Dj Kicken

  • Kicken

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als dj.


Als sinds de jaren 80 is deze allround deejay bezig met het draaien in discotheken. Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide. In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint. Diverse andere discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobby’s! Dit resulteerde in 2002 tot zijn eerste single: “I Wanna Dance With Somebody“, een cover van Whitney Houston. Daarna werd “Pennywise – Bro-Hymn” door hem onder handen genomen dat onder de noemer “Let me hear you” nog steeds een veel gedraaide party-hit is. In 2004 maakte hij samen met “Mc-q Ain’t no party (Like an Alcoholic Party)” dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam.

In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam : “SALOU S.L. feat Joyce – What’s up”. In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together. In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in “Nasty Creep” en “Walking on Sunshine 2006“. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrassende combinaties van bekende hits!

Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica).
Prijs

Vanaf €995,- ex btw
Set van twee uur exclusief dj-set.

E-mailen