DE BALLONNEN CAMPER
INFORMATIE

De ballonnen camper geeft je het gevoel van Charlie in de chocoladefabriek van Willy Wonka.

Een menu met allemaal verschillende ballonfiguren waar je uit kunt kiezen. Overal waar je kijkt vrolijke kleurtjes. En je eigen ballondier die voor je neus, speciaal voor jou wordt gemaakt. De keuze is reuze. En de mogelijkheden zijn groter dan je eigen fantasie.

DIXIELAND BAND
INFORMATIE

Op zoek naar feestelijke live muziek voor uw gastenontvangst, verjaardag, opening, winkelcentrum, markt, braderie, bedrijfsfeest, roaring twenties party, bruiloft, huwelijksreceptie, tuinfeest, jazzfestival, oldtimerdag, familiedag, haringparty, foodfestival etc.... zij komen en spelen graag voor u! Deze professionele dixieland band zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer op locatie.

THE GLOBE
INFORMATIE

Het spektakel toont de kinderlijke verbeelding als instrument om te kunnen vliegen. Ouderlingen, terwijl ze ouder worden, verliezen deze toewijding aan eenvoud. In plaats daarvan zijn ze jaloers op de kracht van kinderen en laten ze zich verleiden door meerderen en proberen de kinderen neer te halen. Ze vormen een leger en zijn van plan om hun vrijheid en vliegen te verbieden.

CHARACTERS
INFORMATIE

Characters is een mobiele act met minimaal 3 acteurs. De act kan worden uitgebreid tot maximaal 10 Personages en kan worden uitgebreid tot een grote parade met hun mobiele object Big Wheel plus enkele extra figuren en muzikanten.GIRAFFE
INFORMATIE

Er kraakt een tak, boombladeren ritselen, de struiken buigen opzij ... plotseling sta je oog in oog met levensgrote giraffen! Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort, hier en daar hun elegante nekken buigend om aan een blad te knabbelen – of een bezoeker te begroeten. Giraffen zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren...

STEILE WAND
INFORMATIE

De enige echte Steile Wand kunt u via Fun Factor Events huren voor uw evenement. Deze steile wand is nog de enige reizende in Nederland! De steile wand ' Wall of Death 'is een kermisattractie waarbij met één of meer stuntmannen/vrouwen op motorfietsen of karts in een grote tonvormie kombaan wordt gereden. Het publiek kijkt van bovenaf de show toe! De steile wand kunt u huren voor verschillende evenementen zoals : Festivals, concerten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen en feesten. Een prachtige en spectacular kijkwerk waar je U tegen zegt. 

AKOESTISCHE SFEERMAKERS
INFORMATIE

Akoestische Sfeermakers is een prachtige muzikale act. Inzetbaar voor verschillende evenementen en feesten. Van festivals, bruiloften, verjaardagen, straattheater, kermissen, winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeesten, campings en vakantieparken en nog vele andere mogelijkheden. De Akoestische Sfeermakers kunnen op een vaste plek staan, dan is het decor helemaal rondom te bewonderen.

STARZ
INFORMATIE

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop.AMIO
INFORMATIE

Amio en Josefien komen aan, rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar! Maar als we naar binnen gaan waar de wagen niet kan komen dat neemt Amio zijn eigen Hut mee, zo leuk !

BARON VON MUNCHAUSSEN
INFORMATIE

Karl Friedrich von Münchhausen keert in zijn eigen verhaal terug, altijd nog overtuigd dat zijn verhalen de waarheid zijn. 

SOAPSTUNTERS
INFORMATIE

Wij presenteren een retro stuntteam, geïnspireerd op cartoons uit vroegere tijden. No guts, no glory, no legend, no story. Dat is hèt credo van de ‘Soap Stunters’. 

