Erwin Nyhoff

  • erwin_nyhoff_pasfoto-1.jpg(800x800)(upscale)(04BBD1CE7456530C0FC7FEFAF14FC5DB)

Derde geworden in de tweede editie van The voice of Holland. Erwin is nu te boeken voor een bijzonder optreden waarin hij diverse hits zingt in zijn eigen stijl.


Erwin Nyhoff boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hij speelde o.a. in de band The Prodigal Sons. De band startte in 1993 en werden al snel gerekend tot een van de meest belangwekkende gitaarbands van Nederland. Zij traden o.a. op Pinkpop, Lowlands en ook op het prestigieuze South By South West-festival in Texas.
Na het uiteenvallen van de band in 1997 dook Erwin onder in een gelegenheidsbandje in het akoestische circuit. Vanaf dat moment is Nyhoff weer liedjes gaan opsparen met het oog op een eventueel nieuw album. Tussendoor leverde hij nog mooie bijdragen aan de tribute CD’s voor Boudewijn de Groot en Doe Maar. En heeft hij ook op opgetreden met de originele drummer en gitarist van Elvis Presley, respectievelijk DJ Fontana en Scotty Moore. Na het tekenen van een platencontract heeft Erwin ook een aantal maanden in Nashville gezeten om in de studio op te nemen.

Al met al een rijke historie in de muziekindustrie is hij derde geworden in de tweede editie van The voice of Holland. Erwin is nu te boeken voor een bijzonder optreden waarin hij diverse hits zingt in zijn eigen stijl.

Prijs op aanvraag


E-mailen