Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk als finalist van de Talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6.


Jeffrey Heesen boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een top artiest rijker is.Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.

In 2004 verschijnt zijn debuutsingle ‘Hey Lieve Meid’. De swingende single “Blijf Vannacht Bij Mij” staat in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als “Casanova”, “Ik Heb Je Niet Gevraagd” en “Zomerliefde” is Jeffrey veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. Zijn door hemzelf geschreven zomersingle ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’ laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger “De Wereld Is Van Ons”  is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen.

Met zijn single ”One Night Stand” laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Na de single “Jij” volgt in het najaar van 2017 het nummer “Liefde voor altijd”. Prijs op aanvraag


E-mailen