Lawineboys

Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken.Lawineboys boeken voor uw feest evenement? Boek hen bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken. Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was meteen een enorme feestknaller. Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling. Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen. Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011, 2012 en 2013). In september van 2015 werd deze superhit in het Duits vertaald:”Sex mit Blondinen”.

De Lawineboys brachten in de afgelopen jaren een reeks van succesvolle feestplaten uit:  “Joost”, “Isabel” , “De Bel” , “Leven, Lachen, Lol” , “Bertus”, “Dan gaan we zuipen”, “Marianne” “Nog eentje dan”, ”Big Mama”  en met carnaval 2018 verscheen “Gas d’r op .

In de zomer van 2018 brengen de Lawineboys wederom een super feestplaat uit. “Alle remmen los” is weer van ongekende klasse. Heel het land kan en zal hier weer volop mee uit zijn plaat gaan.

Prijs op aanvraag


E-mailen