MELROSE

Melrose de Party Band inhuren of boeken bij entertainmentbureau Fun Factor Events


Melrose is al jaren een topformatie in Nederland en omstreken! Melrose houdt al jarenlang het publiek in de ban met hun muziekshows. Zij zijn daarmee een muziekspektakel! Een show vol met theater, rook, confetti en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

Als een sensationele muzikale storm raast de band Melrose door Nederland. Met een gevarieerde show, bommetje vol special effects, de meest fantastische meezing hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!


Het repertoire van Melrose bevat de bekendste hits van de internationale popgeschiedenis.
Maak kennis met de show van de band Melrose. Een bijna 3 uur durende muzikale show waarin de ene na de andere superhit op het publiek losgelaten wordt. En dat betekent hossen, springen en meezingen! Een energiek spektakel met een ongekend aantal covers.Melrose is al jaren een topformatie in Nederland en omstreken! Melrose houdt al jarenlang het publiek in de ban met hun muziekshows. Zij zijn daarmee een muziekspektakel! Een show vol met theater, rook, confetti en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving! Melrose de Party Band  inhuren of boeken bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Vraag nu uw offerte aan! 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn