havenzangers boek je bij fun factor events

  • havenzangers
  • Havenzangers_2.0.8910Als oud lid van de Havenzangers weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.  De andere Mulder is zijn zoon: Wesley.

De Havenzangers boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. In de zomer van hetzelfde jaar verschijnt “Holiday” (zomer, strand en zee).

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“. Begin 2015 hebben Mulder & Mulder hun naam omgedoopt in Havenzangers 2.0. De nieuwe single van De Havenzangers is het gezellige Leef Met Een Lach. 

Havenzangers 2.0 staat garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!


Prijs

Vanaf €1495,- excl. BUMA en BTW
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.