Drive in shows Boeken  ✅ 538 on tour I ✅ Slam! fm on tour I ✅ Apres Skihut on Tour I I✅ Q music the Party

✅ 24 uur per dag 7 dagen in de week uw Drive in Show boeken

Drive in Show

 

Drive in Show boeken bij Fun factor events

 

U kunt via Fun factor events een Drive in Show boeken! Deze zijn inzetbaar voor : Dorpsfeesten, verjaardagen, tentfeesten, feestdagen en vele andere evenementen en feesten. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw favoriete Drive in Show. U kunt via ons de leukste Drive in shows boeken zoals : 538 on Tour, SlamFM, de Skihut, Qmusic of onze eigen Drive in Show van Fun factor events.
  

Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat SlamFM! een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.

 

Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Is het alleen niet voor iedereen mogelijk 365 dagen per jaar in De Après Skihut Rotterdam te zijn. De afstand mag geen drempel zijn. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

 

De Q-music presents The Party” van Q-Music is een spraakmakende show voor op jouw evenement! Met een indrukwekkende DJ-booth van 18 TFT schermen voor video en visuals, een leddecor met bigscreens en het alleen maar populairder wordende Foute Uur staat de Q-music presents The Party garant voor Feest! Inclusief het foute uur!

 

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop.

 

Fun factor events heeft tegenwoordig een eigen Drive in Show. Dit doen wij in samenwerking met DbSoundsystems.

Vraag snel naar de mogelijkheden !

 

Een drive in show met een Dj is het alternatief voor een band of zanger. Met name de prijs en continu muziek zonder pauzes worden als een groot voordeel gezien. Dj Wilfred productions, in eigen beheer, over een uniek drive in show format

 

De Hitcotheek drive in show is van alle markten thuis en verzorgt uw evenement met professionele DJ’s van 50 tot 5000 bezoekers in alle muziekgenres. Daarnaast is de show een prima aanvulling als artiesten begeleiding en evenementen met presentatie en ondersteuning in pauze’s.

 

Deze DJ Maurice Après Ski Safari Tour is de meest spectaculaire 4 uur durende après ski drive in show van Nederland !


E-mailen