GUSTAF EN OTTO

Feestartiesten Gustaf & Otto hebben in de loop der jaren een geweldig goede naam opgebouwd door de vele optredens die zij hebben verzorgd op grote en kleine feesten, in heel Nederland, België en Oostenrijk. Feestzangers Gustaf & Otto zijn momenteel DE GEZELLIGSTE FOUTE FEEST-ACT, en dat doen ze allemaal echt LIVE!


Ieder optreden van feestduo Gustaf & Otto is anders, het repertoire word telkens afgestemd op het aanwezige publiek. Hun stemmen doen u denken aan John de Bever, Wolter Kroes, Andre Hazes en De Toppers. Ook hebben wij al diverse eigen feesthits uitgebracht te weten “Belinda, de heetste meid op Tinder” “Nooit meer naar huis” en onlangs onze nieuwe feesthit “Jij leek leuker op de foto” Deze zijn verkrijgbaar op cd en te streamen via alle bekende portals zoals Spotify, Apple music, Deezer en nog veel meer kanalen.

Feestzangers Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a.Confetti Knallers, Oranje Party, het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door” en van het BNN/VARA programma Kassa in het onderdeel “De Belbus” waarin zij in het het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z’n kop hebben gezet. Memorabele televisie dus.


Feestzangers Gustaf & Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Foodtruck festival “Picknick in het park, Vurtocht Eindhoven, BBq Goodness Bierfeest en vele andere kleine en grote feesten door heel Nederland, België en natuurlijk Oosterijk.

Kortom een uniek duo waarbij stilstaan tijdens de optredens een onmogelijke opgave is.
Feestzangers Gustaf & Otto zijn de beste feestartiesten van dit moment, die op elk feest waar Nederlandstalige feestmuziek gewenst is thuis hoort.

PRIJS OP AANVRAAG


BOEKEN 

 
 
E-mailen
Info