FUN FACTOR EVENTS
Het boekingsbureau voor entertainment

Boekingsbureau entertainment & evenementen 

 

Fun factor events het boekingsbureau voor entertainment & evenementen bij ons betaalbare artiesten, maar ook straattheater en kunt u bij ons een kermisattractie huren voor uw evenement en veel meer voor entertainment.

Welkom bij Fun factor events het boekingsbureau voor entertainment voor uw evenement of evenementen. U kunt bij ons betaalbare artiesten boeken zoals zangers, zangeressen, dj's en drive in shows. Maar mocht u voor bekende artiesten willen gaan ? Dan zit u bij ons ook zeker goed, van Rene Karst tot aan drive in show 538 kunt u zeker bij ons boeken. Vraag naar de mogelijkheden. Ook bieden wij u fantastische acts en artiesten aan op het gebied van straattheater. Straattheater is inzetbaar bij festivals tot aan braderieën. Daarnaast kunt u bij Fun factor events ook een kermisattractie huren, dit zijn de grotere varianten. Fun factor is niet in bezit van eigen kermisattracties maar kunt u ons meer zien als tussenpersoon. 

 

Kortom entertainment op zijn Best !

 

 

LET OP ER WORD NOG GEWERKT AAN DE WEBSITE.

 NIET ALLE PAGINA'S ZIJN AL TOEGANKELIJK.  • MUZIEK
  • logo1

 


ARTIESTEN VOOR IEDER BUDGET

Fun factor events bied u betaalbare artiesten aan. Zo kunt u denken aan : Abraham Toxopeus of Gerard Palts maar ook betaalbare coverbands zoals : Mix and Party 

Mocht u op zoek zijn naar bekende artiesten vraag naar de mogelijkheden. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.  • STRAATTHEATER
  • logo1


STRAATTHEATER ACT EN ARTIESTEN


Op zoek naar straattheater acts of artiesten ? Bij ons kunt u het leukste straattheater boeken. Voor jong en oud en van braderie tot aan festivals. 

Straattheater : van clowns tot aan vuurspuwers !

 

 

  • 1570002155405
  • logo1KERMISATTRACTIE HUREN


U kunt via Fun factor events uw favoriete kermisattractie huren. Wij zijn in dit gebied tussen persoon. Bent u op zoek naar specifieke kermisattractie ? Wij zullen voor u op zoek. Ook bieden wij verschillende kermisattracties aan via onze website. 

Alle kermisattracties zijn TUV gekeurd.

 

 

  • cof_2201231_cm-b
  • logo1KIDS-ENTERTAINMENT

Kijk op onze website voor het leukste entertainment voor de kinderen, wij bieden hierin in verschillende acts.E-mailen