CLASSIC RALLY RIDE
INFORMATIE

Over enkele ogenblikken komen de grote racers van weleer voorbij. Uitbundigheid voor de koploper, bemoedigende woorden voor de treuzelaar. Het publiek wordt plots onderdeel van de pitstop. Even afleiding voor de coureurs, champagne vloeit en er wordt gedanst. Ondertussen worden banden verwisseld, brandstof bijgevuld en de auto’s krijgen een snel onderhoud voor de volgende heat. Alle remmen los! Door tot het bittere einde; op naar de finishvlag.DE SPIEGEL
INFORMATIE

Als uit een Paleis ontsnapt, waadt een parmantige gestalte rond en rond. Nieuwsgierigheid opwekkend in een absolute verstilling tot een treffen met omstanders zich aandient. Het serene beeld van een gedaante met een tafel en een kruk komt in beweging, een omstander wordt gewenkt om plaats te nemen. Wat dan gebeurt kan men niet voorzien

TURN UP
INFORMATIE

TURN UP  een nostalgische ontmoeting, De raderen draaien, de kettingen schrapen; energie wordt omgezet in noeste arbeid. Heldhaftig trotseren zij de risico’s van het moment, balancerend op de grens van het vermogen. 

TOUWTREKKERIJ
INFORMATIE

Gerund door de markante exploitanten: Antje, Meindert en Kees. Zij erfden deze kermiskraam van hun geliefde tante Beth. Het kermisbloed gierde door haar aderen.

JACKPOT
INFORMATIE

Van buiten gelijk een slotmachine uit de roerige 20-er jaren, vanbinnen vol menselijk ‘vernuft’. Haal de handel over en de machine begint te draaien. Drie illustere figuren heten u welkom en  komen één voor één voorbij. Is het geluk aan uw zijde? Drie op een rij is natuurlijk JACKPOT! DINOCLUB LIVE
INFORMATIE

Licht, geluid, rook, bubbels en nog veel meer spektakel! Dat is de Dinoclub Live Show! De dinovriendjes van de Dinoclub nemen de bezoekers mee op een spannende ontdekkingsreis door de prehistorie, zingen en dansen samen met de kinderen en maken er één grote onvergetelijke ervaring van. 

DINO LIVE EXPERIENCE
INFORMATIE

Miljoenen jaren geleden leefden er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste… dat dachten we!

De Dino Experience Liveshow laat je oog in oog staan met een levensechte T-REX. Beleef de prehistorie opnieuw. 

ANDRE VAN WEELE
INFORMATIE

Bent u op zoek naar een leuke muzikale omlijsting voor uw evenement, feest, terras, receptie, restaurant of borrel?  Gewoon André zorgt als zanger/gitarist én entertainer voor gezellige akoestische live-muziek! En….op een prettig geluidsniveau.

Met alleen de gitaar als begeleiding is Gewoon André  flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren!

AQUATICA DE ZEEMEERMIN
INFORMATIE

Duik met ons mee, naar de bodem van de zee. Aquatica de Zeemeermin beleeft spannende avonturen.

En maak de beleving onder water compleet door de mix van waterstralen, muziek, licht en special effects.

Na de show kun je zelfs op de foto met de wonderschone zeemeermin. STEVE KAZAN
INFORMATIE

Haal nu de Steve Kazan in huis voor uw event! Dit kan voor verschillende evenementen zijn zoals : bedrijfsfeesten, privefeesten, festivals, campings en vakantieparken, beurzen, kermissen, dorpsfeesten, winkelcentrumpromotie en vele andere mogelijkheden. Humor, interactie en magie. Dat is de basis van de show van Steven Kazàn! Voor iedereen die wat extra magie wil toevoegen aan een evenement. Steven Kazàn is de vrolijke noot tijdens een evenement!

THE FUNNY FREAKSHOW
INFORMATIE

Een show van 12 minuten die 2 maal 2 uur doorlopend gespeeld wordt voor 22 mensen op “royale zitplaatsen” in de Freak caravan.

BIRDMEN
INFORMATIE

Enorme verlichte dieren zwerven door de straten.

Deze vliegende dieren worden beheerd door mysterieuze mannen.Wij mensen worden niet opgemerkt door deze wezens. Leven ze in een andere dimensie en wat is hun reden om onze straten binnen te vallen.

I-PUPPETS
INFORMATIE

Ogen kijken naar jou. Onderzoekers van deze planeet, ontdekkingsreizigers van onze tijd. Gecontroleerd op een ander niveau: een collectief brein?CLUB VAN DE SINT
INFORMATIE

Sint en 3 Pieten - 90 min Volgens de richtlijnen van het RIVM. Een interactieve show met muziek, dans en professioneel spel Inclusief strooizakjes voor ieder kind

Eigen geluid + technicus tot 500 personen

Originele verhaallijn, aansluiting bij het Sinterklaasjournaal

CLOWN JOPIE & TANTE ANGELIQUE
INFORMATIE

In hun show zitten veel frisse, eigentijdse Sinterklaasliedjes van hun eigen Sinterklaas CD “Sinterklaas kom van dat dak af”. De show van Clown Jopie & Tante Angelique is een spetterende pretbelevenis, Feesten en beesten met de kids. De show is een mix van trendy vrolijke, carnavaleske liedjes, waarbij de gevoelige snaar soms ook bespeeld wordt.

