De Zware Jongens

  • Zware-Jongens-Boeken
  • zware

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest.


De Zware Jongens boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feesthit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is De Jodeljump een absolute topper.

Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder”,“De poes van tante Loes” ,“Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Rosemarie”, “De allemansdans”, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu”. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer één van de grootste feesthits van het jaar, met bijna twee miljoen views op Youtube.

Augustus 2018 wordt de Lege Krattenwals – ook wel de Krattenpolka (opnieuw) uitgebracht. Dit lied, al in 2006 opgenomen is nooit op single uitgebracht. Echter dankzij spontane acties tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar Festival in Assen, waar de “Lege Krattenwals” werd uitgevoerd, werd dit lied in de zomer van 2018 een enorme hit op Facebook en op YouTube. Het stond zelfs op nummer 2 bij Dumpert https://www.dumpert.nl/ mediabase/7484703/6714417c/ ondertussen_op_het_truckstar_ festival_in_assen.html

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.      

Prijs op aanvraag

 


E-mailen