Dj Wilfred 

  • 10801990_1002073439808447_3522956081437425726_n

Dj Wilfred, niet alleen als DJ maar juist de combinatie DJ en zanger/entertainer maken hem zo bijzonder.

Het begon al op jonge leeftijd. Nog in de luier liep hij door de kamer en draaide het volume van de radio hoger, zodat de hele buurt kon meegenieten. Hij ging voor de radio zitten en wedijverde met de DJ wie het meest kon praten door de platen heen. Meestal won Wilfred deze wedstrijd. Hij zat het liefst de hele dag voor de radio. Rond zijn negende veroverde hij de gekochte Top-40-singels van zijn vijf jaar oudere broer en draaide ze helemaal grijs. Dat heeft geholpen.

Als zestienjarig ventje ging Wilfred met Riens Faber mee om op georganiseerde feestjes te draaien. Studie was aan Wilfred niet besteed. Grappen maken en muziek draaien, dat ging voor alles. Hij was zestien toen hij als DJ in het professionele circuit terecht kwam: drive-in shows als Rucanor, Basf, Hilversum 3, Avro’s Drie Maal Door Draai en de Rock & Roll Kampioenschappen. Wilfred draaide op uiteenlopende feestjes door het hele land zoals schoolfeesten, tentfeesten, buurtfeesten en bruiloften.

Vanaf 1985 draait hij in bardancings en discotheken zoals Jean Wester, Eernewoude, Champino Drachten, Jennifeu, Malibu Drachten en nog veel meer. DJ Wilfred is een zeer ervaren, allround DJ.


Een aanrader voor elk feest!

Dj Wilfred is ook te boeken inclusief Drive in Show : Drive in Show met Dj Wilfred

Prijs 

Op aanvraag

Duur 4 urenE-mailen