538 DJ'S ON TOUR
INFORMATIE

De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. Met de 538 DJ’s On Tour heb je in één boeking je avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland.

TOMMIE EN SOFIE
INFORMATIE

Wanneer Sofie een grote schatkaart vindt is Tommie zo enthousiast dat hij meteen op pad wilt gaan.

Maar als Sofie de kaart beter bekijkt, ziet ze dat het een route is vol leuke opdrachten.

Samen met de kinderen zullen Tommie en Sofie deze opdrachten moeten volbrengen om zo de hele route af te leggen. Met als eindpunt, een grote schat!HALLOWEEN ACTS
INFORMATIE

Bij Fun factor events kunt u verschillende Halloween acts boeken / inhuren  voor uw Halloween evenement. Vraag altijd naar de beschikbaarheid van de act.

Het entertainment op het gebied van Halloween is te boeken / inhuren voor verschillende evenementen, Zoals : Halloween, festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, Fright Nights en vele andere evenementen en feesten.  Mocht u op zoek zijn naar een speciale Halloween act neem altijd contact met ons op.

KOFFERS VOL BETOVERINGEN
INFORMATIE

In de act 'Koffers vol betoveringen' worden kinderen meegenomen op een magische reis. De bezorger komt aan met een stapel koffers. Plotseling springt één van de koffers open.

CYBERCLOWN MISCHA
INFORMATIE

Angelina's Schminkparadijs kunt u nu boeken of inhuren voor ieder schminkfeest. Een professionele manier van schminken. Maar ook doet zij meer dan schminken. U kunt ook terecht voor: airbrush, buikschilderingen, schminken voor kinderen, make up artist. make up artist voor Halloween events.

ORANGE LADY
INFORMATIE

Druk, druk, druk... Deze stewardess is zeker niet te vergelijken met andere levende standbeelden (of cabinepersoneel). Deze oranje verschijning heeft een merkwaardige kijk op serviceverlening. Hyperactief maar kordaat volgt ze haar eigen gebruiksaanwijzing. Zij ziet in elke uitdaging een kans als zij niet al druk doende is met totaal andere belangrijke zaken...STONE AGE ROCKS
INFORMATIE

Stone-Age Rocks! De stenen giganten.

Twee imposante rotsformaties lopen als machtige reuzen over het festival, de interactie met het publiek is speels en vriendelijk. Deze surrealistische scene is een unieke combinatie van sculptuur en steltentheater.

DIE VERRUCKTE STUNDE
INFORMATIE

Het zijn de kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 en natuurlijk Leef! Van Andre Hazes kan meezingen.

538 SCHOOL TOUR
INFORMATIE

Boek je dit schooljaar de 538 Schooltour dan krijg je er een toffe MC bij die samen met een 538 DJ een feestje komt bouwen op jouw school! De 538 School Tour staat voor interactie, het draaien van de vetste hits en natuurlijk heel veel gezelligheid!

NELLIE DE HIPPO
INFORMATIE

Nijlpaarden zijn verwarrende dieren. Je kent ze uit prentenboeken als brave, knuffelige wezens, die hun enorme muil alleen maar openen om smakelijk te lachen of een kropje sla te verzwelgen. Aan de andere kant staan ze hoog in alle top-tienlijstjes van gevaarlijkste landdieren. Als je Nellie de Hippo in het wild tegenkomt, vergeet dan wat je weet en geloof alleen je eigen ogen. Nellie is nieuwsgierig, nukkig, nors of juist netjes; soms een nar en soms een nufje.PATJE EN DE DRAAK
INFORMATIE

In deze show maken de kinderen kennis met Draggy, de kleine (en lieve) draak. Patje vond hem ergens in het bos. Vanaf dat moment zijn het de dikste vrienden. 

