Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland.


Jannes boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Met zijn gevarieerde Nederlandstalige repertoire spreekt hij enorm veel fans aan en is hij een veel geboekt artiest in het land.

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan maar moeilijk voorstellen dat Jannes ‘pas’ een jaar of tien professioneel in het vak zit. Negen reguliere albums, een kerst-cd, ontelbare singles en een kloeke verzamelaar telt de collectie nu, en het einde is nog niet in zicht. “Iemand vertelde me onlangs dat ik een van de meest productieve artiesten in Nederland ben”, aldus Jannes. “Ik sta daar niet zo bij stil. Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten.”

Terugkijkend op zijn carrière tot nu toe, vindt Jannes dat contact met zijn achterban het meest belangrijk. “Voor hen doe ik het. Ik ben een gewone jongen, die toevallig zingt. Een ander is bakker. Of werkt op kantoor. Ik wil voor iedereen benaderbaar blijven en laat ook bij al mijn albums het nieuwe werk vooraf vast horen aan een aantal fans om te horen wat hun mening is.”

In het jubileumjaar 2010 is de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als “Dam Dam“, “Een Beetje Meer“, “Ga Dan“, “Ietsie Petsie” en “Als Het Zonnetje Schijnt“. Plus natuurlijk alle andere hits. De afgelopen jaren is Jannes gewoon blijven doen waar hij goed in is: Muziek maken en optreden. Zo stond Jannes in de herfst van 2012 in Ahoy!Prijs op aanvraag


E-mailen