✅ Unieke straattheateracts voor elk straattheaterfestival I ✅ Te boeken mobiele acts  I ✅ Opvallende straatanimatie I ✅ Opvallende straatacts. I ✅ Straattheater met humor spanning en sensatie !

Straattheater boeken bij Fun factor events

 

Opzoek naar Straattheater ?

Bent u opzoek naar entertainment op uw evenement ? Dan is straattheater uitermate geschikt. tegenwoordig word straattheater niet alleen nog ingezet voor straatfestivals maar voor grote festivals, concerten, kermissen en vele andere evenementen. Fun factor events bied u een ruim aanbod aan verschillende acts, daarnaast zijn wij nog steeds aan het uitbreiden op het gebied van straattheater.

Straattheater boeken

Heeft u uw favoriete act gevonden op de website van Fun factor events ? U heeft twee keuzes u kunt de act direct boeken of eerst informatie/ offerte aanvragen. Wij zullen ten alle tijden eerst voor u nagaan of de straattheater act beschikbaar is op de aangegeven datum.  Mocht u op zoek zijn naar een act en staat deze straattheater act niet tussen ons aanbod dan verzoeken wij u toch contact met ons op te nemen, wij gaan graag voor u op zoek en denken graag met u mee.


                                                                                      

The Walking Treeman

The Walking Treeman is één van de nieuwste straattheater act bij Fun factor events. Deze act is tevens ook inzetbaar voor Halloween en of Fright nights.
 Koffer vol betoveringen

Een leuke act : KOFFERS VOL BETOVERING
Met een stapel koffers, is de bezorger onderweg van A naar B.
Totdat het onverwachtse gebeurt.


 Robot act

Deze Robotacts zijn inzetbaar voor  : Straattheater, Festivals, openingen, discotheken en vele andere evenementen.


Levensechte Dinosaurus

Een levens echte Dinosaurus huren / boeken bij Fun factor events. Kijk bij meer informatie voor de mogelijkheden

 

 


 Sprookjesstronck

Deze 2.70 m. hoge steltloopact is betoverend voor jong en oud!

Kinderen vinden het geweldig onder de Sprookjesstronk door te lopen en wanen zich in een sprookje! Durft u nog in sprookjes te geloven?


 

Milko's Vlooiencircus

De kleinste artiesten van over de hele wereld. Milko's Vlooiencircus boekt u bij Fun factor events.  Welkom bij het kleinste circus van Nederland.

 

 Lichtbrengers van het Wad

Prachtig verlichte walking-act, op zoek naar wat? Of wie?

 


 Drumband op Klopn

Een geheel mechanische drumband, komt dat zien & horen!

 

 

Dikkie dik en de Kip Kar

Dikkie Dik is een beetje ondeugend maar wel heel lief. Durf jij 'm te aaien ?


 

 Krakuul

De adembenemende magie waarbij Krakuuls hoofd van plaats verwisselt,  zal menig bezoeker in verbazing achterlaten!  Krakuul weeft een zweem van mysterie met een vleugje illusie. Welke jong en oud in vervoering brengt!

 

 Bulstronck

Een 3 meter hoge reus met de naam Bulstronck beleeft een reusachtig avontuur voor groot en klein. Deze act is uitermate geschikt voor straattheaterfestivals maar komt ook goed tot zijn recht op andere evenementen.

 


 

 Mops en totem

Mops & Totem
De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie!
Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist!

 

 Circus Parade

Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. U vindt het allemaal terug in dit optreden! De ervaren artiesten lopen door uw publiek en combineren dit met show momenten op een open plek.

 

 Duo Hout en Hout

Duo Hout en Hout zijn werkelijk helemaal van hout (met keurmerk)!
Deze maskerpersonages bewegen zich voort op wind- en zonne-energie; samen op weg naar een duurzame wereld.

 

Levend Bankstel

Op het Levend Bankstel kunt u onder uit zakken om uit te puffen. Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met u mee!

 

De Drakenfluisteraar

Een jonge draak van 2 jaar, die net is begonnen met haar opleiding. De drakenfluisteraar leert kinderen en ouders onder andere over het leven van een draak en hoe ze hier veilig mee om kunnen gaan.

 

 trollen steltenlopers

Deze 2 Steltlopende Trollen zijn een super leuke aanvulling op de Trollenparade.

 

 De Trollenoptocht

Deze trollen zorgen voor een sprookjesactige sfeer op uw evenement. Natuurlijk mogen de kinderen op de foto met deze aparte figuren.

 

Ganzenfanfare

Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: De ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren.

