FUN FACTOR EVENTS
Het boekingsbureau voor entertainment

Halloween

Opzoek naar een Halloween act ?

Bij Fun factor events kunt u verschillende Halloween act inzetten voor uw Halloween evenement. Vraag altijd naar de beschikbaarheid van de acts.The Walking Treeman

The Walking Treeman is één van de nieuwste straattheater act bij Fun factor events. Deze act is tevens ook inzetbaar voor Halloween en of Fright nights.

HalloweenGlobe®

Ken jij ze nog? Van die sneeuwbollen waarmee je moet schudden en dat het dan gaat sneeuwen in die bol? Wist je dat deze er nu ook in een levensgrote versie is? Eentje waar je instapt en het spontaan begint te sneeuwen. Bij ons kun je terecht voor de enige echte origineel gepatenteerde Halloween Globe ®

2 Heksen Steltenlopers

Deze Steltlopende Heksen steken hoog boven het publiek uit en zijn zo echte blikvangers.

Met hun hoogte van ruim 3 meter vallen onze Steltlopende Heksen zeker op. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het uitdelen van folders, het dragen van een reclamebord, het vermaken van het publiek of het verwelkomen van jouw gasten.

BallonnenHeks

De griezelige vingers van deze ballonnen heks brengen de enge ballonnen tot leven. Gevaarlijke honden en giftige bloemen ontstaan spontaan in haar handen. Zou hier iets van magie achter zitten? De kleine bezoekertjes zullen geboeid naar haar kijken.

Swinging Dixieland Dracula

Dit Dracula orkest behoort tot een van de meest lugubere van Nederland!
Gelukkig is de dorst van deze dixieland vampiers gelest zolang ze muziek maken!

Halloween Fotografie

Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt hangt jouw gast aan een bezemsteel, zit op een bezem, staat naast het kasteel van dracula of zit op een halloween pompoen. Leuk voor Halloween !

Make up Artist Halloween


De Magische Kwakzalver

Om zijn verhaal kracht bij te zetten zal hij gebruik maken van onverklaarbare middelen. U zult zien, het wonder water werkt!
De Kwakzalver is een loopact en daardoor geschikt voor vele evenementen. Een leuke toevoeging voor Halloween.

 Jack in the Box

Weet jij wat er in de box zit? .... Nee ? Misschien wil je dat ook wel niet weten....

 Scary Bed

Dit bed is bezeten ! Maar zij ook... Hoe kan dit bed vanzelf bewegen ?

Spookhuis Spooky

Een spookhuis huren voor uw Halloween evenement !


 

SPOOKY PIRATES IS NOG BESCHIKBAAR OP 25&26 OKTOBER 

 
E-mailen