QMUSIC THE PARTY
INFORMATIE

Wil jij de dj's van Q-music op jouw feest? Dat kan! Boek The Party van Q voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party en… is nu ook 'los' te boeken! Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ!

MARCO ROYAL
INFORMATIE

Laat u zich verbazen, verwonderen en entertainen door één van de spontaanste goochelaars van Nederland. Met ruim 15 jaar ervaring maakt Goochelaar Marco Royal uw evenement tot een magisch succes!

TOMMIE EN SOFIE
INFORMATIE

Wanneer Sofie een grote schatkaart vindt is Tommie zo enthousiast dat hij meteen op pad wilt gaan. Maar als Sofie de kaart beter bekijkt, ziet ze dat het een route is vol leuke opdrachten.

SAMMY DE SNEEUWPOP
INFORMATIE

Sammie is een hele lieve sneeuwpop die van knuffelen houdt. Hij vindt het super leuk om op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en natuurlijk om te knuffelen. Sammie neemt altijd een professionele begeleider mee die zijn ogen, oren en hulp is
538 DJ'S ON TOUR
INFORMATIE

538 DJ’S ON TOUR OP JOUW EVENT

De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. Met de 538 DJ’s On Tour heb je in één boeking je avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland.

COLDPLAY TRIBUTEBAND
INFORMATIE

Coldday brengt op het podium al de magie van Coldplay's muziek. Gedurende twee uur geniet u van de sfeer, de emotie en de energie van de echte Coldplay live show. Een geweldige prestatie, een extreem getrouwe scenografie, epische projecties, een spectaculaire staging ... alles wat een fan zou verwachten.

DANNY DIEGO
INFORMATIE

DANNY DIEGO ooit een horecatijger in hart en nieren en tegenwoordig één van de meest succesvolle zangers van Nederland en België. Enige jaren geleden had Danny meegedaan met het tv programma Utopia. Vanaf die tijd is het bij hem hard gegaan. Danny Diego kwam al snel met een zomerse hit tevoorschijn : Oyalela.

PAPPAGALLI
Pappagalli Straattheater act boeken of inhuren bij Entertainmentbureau
INFORMATIE

Trots en zelfverzekerd lopen de Pappagalli rond in hun prachtige verenkleed. Begrijpelijk, want het kleurenpalet van hun veren is inderdaad erg indrukwekkend. Het is een heel fraai gezicht als deze vogels op een elegante manier beginnen te dansen.ROBOT ACTS
INFORMATIE

Opzoek naar een spectaculaire act ?

Via Fun Factor Events kunt u de meest spectaculaire Robot Act boeken / inhuren. Deze Robots zien er levensecht uit !

Daarnaast zijn de meeste robots voorzien van Led- verlichting en een lcd scherm. De Robot act kunt u boeken / inhuren voor verschillende evenementen en feesten. 

VUURWERKSHOWS
INFORMATIE

Of het nou gaat om een bruiloft of grootschalig dance evenement of andere evenementen, via Fun Factor Events kunt u nu uw favoriete vuurwerkshows boeken / inhuren! Er word een team ingezet met jaren lange ervaring en brede kennis van vuurwerkshows zowel in en outdoor. Dit gecertificeerde team zal uw vuurwerkshow naar een hoger niveau tillen. 

UFO MAGIC
INFORMATIE

 

Een professionele mentalist stapt uit de net gelande UFO. Wat volgt is een geniale show vol ongelooflijke voorspellingen, spektakel en gekke
gebeurtenissen.

 

LICHTBRENGERS VAN HET WAD

INFORMATIE

Traag glijden ze vooruit, en met sonar zoeken ze hun weg, maar waarheen? Op zoek naar wat? Of wie? Op zoek naar de mens die het licht goed kan gebruiken om donkere tijden door te komen.KERMISATTRACTIE HUREN
INFORMATIE

Bent u opzoek naar een echte kermisattractie ? Kijk dan snel op deze pagina voor het aanbod van de kermisattracties. U kunt bij Fun factor events verschillende kermisattracties huren.  De attracties beschikken over een TUV keuring en Rasnummer. Veiligheid staat op nummer één. Wilt  u een kermisattractie huren kijk dan snel verder op onze website. Staat uw favoriete kermisattractie er niet tussen ? Neem dan alsnog contact met ons op.

JAMES & REUZENKIP FABIENNE
INFORMATIE

James de Dwerg is apetrots. Hij heeft zijn reuzenkip Fabienne vijftien kunstjes geleerd. Hoogdravende dressuur! Ballet! Wiskunde!

ROTZOOI
INFORMATIE

Op een zeer ontwapenende manier weet Peter het thema afval, sorteren en recycleren te verwerken in een hilarische straattheater act, ook geschikt voor de allerkleinsten onder ons.

VROUWELIJKE VUURSPUWER
INFORMATIE

Van kleine shows tot aan de meest spectaculaire vuurshows. Van bruiloften tot aan festivals. Deze vrouwelijke vuurspuwer heeft al jaren lang ervaring. Een aanschouwing voor uw evenement.BEN THE BANJOMAN
INFORMATIE

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven.

STORYZOO
INFORMATIE

Meet & Greet met StoryZoo:

Hoe bijzonder is het voor een kind om oog in oog te staan met zijn of haar helden van televisie? Vanaf heden kan dat tijdens een echte Meet & Greet! Kinderen kunnen met Toby, Pepper en Bax op de foto, een High Five geven, of een dikke knuffel!

MIX AND PARTY
INFORMATIE

Mix&Party is de ultieme mix van een DJ, zangeres en liveband, alles op één avond. Mix&Party bestaat uit 5 professionele muzikanten die samen de liveband vormen tijdens je feest.

MR BEAN
INFORMATIE

Wie kent Mister Bean niet.

Hij is een onhandige en vaak vindingrijke man die regelmatig in hilarische situaties terechtkomt bij het uitvoeren van taken die een normaal mens nauwelijks moeite zouden kosten.      PIETEN OP STELTEN
INFORMATIE

Op zoek naar een leuke Pieten act? Pieten op stelten is een mooie aanvbulling voor een Sinterklaasintocht of andere Sinterklaasfeesten en Sinterklaasevenementen.

Een niet te missen act voor de Sinterklaasdagen. Op hun 1 meter hoge stelten verblijden deze Pieten iedereen met hun lach en pepernoten. Wilt u de Pieten op stelten boeken / inhuren? Vraag altijd vrijblijvend naar de beschikbaarheid.

DANCING SUNFLOWERS
INFORMATIE

Deze twee levensechte zonnebloemen maken iedereen blij wanneer zijn met hun feestelijke muziek ronddansen op uw evenement. Een opvallende en vrolijke steltloop-act die bij eenieder een glimlach op het gezicht zal toveren. Deze steltenloper act is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: Festivals, Kermis, Bedrijfsfeesten, Beurzen, Campings en Vakantieparken en vele andere evenementen en feesten.

Haal deze zonnebloemen in huis !

WC MADAME BERTHA
INFORMATIE

Sanitair manager voor al uw evenementen!

WC-madam Bertha houdt de wacht bij haar toilet. Ze houdt ook van breien, kruiswoordraadsels, muziek van de jaren vijftig en passionele romans. 

WANDELENDE CADEAUS
INFORMATIE

Wandelende Cadeaus kunt u boeken of inhuren voor verschillende evenementen. Zo kunt u denken aan Kerstmis, Sinterklaas, beurzen, winkelcentrumpromotie, straattheater of andere evenementen en feesten. De Wandelende Cadeaus zijn zeker een prachtige uitstraling voor jouw evenement.MUSIC EXPRESS
INFORMATIE

De golden oldie de Music Express kunt u nu via Fun factor events huren. Deze kermisattractie kunt u voor verschillende evenementen huren. De Music Express is een echte familie attractie voor jong en oud.Ondanks de snelheid is het één groot fun !

DISCO MOBIEL
INFORMATIE

De naam zegt het al, een geweldige humoristische act. Milko is destijds bekend geworden van het welbekende circus Herman Renz. Tegenwoordig zie je Milko rond rijden op verschillende evenementen en feesten met zijn Disco Mobiel.

KAMELENRACE
INFORMATIE

Ben jij de eerste bij de finish? Dan ben jij de winnaar ! Doe nu een aanvraag om de kamelenrace te huren voor uw evenement ! De kamelenrace is een populaire kermisattractie die vaak verhuurt word. Van bedrijfsfeesten tot aan grotere evenementen. 

HANS KAZAN
INFORMATIE

Hans Kazàn is Holland’s most popular magician, entertainer and television host. He is a high class stand-up magician who entertains audiences around the world with magic and great humor! Nu te boeken of inhuren bij entertainmentbureau Fun Factor Events.STEVE KAZAN
INFORMATIE

Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!

Hij brengt een op maat gemaakte show vol humor, interactie en magie. Veelal wordt hij daarbij ingezet als luchtige ijsbreker óf als feestelijke afsluiting. Maar natuurlijk is alles daar tussenin ook mogelijk

UNITY
INFORMATIE

UNITY-GIRLBAND is de Nederlandse meidengroep van dit moment. Niemand minder dan Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos zijn de bandleden van UNITY.Op 26 september 2020 waren zij de winnaars van het Junior Songfestival.

GIRAFFE
INFORMATIE

Er kraakt een tak, boombladeren ritselen, de struiken buigen opzij ... plotseling sta je oog in oog met levensgrote giraffen! Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort, hier en daar hun elegante nekken buigend om aan een blad te knabbelen – of een bezoeker te begroeten. Giraffen zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren...

NELLIE DE HIPPO
INFORMATIE

Nellie is nieuwsgierig, nukkig, nors of juist netjes; soms een nar en soms een nufje. Nellie kan dansen als een nimfje en zingen als een nachtegaal. Als ze in een goede bui is, krullen haar oortjes van genoegen en stralen haar grote ogen van plezier. Maar als ze nurks en ondeugend is, moet verzorger Alki alle zeilen bijzetten om Nellie in het gareel te houden.STEILE WAND
INFORMATIE

De enige echte Steile Wand kunt u via Fun Factor Events huren voor uw evenement. Deze steile wand is nog de enige reizende in Nederland! De steile wand ' Wall of Death 'is een kermisattractie waarbij met één of meer stuntmannen/vrouwen op motorfietsen of karts in een grote tonvormie kombaan wordt gereden. Het publiek kijkt van bovenaf de show toe! De steile wand kunt u huren voor verschillende evenementen zoals : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen en feesten. Een prachtige en spectacular kijkwerk waar je U tegen zegt. 

AMIO
INFORMATIE

Waanzinnig cool, professioneel muzikaal straattheater voor het hele gezin is eigenlijk alles wat gemeld dient te worden bij deze act. Amio en Josefien komen aan, rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar!

GEWOON ANDRÉ
INFORMATIE

Met alleen de gitaar als begeleiding is Gewoon André  flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren!

CLUB VAN DE SINT
INFORMATIE

Na een bijzonder jaar, heeft iedereen behoefte aan een beetje Sinterklaas. Mijn Pieten en ik kunnen dan ook niet wachten om weer af te reizen naar Nederland om alle kinderen te verblijden met  veel cadeautjes en strooigoedAKOESTISCHE SFEERMAKERS
INFORMATIE

Akoestische Sfeermakers is een prachtige muzikale act. Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Van festivals, bruiloften, verjaardagen, straattheater, kermissen, winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeesten, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden.

De Akoestische Sfeermakers kunnen op een vaste plek staan, dan is het decor helemaal rondom te bewonderen. Vanuit deze vaste plek kan er ook met twee nostalgische fietsen worden gewandeld of gefietst over het beursterrein/winkelcentrum/fair/markt, etc..

WALKING WATERBALLS
INFORMATIE

De kermisattractie Walking Waterballs kunt u via Fun Factor Events huren voor verschillende evenementen en feesten.

Deze attractie is voorzien van RGB led verlichting en een stormsimulatie. Daarnaast is deze kermisattractie snel opgebouwd en weer snel afgebroken. Door de hoge capiciteit worden wachtrijen zoveel mogelijk bepekt. De kermisattractie Walking Waterballs is inzetbaar voor o.a. : Festivals, bedrijfsfeesten, zomerevenementen, beurzen, kinderactiviteiten, doprsfeesten, film en tv opnames, winkelcentrumpromotie en vele andere mogelijkheden.

REBELS
INFORMATIE

Deze lawaaierige mobiele voertuigen zijn uit de hand. Ze creëren hun eigen weg en niets kan hen stoppen.

Verkeersregels? Nooit van gehoord.

Obstakels? Het interesseert ze niets.

Wisselen van rijbaan? Ze weten niet eens waar ze naartoe gaan.

Maar ze zijn onderweg, dus blijf beter uit de buurt.

WILLY WONKA WAGEN
INFORMATIE

Het is niet nodig om een gouden ticket te bemachtigen zoals Sjakie om een kijkje te nemen in de Wonka Fabriek.

Met de Wonka Wagen komen wij naar u toe. Wij trakteren ons publiek op "gevaarlijk" lekker lekkers. Blitse Spekken, Muitende Muizen, Ploppende Kauwgomballen en Smiksmakende Bananen. Iedere klant krijgt het snoepje dat bij hem of haar past met een  gebruiksaanwijzing of passende gebruiksaanwijzing. Deze act is geïnspireerd op Sjakie en de Chocoladefabriek.
BOTSAUTO / AUTOSCOOTER
INFORMATIE

De Autoscooter of ook wel genoemd Botsauto´Star Drive ´is één van de populairdere kermisattractie die u kunt vinden op de kermissen.

Maar via Fun Factor Events kunt u deze prachtige Autoscooter / Botsauto huren voor uw evenement. Of dit nu om een festival gaat of tv opnames, concerten, bedrijfsfeesten of andere evenementen bijna alles is mogelijk.

JUMBO DE OLIFANT
INFORMATIE

Uniek in de wereld is de Jumbo de Olifant van Jumbo-Entertainment. Deze levensgrote pluche olifant op stelten, paradeert vrolijk door het publiek op zoek naar gein en avontuur. Zijn begeleiders hebben de grootste moeite om deze drie meter hoge viervoeter in bedwang te houden. Hij vind het leuk om Jan en alleman te laten schrikken, maar toch is Jumbo de Olifant heel lief voor kinderen. Jumbo beweegt zich voort door twee steltlopers en is dus zeer wendbaar. Jumbo maakt geluid en draait zijn kop. Er ontstaan hilarische taferelen door de onverwachte acties van deze gigant en zijn begeleiders.

ACHTBAAN
INFORMATIE

Via Fun Factor Events kunt de enige echte achtbaan Supermouse huren. Deze kermisattractie is inzetbaar voor verschillende evenementen. Zoals festivals, bedrijfsfeesten, beurzen, tv en filmp opnames en vele andere mogelijkheden. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat deze achtbaan aardig wat ruimte nodig heeft. De Supermouse acthbaan is een unieke achtbaan, de gondels die draaien ook nog eens om zijn eigen as. Dit is een attractie voor jong en oud.

DE VLIEGENDE HOLLANDER
INFORMATIE

De vliegende Hollander straattheater (Tovenaar Runewold):  heeft het spookschip van zijn grootvader zo betoverd, dat hij niet alleen de wereldzeeën bevaart, hij komt nu overal. De bijzondere verhalen van zijn reizen, deelt hij met zijn publiek. En pas op…. De geesten luisteren mee…

Deze rondrijdende Straattheater Act is een graag geziene act op straattheaterfestivals. Natuurlijk is deze act ook te boeken voor winkelcentra, markten en braderieën. Een straattheater act die vol zit met humor en spreekwoorden over de scheepvaart.SAMBA BAND DALE CANA
INFORMATIE

Dale Caña is een vrolijke, eigenzinnige Samba Percussieband, bestaande uit ruim 20 enthousiaste leden. Zij staan garant voor een onvergetelijke, swingende ervaring op een evenement of feest. Met een uitbundige uitstraling, met paarse, rode en gouden tinten zorgen zij voor een kleurrijk Braziliaans samba spektakel. Met een enthousiasme en opzwepende sambaritmes krijgen zij iedereen in beweging, probeer dan maar eens stil te blijven staan!

DE BALLONNEN CAMPER
INFORMATIE

De ballonnen camper geeft je het gevoel van Charlie in de chocoladefabriek van Willy Wonka.

Een menu met allemaal verschillende ballonfiguren waar je uit kunt kiezen. Overal waar je kijkt vrolijke kleurtjes. En je eigen ballondier die voor je neus, speciaal voor jou wordt gemaakt.

De keuze is reuze. En de mogelijkheden zijn groter dan je eigen fantasie.

DE MUZIKALE KERSTMAN
INFORMATIE

Gezelligheid kent geen tijd! De mobiele muziek kerstman of Dickens muzikant mag ook op uw kerstevent natuurlijk niet ontbreken. Al wandelend tussen het publiek speelt hij het kerstrepertoire op zijn saxofoon.

Optredens zijn zowel binnen als buiten.Echt een aanrader voor een kerstmarkt, winkelcentrum, woonboulevard, kerstdiner, kerstborrel, kerstfair etc...

PARTY SAXOFONIST
INFORMATIE

Gezelligheid kent geen tijd ! heeft u binnenkort iets te vieren/organiseren boek dan de Party Saxofonist voor uw feest of evenement. Saxofonist Robert Lamme heeft een jarenlange ervaring met goede referenties en staat garant voor stijlvolle saxofoonmuziek. Deze solo-act is geschikt als achtergrondmuziek 

( huwelijksreceptie.diner,netwerkborrel, beurs, wijnfeest etc) alsook meer op de voorgrond zodat er eventueel gedanst kan worden (bruiloft,verjaardag,bedrijfsfeest,opening,tuinfeest,culinair evenement jubileum,afscheidsfeest etc).

DIXIELAND BAND
INFORMATIE

Deze professionele dixieland band zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer op locatie. Het repertoire bestaat uit de herkenbare dixieland/jazz klassiekers zoals When the saints go marging in, Ice-cream en uiteraard spelen we voor een verjaardagsfeest het verjaardagslied Lang zal ze/hij leven.

FATA MORGANA
INFORMATIE

De Fata Morgana is een leuke kinder kermisattractie die u via Fun factor Events kunt huren. Er zit niet een enorme snelheid in deze attractie waardoor deze zeker geschikt is voor kleine kinderen.Van links naar rechts en van boven naar beneden. De Fata Morgana kinder kermisattractie kunt u huren voor verschillende evenementen en feesten. 

DE CHAGERIJNIGE VENT
INFORMATIE

Er kan geen lach vanaf, wat een chagrijn…

Toch schuilt er humor achter zijn humeurigheid.

Zijn nare karakter is voor het publiek bijzonder vermakelijk! Dit levend standbeeld is ongeëvenaard: een hilarische onemanshow!

STONE AGE ROCKS
INFORMATIE

Twee imposante rotsformaties lopen als machtige reuzen over het festival, de interactie met het publiek is speels en vriendelijk. Deze surrealistische scene is een unieke combinatie van sculptuur en steltentheater. Een perfecte walk act voor elk festival!
KINDERKARTBAAN
INFORMATIE

Een Kinderkartbaan huren voor uw evenement of feest? Dat is zeker mogelijk bij entertainmentbureau Fun Factor Events. Deze kinderkartbaan kunt u huren voor verschillende evenementen feesten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: festivals, bedrijfsfeesten, winkelcentrumpromotie, jubileums, dorpsfeesten, sportevenementen, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden.

Deze mobiele kartbanen zijn geschikt voor de leeftijden van 5 tot en met 15 jaar.

DRAGGY DE KLEINE DRAAK
INFORMATIE

Het gebeurde een klein jaar geleden... Van op vakantie brachten we een vreemd ei mee. Nieuwsgierig als we waren, hebben we het ei laten uitbroeden. Het resultaat is Draggy, een heuse draak! Geloof jij in sprookjes? Of wil je er dolgraag in (leren) geloven? Nodig deze vriend dan eens uit. Samen met zijn temmer wordt hij maar al te graag uitgelaten om te genieten van alle aandacht en vindt hij het soms leuk om geaaid te worden. 

AFKE KNUFFELBEER
INFORMATIE

Iedereen droomt er wel eens van: een knuffelbeer supergroot is. Als deze beer dan ook nog kan bewegen, zelf terugknuffelt én super zacht is, is dat helemaal een droom. Natuurlijk zijn de meeste dromen bedrog, maar de grote beer waar jij zo van droomt bestaat! Hij heet Afke Beer, is 2 meter 65 groot, heeft een bolle buik en een heel hoog aaibaarheidsgehalte. 

BEAU POTMAN
INFORMATIE

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt. Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een flinke achterban op social media.BOOGIEWOOGIE BUS
INFORMATIE

Sing it sisters, boogie-woogie brothers! Gooi alle noten op je zang er uit bij deze blinkende, swingende sing-a-long bus, uw kant-en klaar klinkende karaoke op de weg!

FOU D' AMOUR
INFORMATIE

Fou d'amour vertelt het verhaal van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven.

KINDERSHOW ANDERS MET SANDER
INFORMATIE

Unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

JACK SPARROW LOOKE A LIKE
INFORMATIE

Wie kent Jack Sparrow nou niet? Bekend van de film Pirates of the Carribbean.
Deze Jack Sparrow Looke a Like is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten Een fantastische act en het is net of u bij de echte Jack Sparrow staat. Boek nu deze geweldige humoristische act voor jong en oud.
RADIO 10 ON TOUR
INFORMATIE

De Radio 10 On Tour is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privé-feesten, openluchtevenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De entertainmentshow kan ook geboekt worden in combinatie met een live-act.
Een twee tot vier uur durende show met De Grootste Hits Aller TijdenModerne DJ Booth, inclusief apparatuur. Spetterende licht- en geluidsshow naar grootte van het evenement Radio 10-dj Radio 10-give-aways
Redactionele aandacht op radio10.nl

VALENTIJN UITDEEL DAME
INFORMATIE

Maak Valentijnsdag extra speciaal met liefde en sfeervol entertainment. Verwelkom het winkelend publiek of uw gasten op uw evenement met de Valentijns uitdeel dame.

NIELS HARDER
INFORMATIE

Een optreden van goochelaar entertainer Crazy Niels Harder zit bomvol magie, illusie, popmuziek en komedie. Deze artiest is een knaller op uw feest of evenement!

ALL YOU NEED IS LOVE CARAVAN
INFORMATIE

Wie kent deze caravan nou niet? De All You Need is Love caravan! Deze caravan kunt u het voor verschillende evenementen en feesten huren.  Inclusief een fotobooth. Is het niet romantisch om jouw geliefde een mooie boodschap te brengen in de All You Need is Love caravan?

KADO
INFORMATIE

KADO is inzetbaar als animerende, verhalende en zingende act voor en tussen uw gasten. Zij zullen speelse interactie hebben met het publiek en ieder op verschillende wijze in het zonnetje zetten.

DE ZEEPAARDJES
DE ZEEPAARDJES

Zeepaardjes zijn edele zeedieren. Geen dier ter zee bezit de gratie, pracht en fraaie bewegingen van het zeepaardje. Het is dan ook niet
verwonderlijk dat velen een diepe wens koesteren om een zeepaardje te mogen inspannen. Maar helaas, zeepaardjes laten zich niet temmen. Nee, zeepaardjes kiezen zelf hun menners uit.

THE FUNK TRUNK
INFORMATIE

The Trunk, oftewel de kofferbak, is er een gemaakt in the summer of “69. Na vele omwegen heeft hij zijn roeping gevonden, namelijk om mensen te laten dansen onder zijn luifel. Met zijn guitige bekkie zorgt The Funk Trunk voor een glimlach op ieders gezicht.

THE WARRIORS
INFORMATIE

The Warriors is een indrukwekkende living statue act is interactief en te gebruiken op bedrijfsfeesten, straattheaterfestivals, evenementen, winkelcentra's, culinaire evenementen, beurzen, braderie, festivals en nog veel meer.
PHOTOBOOTH
INFORMATIE

Een Photobooth huren? Dat kan bij entertainmentbureau Fun Factor Events. De photobooth is inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Zo kunt u denken aan: festivals, kermissen, braderie, bruiloften, jubileums, bedrijfsevenementen, concerten en vele andere mogelijkheden.

CIRCUS CIRCUS
INFORMATIE

De kinderzweefmolen Circus Circus is nieuw en tot in de puntjes afgewerkt. Deze molen heeft een circus thema met vrolijke clowntjes en een kleurrijke uitstraling.

DE VERMAKELAAR
INFORMATIE

De Vermakelaar is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor elk evenement, ongeëvenaarde veelzijdigheid, een Zwitsers zakmes heeft nog niet zo veel functies, zeer prettig gestoorde improvisator, welke kant wilt u op?

MINIBAR
INFORMATIE

Een echte cocktailbar, maar dan alles in het klein! Van shotjes tot mini-biertjes en natuurlijk mogen de minihapjes niet ontbreken! Uiteraard allemaal geserveerd door een "mini" barman


Winkelcentrum Promotie.


Zoekt u nog meer Entertainment voor Winkelcentrum promotie? Kan ook bij onze andere rubrieken. 

Straattheater, Artiesten, Kermisattractie Huren, Feestdagen acts, Kinderentertainment, Vuurwerksshows, Robotacts en nog veel meer Winkelcentrum promotie !Artiesten
Straattheater
Attractieverhuur
Feestdagen
Kids Entertainment
538 Dj's On Tour
Robotacts
Verhuur Events

 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn