Harley jr. maskers straattheater boek je bij Fun factor eventsMensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt. Deze personages, die door hun maskers nog het meest aan stripfiguren doen denken, hebben al menig lachsalvo op hun naam staat

Ze zijn onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor.
Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte straattheater scene.


Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk. Een markant duo dat nooit ongemerkt zal passeren.De act is geschikt voor bedrijfsfeesten als onderdeel van een animatieprogramma en als straatact op straattheater festivals en tal van andere buitenevenementen.


Aemeen informatie straattheater Harley jr. masker

- Op binnenevenementen wordt , i.v.m. de vaak beperkte ruimte, deze act meestal zonder zijspan gespeeld. De maskerpersonages zitten dan achter elkaar.

- Voor buitenevenementen verzoeken wij de organisatie een plaats te regelen waar, buiten het zicht van publiek, de motor opgebouwd kan worden en waar accu’s gewisseld kunnen worden (bijv. een binnenplaats, magazijn etc.)

De mini-motor kan ook omgebouwd worden tot tropenmotor en als onderdeel van een programma met meerdere jungle-acts gespeeld worden.


  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

 

Prijs vanaf : €1470,-E-mailen