BEAU POTMAN
INFORMATIE

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt. Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een flinke achterban op social media.

KINDERSHOW ANDERS MET SANDER

Unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

ROOFVOGELSHOW OP LOCATIE
INFORMATIE

Een roofvogelshow demonstraties op een professionele en educatieve manier. Deze roofvogels zullen het publiek fascineren met hun pracht en spektakel. Denk hierbij aan een Woestijnbuizerd die door de armen vliegt, de sierlijke vlucht van een kerkuil of de aanval van een roofvogel op een nep prooi. Sinds kort is er ook een knappe zeearend aan het assortiment vogels toegevoegd.
FLYBOARD SHOW
INFORMATIE

Flyboardshows met 1 of meerdere stuntmannen. Deze stuntmannen maken salto’s, vliegen op grote hoogte, duiken, dolfijnen en doen zelfs superman voor u na! Een uitermate spectaculaire belevenis die we iedereen kunnen aanraden!

INFINITY GIRLBAND
INFORMATIE

2022 was voor de groep Infinity mega spannend want ze behaalden de finale in Ahoy 2022 met het nummer never ever. Op dat moment was deze meidengroep met vier dames en bereikten ze toch mooi de vierde plaats op het Junior Song festival.

QMUSIC THE PARTY
INFORMATIE

Wil jij de dj's van Q-music op jouw feest? Dat kan! Boek The Party van Q voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party en… is nu ook 'los' te boeken! Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ!

VROUWELIJKE VUURSPUWER
INFORMATIE

Van klein en intiem zoals een verjaardag of bruiloft, tot groots en spectaculair! De vrouwelijke vuurspuwer is inzetbaar voor verschillende evenementen feesten.HANS KAZAN
INFORMATIE

Hans Kazàn is Holland’s most popular magician, entertainer and television host. He is a high class stand-up magician who entertains audiences around the world with magic and great humor! Nu te boeken of inhuren bij entertainmentbureau Fun Factor Events.

NIELS HARDER
INFORMATIE

Een optreden van goochelaar entertainer Crazy Niels Harder zit bomvol magie, illusie, popmuziek en komedie. Deze artiest is een knaller op uw feest of evenement!

ALL YOU NEED IS LOVE CARAVAN
INFORMATIE

Wie kent deze caravan nou niet? De All You Need is Love caravan! Deze caravan kunt u het voor verschillende evenementen en feesten huren.  Inclusief een photobooth. Is het niet romantisch om jouw geliefde een mooie boodschap te brengen in de All You Need is Love caravan?

MERMAID LIARA
INFORMATIE

Wil je je evenement, aquarium of advertentie een wonderlijk en magisch tintje geven? Huur dan Mermaid Liara in! Een echte zeemeermin of onderwateracrobaat is een onvergetelijke ervaring voor zowel een jong als oud publiek.


DANSERESSEN
INFORMATIE

Club, discotheek, festivals, beurzen, bedrijfsfeesten.....Kortom voor ieder evenement kan  je danseressen boeken of inhuren. Vraag naar de mogelijkheden bij entertainmentbureau Fun Factor Events.

DE VERMAKELAAR
INFORMATIE

De Vermakelaar is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor elk evenement, ongeëvenaarde veelzijdigheid, een Zwitsers zakmes heeft nog niet zo veel functies, zeer prettig gestoorde improvisator, welke kant wilt u op?

LIVEACTS & SHOWS

Liveacts & Shows boeken of inhuren bij entertainmentbureau Fun Factor Events

Prachtige liveacts & shows voor uw evenement boeken / inhuren kan bij entertainmentbureau Fun factor events. Of het nu gaat om shows voor kinderen of spectaculaire shows alles is mogelijk.

Deze liveacts & shows zijn te boeken voor onder andere: festivals, bedrijfsfeesten, jubileums, winkelcentrumpromotie, kermissen, dorpsfeesten en vele andere evenementen en feesten.

Dit entertainment heeft zeker een toegevoegde voor uw evenement waardoor uw meer bezoekers trekt.  wat dacht u van de Steile Wand een nostalgische attractie waar men met motoren tegen een steile wand aan rijd. Of de zoon van Hans Kazan, Steve Kazan kan u een lachwekkende show aanbieden. Kortom u kunt bij Fun Factor Events verschillende genres boeken als het gaat om Liveacts & Shows ! 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn