Gerard Joling

  • Gerard-Joling
  • joling

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.
Gerard Joling boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Gerard Joling maakte zijn professionele debuut in 1980 met de hitsingle ‘Fridaynight Party’ met de groep Kids en Cats. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Zijn eerste single ‘Love is in your eyes’ werd meteen een internationaal succes. Van Goud naar Platina en van Platina naar dubbel Platina. En het ging maar door, van ‘Ticket to the Tropics’, ‘Shangri-La’ en ‘Read my Lips’ tot ‘No More Boleros’. Deze songs zorgden ervoor dat Gerard in meer dan 20 landen gevraagd werd voor optredens, waaronder Japan, de Nederlandse Antillen, Zuid-Amerika, Scandinavië de Filippijnen, Hong Kong, Afrika, Canada, Taiwan, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al met al verkocht hij meer dan zeven miljoen platen in binnen- en buitenland, waarvan er maar liefst 25 met goud en platina werden bekroond.

Daarna volgden nog vele hits zoals “Engel van mijn hart“, “Er hangt liefde in de lucht“en “Ik hou er zo van“. Gerard is een artiest die inzetbaar is op elk denkbaar evenement. Van bedrijfsfeesten tot festivals en van discotheken tot feesttenten. Gerard Joling weet er op elke locatie er een feest van te maken!

Prijs op aanvraag


Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maxiaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

 

E-mailen