LEVENDE KERSTBOOM
INFORMATIE

Deze vrolijke lieve kerstboom behoeft natuurlijk niet echt een verdere omschrijving. Het is een kerstboom en ze kan Uw gasten verwelkomen in een winkel, restaurant of op een andere locatie. Iets uitdelen kan zij ook.  Ze gaat ook graag op de foto met publiek of gasten.

KERSTMAN EN ELFJE IN KERSTSLEE
INFORMATIE

Ho, Ho, Ho......laat de kerst maar komen want we hebben een nieuwe slee. Deze kerstman kan weer overal naar toe samen met zijn kerstvrouw, rendieren en elfen.

Kinderen kunnen een rondje meerijden met de kerstman en hij ontvangt graag alle verlanglijstjes.

POFFERTJESKRAAM GROOT
INFORMATIE

U kunt via Fun factor events een poffertjeskraam huren voor uw evenement. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn zoals : Bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, kermissen, braderie, markten en vele andere evenementen en feesten. 

LICHTBRENGERS VAN HET WAD
INFORMATIE

Traag glijden ze vooruit, en met sonar zoeken ze hun weg, maar waarheen? Op zoek naar wat? Of wie? Op zoek naar de mens die het licht goed kan gebruiken om donkere tijden door te komen. Hebben ze de juiste persoon gevonden dan zetten ze die in het licht.


WINTERPAARDJE
INFORMATIE

Rond de kerstperiode is dit authentieke winterpaardje weer in het land. Het winterpaardje wordt bereden door een betoverend winter prinsesje. Met haar kerstrepertoire brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst.

SANTA'S SPRINGDIEREN
INFORMATIE

Ho, ho, ho, opgepast! Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder, Blitzen en Rudolph stuiteren zo op je schoot! Springend op hun springstelten vinden deze imposante rendieren op speelse muziek hun weg tussen het publiek.

COLD TURKEY
INFORMATIE

De kerstanimatie Cold turkey begint waar Christmas Carol van Charles Dickens eindigt.

Ebenezer Scrooge heeft kennelijk zijn leven gebeterd, (de vrek).Poelier Theodor Woodman heeft te verstaan gekregen dat hij in opdracht van Scrooge, de laatste grote Kerstkalkoen moet bezorgen.

PIMPEL KERSTELF
INFORMATIE

Kerstelf Pimpel is met de schatkist van de kerstman op zoek naar hulp. Kerstelf Pimpel heeft een groot probleem, de schatkist is betoverd en wilt niet meer open.Wie o wie kan Pimpel helpen de schatkist te openen en te ontdekken wat deze schatkist geheim houd!


KLEINE KERSTMAN
INFORMATIE

Heeft u ooit wel eens zo'n kleine kerstman gezien ? Nu kunt u deze kleine kerstman boeken / inhuren voor verschillende evenementen en feesten. Een geweldig komisch typetje !

KLEINE KERSTELF
INFORMATIE

Wat zou de kerstman zijn zonder een Kerstelf ! Deze kerstelf kunt u boeken / inhuren voor verschillende evenementen en feesten. In overleg kunnen er kerstpakketten uitgedeeld worden. 

SANTA SLEIGH
INFORMATIE

Santa Sleigh de leukste kermisattractie voor de kerstdagen. U kunt via Fun factor events deze leuke vliegende sleetjes huren. Deze kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen. Deze kermisattractie inzetbaar voor kerstmarkten en andere winter events.. De kinderattractie Santa sleigh  komt helemaal in kerstthema.

DE VROLIJKE BOODSCHAP
INFORMATIE

Zeker uniek in deze tijd ! En dat is de Vrolijke Boodschap ! De Vrolijke Boodschap brengt u uw geliefde een kerstboodschap aan huis of via een video. U kunt kiezen uit de Kerstelf of de kleine Kerstman.


CARROUSEL BAR
INFORMATIE

Bij entertainmentbureau Fun Factor Events kunt u deze prachtige Carrousel bar inhuren. Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Vraag naar de beschikbaarheid van deze Carrousel bar.

DE DANSENDE KERSTLINTEN
INFORMATIE

Dansend met hun levensgrote cadeau-linten zwachtelen deze vrolijke vrouwen het publiek in zachte kerst sferen; met warme woorden, een knipoog, een blik, een ster of een strik, kransjes en dansjes, zorgen zij dat de kerst door u heen zindert van top tot winterteen.

HEMELTJESLIEF!
INFORMATIE

Wilt u kerst steltenlopers boeken, om u publiek helemaal in kerstsferen te versieren? Dan zit u met deze kerst steltenlopers aan het juiste adres.

AKOESTISCHE SFEERMAKERS
INFORMATIE

Akoestische Sfeermakers is een prachtige muzikale act. Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Van festivals, bruiloften, verjaardagen, straattheater, kermissen, winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeesten, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden. 


STEVE KAZAN
INFORMATIE

Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!

Hij brengt een op maat gemaakte show vol humor, interactie en magie. Veelal wordt hij daarbij ingezet als luchtige ijsbreker óf als feestelijke afsluiting. Maar natuurlijk is alles daar tussenin ook mogelijk

MEGA SLIDE GLIJBAAN
INFORMATIE

De kermisattractie Mega Slide glijbaan is de enige Nederlandse grootste mobiele glijbaan.  Inzetbaar voor verschillende evenementen: festivals, bedrijfsfeesten, markten en braderieeen, campings en vakantieparken, concerten, pretparken, winterevents, winkelcentrumpromotie en vele andere evenementen en feesten. De Mega Slide glijbaan is 36 meter lang en 14 meter hoog!  Dit is zeker plezier voor jong en oud kortom voor de hele familie.

