Guide of Light straattheater boek je bij Fun factor eventsDe gloednieuwe Guide of Light is een hightech walk straattheater act, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus ineen!Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek.Terwijl u met uw ogen naknippert in het donker lonkt alleen nog een rood oplichtend, kloppend hart u toe. De vriendelijke reus schudt uw hand en zegt: "goed je te zien!" Een waanzinnig steltloper met Ledverlichting.Kostuum met honderden Led lichten

 

De Guide of Light straattheater act draagt een kostuum met honderden LED-lichten, aangestuurd door een kleine computer in de helm van de reus.
Als vriendelijke wezentjes klampen de lichten zich stevig vast aan zijn pak. Uw wens, thema, kleur of atmosfeer is allemaal programmeerbaar. Spectaculaire technologie- maar uiteindelijk gaat het om de grenzeloze vreugde die de Guide of Light uitstraalt. Een fonkelende act met WOW-factor!

 

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. of 2 x 45 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

 

Prijs vanaf : €915,-
 

E-mailen