Xander de Buisonjé 

  • Xander-de-Buisonje reserveren
  • xander1

Nederland leerde Xander kennen bij Volumia!, waar hij als frontman en songschrijver nummers als “Hou Me Vast“, “Het Is Over” en “Afscheid” toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.


Xander de Buisonjé boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vanaf 2002 ging Xander solo verder en maakte de studioalbums Hemelsbreed, Succes, Live & Akoestisch en zijn laatste album Uit Liefde. Dat Xander behalve met zijn teksten ook met zijn stem mensen kan raken bewees hij met zijn vertolking van “Zij Gelooft In Mij” tijdens de uitvaartdienst van André Hazes.

In de vijf jaar sinds zijn vorige album heeft Xander zijn horizon flink verbreed, vooral op televisiegebied. Hij werkte mee aan programma’s als Ranking The Stars, Just The Two Of Us en 71° Noord. Vervolgens ontpopte hij zich als presentator in De Vrienden Van Amstel Live en Zij Gelooft In Mij, waarin hij ex-gedetineerden aan de vrouw hielp. Dit jaar staan “De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen” en “Kamer 9” op het programma. Ook komt Xander’s nieuwe single uit. “Muziek en televisie hebben veel overeenkomsten”, verklaart Xander. “Je deelt emoties met het publiek. In allebei kan ik mijn creativiteit kwijt”.

Prijs op aanvraag

Optreden van 1 x 30 minuten inclusief monitorset.

 

E-mailen