CIRCUSTENT
INFORMATIE

Via Fun factor events kunt u deze circustent huren. Deze circustent is inzetbaar voor verschillende evenementen : Festivals, bedrijfsfeesten, kermissen, straatfestival, en vele andere evenementen. Ook is het mogelijk om de circustent af te huren inclusief voorstelling.

TOILETWAGENS
INFORMATIE

Bent u op zoek naar tijdelijke sanitaire voorzieningen voor uw kermis, bruiloft, (bedrijf)feest of ander evenement?

Ed Toilet beschikt over meerdere toiletwagens en plaskruizen die geheel in eigen stijl zullen passen bij uw evenement

LED SCHERMEN
INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt u verschillende Led Schermen huren. Al deze Led schermen zijn snel in gebruik te nemen en volledig programmeerbaar. 

PODIUMS
INFORMATIE

Heeft u een evenement, tour of concert? Of wilt u uw bedrijf of product promoten? Dan is een mobiel podium huren van de oplossing!
Via Fun Factor Events  doorontwikkelde podia's huren die snel zijn op- en af te bouwen zijn.

 

OPBLAASBARE FOODTRUCK
INFORMATIE

Foodtrucks zie je tegenwoordig op verschillende evenementen zoals festivals, beurzen, bedrijfsfeesten, bruiloften, braderieeen. 

Deze foodtruck is anders dan de andere foodtrucks, want deze is namelijk opblaasbaar en daarom uniek!

Wilt u deze foodtruck huren voor uw evenement en of feest? Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan bij Fun Factor Events.


ETEN & DRINKEN
INFORMATIE

De lekkerste lekkernijen op uw evenement en feest !

 Suikerspin, Poffertjeskraam en Churros huren. 

Deze zijn inzetbaar voor festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, beurzen en vele andere evenementen en of feesten.

Om de juiste Eten en Drinken zaken te huren kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. 

LED RIDER
INFORMATIE

De Led Rider Promotie huren is een perfecte manier om reclame / promotie te maken voor uw evenement of feest. Ook is de Led Rider Promotie inzetbaar voor winkels in het winkelcentrum. Een kleine opvallende auto met een tv Led scherm zodat uw product, dienst , evenement of feest opvalt.

LED DANSVLOER
INFORMATIE

Een prachtige Led Dansvloer huren met prachtige RGB led verlichting. Zeker perfect voor ieder evenement of feest. Van verjaardagen, bruiloften tot aan grote evenementen en feesten.ALL YOU NEED IS LOVE CARAVAN
INFORMATIE

Wie kent deze caravan nou niet? De All You Need is Love caravan! Deze caravan kunt u het voor verschillende evenementen en feesten huren.  Inclusief een photobooth. Is het niet romantisch om jouw geliefde een mooie boodschap te brengen in de All You Need is Love caravan?

SPECIAL EFFECTS
INFORMATIE

Special Effects zijn eyecatchers voor verschillende evenementen en feesten. Maar ook zeker inzetbaar voor openingen, beurzen, filmopnames, presentaties en vele andere mogelijkheden. Via Fun Factor Events kunt u Special Effects huren.

TIROLERDORP
  • IMG-20201119-WA0026
  • IMG-20201119-WA0024
  • IMG-20201119-WA0023
  • IMG-20201119-WA0025
INFORMATIE

Een compleet Tirolerdorp huren voor uw evenementen en feesten ? Dat kan via Fun Factor Events. Dit Tirolerdorp is compleet met vloer, hekken, verlichting, verkoop chalets en aankleding. Een prachtig thema voor winter events zoals kerstmarkten maar ook een Oktoberfest !


 

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn