Rene Schuurmans


René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Rene Schuurmans boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Bij het horen van de nieuwe single van Rene Schuurmans wil je “He, doe niet zo Sexy”, van de daken schreeuwen. Deze gigantische nieuwe feestplaat maakt van elk feest een “Feest der Feesten” en laat de de tap rijkelijk stromen. Dat dit nummer weer van eigen hand komt, herken, hoor en voel je door  de typische feel-good “Schuurmans”-sfeer.

Hits zoals, “Bij ons in Brabant”, “Laat de zon in je hart’, “Hela, Ho”, “Als ik haar zie”, ” Ik ben nou eenmaal zo” en “Mooie meisjes” heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening is.

Rene Schuurmans is deze zomer uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die Rene met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.

Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. Rene Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken “keileuk te verklaren”. In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Prijs op aanvraag


E-mailen