Entertainment boekt u bij Fun factor event
 

Gebroeders Ko

  • Gebroeders-Ko-Euro-Entertainment
    Gebroeders-Ko-Euro-Entertainment

Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden.

In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”. Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

De Gebroeders Ko maakten daarna nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, “Geef mij de sleutel van je voordeur” ,“Helicopter”, Wunderbar“, “Alleen maar schoenen aan” en “Één Bitterbal“.

In juni 2017 is de nieuwste single ”We slaan nooit een feestje over” uitgekomen.

Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko er voor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!

Prijs

€2795,- excl. BUMA en BTW
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.