 


 

Tom en Tom en de Bombardon

Tom en Tom zijn oud. Zo oud dat ze zelf niet meer weten hoeveel jaar ze zijn. Gewapend met een reuzentuba, een bombardon met daarin een muziekdoosje, struinen ze de straten en pleinen af…

 

Tuin de Kabouter

Er was eens...Tuin de Kabouter.
  Tuin de Kabouter, is het beu om alleen maar in de tuin te staan.
  Hij wil vertier!

 

 't Wesen van Saeftingh 

‘tWesen van Saeftinghe is een mobiel middeleeuws straattheater act. In 2007 won deze act een prijs als beste straattheater act. De act gaat over een middeleeuwse rietsnijder die op een dag in het kreupelhout een wezentje ontdekt.

De Nar

Iedereen heeft zijn eigen talenten. De Nar heeft vooral zo haar eigen gedachtes, haar eigen mening en één talent: ...juist ja... de clown uithangen!

 

 

De Nar en de Harlekij

Je vraagt jezelf af: Wie houdt er nu wie voor de gek? De Nar en Harlekijn voelen zichzelf op uiteenlopende evenementen thuis, vooral tussen de gasten.....een theatrale mime act voor iedere gelegenheid!

 

Guide of Light

Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek.
Terwijl u met uw ogen naknippert in het donker lonkt alleen nog een rood oplichtend, kloppend hart u toe. De vriendelijke reus schudt uw hand en zegt: "goed je te zien!" Een waanzinnig steltloper met Ledverlichting.

 

 Harley jr. Maskers

Mensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt. Deze personages dragen maskers die nog het meest aan stripfiguren doen denken.


De Vliegende Hollander

Tovenaar Runewold heeft het spookschip: de vliegende Hollander
(het schip van zijn grootvader Willem van der Decken),
met al zijn magie betoverd.

  Levend Standbeeld - De Tovenaar

Deze oude Magiër is afkomstig uit een sprookjeswereld. Compleet met zijn toverstaf en glazen bol betoverd hij jong en oud.


 

Hollandse Dames

De Hollandse Dames zijn twee nostalgische dametjes. Het is net of ze van echt Delfts blauw porselein zijn. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur.

 

Winter Konining

Sneeuwwit en IJskoud.
Fonkelend als ijs staat deze Koningin voor alle winterse aangelegenheden.

 


Gold Queen

De naam zegt het al; deze stelten act is een glimmende verschijning. Met bijpassende muziek beweegt deze steltenloper op sierlijke wijze.


 

 Triolavie

Triolavie zijn kleurrijke steltlopers (met LED-verlichting!). Door de interactie met het publiek zijn deze bijzondere steltlopers een aanwinst voor elk evenement!

 

 


De Bronzen Boom

Een mobiele act die op z'n tijd een pas op de plaats kan maken. Deze prachtige Bronzen Boomachtige wezens spreken door de fraaie afwisseling.Van stilstand en beweging tot ieders fantasie en verbeelding.

 

 Be the Three

Magische bomen met uw gezicht op de bladeren van de boom. Boek Be the Tree bij Fun factor events

 


Special Aap Benjamin

Bij aankomst worden de gasten ontvangen door piccolo-aap Benjamin.


 ROL-E

In de straat staat helemaal alleen een verlaten rolstoel.      Waarom, en wat doet deze daar?
Van wie is hij?     
Rol-e is een rolstoel die zelf zijn eigen weg vind,

 Waarzegster Samiera

Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten voor uw gasten voor het Heden, Verleden en Toekomst

 Stoplichtact

Een stoplicht straalt gezag uit. En aan u de vraag of u dat gezag ook wilt of juist niet. Het is natuurlijk een perfect middel om stromen mensen op ludieke wijze even halt toe te roepen. Bij een bouwplaats of op een beurs.

 Roller Dj 

Een op afstand bestuurbare rolstoel (terwijl ik zelf uit beeld blijf), samen met zijn passagier, de allerkleinste DJ uit de Disco- en Dance scene.  Hij verovert al snel de harten van de bezoekers.

Karikaturist Bezano

Het optreden van Bezano als Salvador Dali  look-a-like is een geslaagde act op beurzen, festivals en andere evenementen in binnen en buitenland.


Baron von Münchhausen

Karl Friedrich von Münchhausen keert in  zijn eigen verhaal terug, altijd nog overtuigd dat zijn verhalen de waarheid   zijn. Volgens de vele vertellingen kon de Baron verbazende dingen doen, zoals op  kanonskogels vliegen.

Jackpot

Waag eens een gokje op deze onvoorspelbaar komische gokkast. Van buiten gelijk een slotmachine uit de roerige 20-er jaren, van binnen vol menselijk ‘vernuft’.

 Hippocampus

Muiterij op het vasteland. Twee gladiatoren te zeepaard trekken ten  strijde als waren zij Neptunus, of Spartacus, of toch Ben-Hur!

 De Vrolijke Goochelaar