TURN BACK TIME
INFORMATIE

Turn Back Time! is een Brabants akoestisch trio dat met veel plezier van elke gelegenheid een gezellig muzikaal feestje maakt! Het repertoire bestaat uit liedjes en melodietjes van toen en nu: Smartlappen, Meezingers, Top 2000-Hits, Traditionals en Evergreens, zowel in het Nederlands als in het Engels. Liedjes die iedereen wel kent, allemaal in een akoestisch jasje gestoken en dus op een prettig geluidsniveau gebracht!

NIGHT COLORS
INFORMATIE

Een prachtige act op stelten voor in de schemering of in het donker. Er word gebruik gemaakt van het ontwerp van het wit/zilveren Colors kostuum en hebben deze fraai verlicht. In elk kostuum is 170 meter wit lichtdraad verwerkt. Het resultaat is werkelijk adembenemend. Het masker wordt apart aangelicht, wat een mysterieus effect geeft. Night Colors kunnen, een speciaal voor deze act gemaakte, prachtige choreografie doen. Hoewel het ontwerp van het kostuum vertrouwd zal overkomen is de sfeer en uitstraling is totaal anders dan de Color act.CATS OF STILTS
INFORMATIE

Sneaky en Snuggles zijn twee nieuwsgierige katten die graag het onbekende verkennen, spelen en altijd een leuke tijd willen hebben. Ze zijn vriendelijke en sympathiek. Maar houd er rekening mee, soms kan er een katten gevecht ontstaan. Maar dat duurt meestal niet lang.

Hun doel is uiteindelijk om vreugde te delen en iedereen in de buurt te infecteren met goede vibes en geluk !

ZWEEFMOLEN
INFORMATIE

De kermisattractie Zweefmolen huren voor verschillende kerst en winter evenemententen.

Inzetbaar voor kerstmarkten onder andere. 

Een mooie verschijning en goede toevoeging voor uw winter en kerst entertainment. 

VUURWERKSHOWS
INFORMATIE

Vuurwerkshows boeken voor uw kerst en winter event ! Op deze manier wordt uw kerst / winter event naar een hoge niveau getild. Incl vergunnings aanvraag ! 

GEWOON ANDRÉ LIVE KERST MUZIEK
INFORMATIE

Met alleen de gitaar als begeleiding is Gewoon André  flexibel en inzetbaar op verschil;lende kerstmarkten en winterevenementen . Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren! Gezellig  bewegend tussen de mensen en de tafeltjes, of op een vaste plek. Waar het even kan op de voorgrond, dan weer prettig op de achtergrond.

Maar altijd op zoek naar leuke Interactie met uw gasten. Samen maken we een muzikaal feestje om niet te vergeten!DE MUZIKALE KERSTMAN
INFORMATIE

Gezelligheid kent geen tijd! De mobiele muziek kerstman of Dickens muzikant mag ook op uw kerstevent natuurlijk niet ontbreken. Al wandelend tussen het publiek speelt hij het kerstrepertoire op zijn saxofoon. Optredens zijn zowel binnen als buiten.Echt een aanrader voor een kerstmarkt, winkelcentrum, woonboulevard, kerstdiner, kerstborrel, kerstfair etc...

AFKE KNUFFELBEER
INFORMATIE

Iedereen droomt er wel eens van: een knuffelbeer supergroot is. Als deze beer dan ook nog kan bewegen, zelf terugknuffelt én super zacht is, is dat helemaal een droom. Natuurlijk zijn de meeste dromen bedrog, maar de grote beer waar jij zo van droomt bestaat! Hij heet Afke Beer, is 2 meter 65 groot, heeft een bolle buik en een heel hoog aaibaarheidsgehalte.


WANDELENDE CADEAUS
INFORMATIE

Wandelende Cadeaus kunt u boeken of inhuren voor verschillende evenementen. Zo kunt u denken aan Kerstmis, Sinterklaas, beurzen, winkelcentrumpromotie, straattheater of andere evenementen en feesten. De Wandelende Cadeaus zijn zeker een prachtige uitstraling voor jouw evenement.

THE NORTHPOLE EXPRESS
INFORMATIE

Stap in de magische lift van the Northpole Express en vlieg naar de wereld van de Kerstman.
KERST ORB
INFORMATIE

In het hart van de stad, op een plek waar realiteit en magie samenkomen, ontvouwt zich een betoverende show: 

De Kerst Orb. Het begin als een mysterieuze ontmoeting tussen een bedwelmende, glinsterende bol en een meesteres van illusie.

WINTER ORB
INFORMATIE

In het hart van de stad, op een plek waar realiteit en magie samenkomen, ontvouwt zich een betoverende show: De Winter Orb. Het begin als een mysterieuze ontmoeting tussen een bedwelmende, glinsterende bol en een meesteres van illusie.KERST EN WINTER ENTERTAINMENT

Op zoek naar Kerst en winter entertainment ? Kijk dan snel verder op deze website voor de leukste kerst acts ! Van prachtige winter acts tot aan de mooiste winterattracties. Vraag naar de beschikbaarheid bij Fun Factor Events.


KERST EN WINTER ENTERTAINMENT BOEKEN OF INHUREN

Bij entertainmentbureau Fun Factor Events kunt het leukste kerst en winter entertainment boeken / inhuren voor uw winterevent.
Het kerst en winter entertainment is inzetbaar voor verschillende kerst en winter evenementen en feesten.
Zo kunt u denken aan kerstmarkten, winterfestivals, winkelcentrumpromotie en vele andere mogelijkheden.
Van verschillende kerst en winter acts, artiesten tot aan prachtige kermisattractie die u kunt inzetten.
Vraag altijd vrijblijvende naar de beschikbaarheid en een offerte.


 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn