ruim 10 jaar lang komt hij naar Nederland toe om alle kindertjes te vermaken en is hij inmiddels uitgegroeit tot een toonaangevende piet op het gebied van kinderentertainment.

Deze pietenjeugdshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.
Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.


Zijn unieke en afwisselende kindershow maakt Piet Babello terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment.
Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan vasthouden tot Sinterklaas komt.
Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band.
Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.


SINTERKLAAS EN PIETEN EN SINTERKLAASSHOWS BOEKEN OF INHUREN

Op zoek naar het leukste entertainment op het gebied van Sinterklaas ? U kunt via entertainmentbureau Fun Factor Events het entertainment boeken of inhuren op het gebied van Sinterklaas en zijn Pieten. 

Maar ook bieden wij verschillende Sinterklaasshows aan die u kunt boeken en inhuren.


Het Sinterklaas entertainment kunt u boeken of inhuren voor bedrijfsfeesten, scholen, intochten en vele andere mogelijkheden.Piet Babello
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn