Dj Yorit

  • contact-dj-yorit

Het doel van de avond: 1 groot feest maken waar iedereen aan meedoet!

DJ Yorit draai al meer dan 20 jaar voor het meest uiteenlopende publiek. Het doel van de avond: 1 groot feest maken waar iedereen aan meedoet! DJ Yorit heeft in binnen en buitenland veelvuldige gedraaid. Niet alleen voor uitgaanspubliek. Maar ook op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Doordat hij dit al zo lang doet is hij de ervaren dj die weet wat een verschillend publiek wil horen. Van bij 538 op koninginnedag, 7 jaar Apres Skihut Rotterdam, tot feesten in Taiwan, Rio en de Alpen, DJ Yorit is er geweest.

Niet 1 stijl muziek

DJ Yorit heeft van nagenoeg alle stijlen muziek wel iets in zijn repertoire zitten. Voornamelijk populaire top 40 muziek, maar dance classics, rock, 70’s 80’s, pop, happy hardcore maar soms ook een hardstyle nummertje. Als het maar past bij de avond en bij die mensen die willen dansen.

Korte mixstijl

Doordat iedereen een graantje muziek mee wil pikken, is zijn draaistijl vlot zodat iedereen aan zijn trekken komt. Dit maakt DJ Yorit zo geschikt voor elk bedrijsfeest, bruiloft verjaardag of sport event.

Presenteren

Tijdens het draaien presenteert DJ Yorit ook. Of eigenlijk enthousiasmeert hij zijn publiek constant. Dit zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!
Prijs

Vanaf €795,- ex btw
Set van vier uur exclusief geluid 

E-mailen