Klubbheads vs. DJ Boozywoozy

“Hiphopping”, “Party Affair”, “Here We Go”, “One More Try”, “Turn Up The Bass” en “Jumping Around”

 

 Klubbheads en DJ BoozyWoozy maken eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits. Waaronder natuurlijk hun eigen “Hiphopping”, “Party Affair”, “Here We Go”, “One More Try”, “Turn Up The Bass” en “Jumping Around”.De clips waren niet weg te denken van de populaire muziek channels TMF en The Box. Er was geen groot festival waar de Clubheads en DJ Boozywoozy niet stonden. Zo waren ze te gast bij 538 Koninginnedag op het Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience.

Klubbheads en DJ Boozywoozy verantwoordelijk voor grote hits

Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s en 00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Nance, Drunkenmunky en Hi_Tack.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet zijn geweest! Anno nu leveren Klubbheads vs. DJ Boozywoozy een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit die tijd de revue passeren.


Prijs  op aanvraagE-mailen