Wesley Klein

  • wesley-klein-1

In 2018 komt Wesley Klein samen met Monique Smit met het nummer: Mooier dan mooi


Wesley Klein boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen.

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré.
In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast tezamen met Danny Froger en Danny Nicolai voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

Wesley maakt met frisse, hippe producties veel indruk. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg dat enthousiast ontvangen wordt. De schijf is gevuld met fijne, dansbare nummers. Dat jaar scoort hij nog een zomer hit met Waarom Dans Je Niet Met Mij.

In 2018 komt Wesley Klein samen met Monique Smit met het nummer: Mooier dan mooi


Prijs op aanvraag


E-mailen