Gebroeders Ko

Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.


Gebroeders Ko boeken voor uw feest evenement? Boek hen bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden.In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”. Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

De Gebroeders Ko maakten daarna nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, “Geef mij de sleutel van je voordeur” ,“Helicopter”, Wunderbar“, “Alleen maar schoenen aan” en “Één Bitterbal“.In juni 2017 is de nieuwste single ”We slaan nooit een feestje over” uitgekomen.

Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko er voor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!

Prijs op aanvraag


E-mailen