Dj Dee D

  • 44755105_393147307889468_1520785075552124928_n

DJ Dee.D. geboren te Maarn verhuisde op 12 jarige leeftijd naar het hoge noorden, toen niet vermoedend dat hij daar een van de allereerste house pioniers zou worden.
DJ Dee.D. geboren te Maarn verhuisde op 12 jarige leeftijd naar het hoge noorden, toen niet vermoedend dat hij daar een van de allereerste house pioniers zou worden.

Hij startte zijn DJ carrière 2 jaar later op 14 jarige leeftijd achter de draaitafels van een lokale discotheek. Na hier een aantal jaren gedraaid te hebben begon hij samen met 3 andere vrienden zelf een drive in discotheek. Door de toen “eigenaardige” en vernieuwende muziekstijlen die hij draaide werd deze drive in show in snel tempo een groot succes. Tijdens het draaien met deze show ontwikkelde Dee.D. al gauw een eigentijdse smaak voor de wat meer energieke muziek. Wanneer hij niet draaide ging hij uit in Amsterdam en Utrecht. Hij ervoer daar (thanx to Eddy de Qlercq) voor het eerst hoe anders het kon qua muziek, sfeer en partystemming. Vol enthousiasme probeerde hij deze muziekstroming die housemuziek heette en zoveel plezier bracht aan het publiek in het noorden van Nederland te introduceren. Dit pakte helaas anders uit dan hij hoopte. Een residentie was niet te vinden, alle discotheek eigenaren stonden loodrecht op zijn enthousiasme en hielden halsstarrig vast aan de oude en vertrouwde toen geldende muziek soorten. Om deze muziek toch te kunnen draaien is Dee.D. zelf begonnen met het organiseren van diverse house feesten, wat resulteerde in een steeds grotere aanhang van zijn feesten. Zo organiseerde hij oa. de zéér goed bezochte [HRDSTL], de Dance 2 Trance feesten en het 4x het Civilization festival.


Als DJ is hij veel verder gekomen dan hij in die moeilijke periode durfde te dromen. Zo draaide hij door de jaren heen in de vele toon aangevende clubs van Nederland. Denk hierbij in het noorden aan Discotheek the Palace, Club de Paris, Theater Diana, Sans Souci, Heaven, Tonight, Vat 69 e.v.a. maar ook op vele belangrijke feesten in het noorden was hij al een graag geziene DJ. Zijn naam rees hem vooruit en kwam steeds verder in het land op posters en flyers te staan. Zo draaide hij bv. in de Marcanti en Westergasfabriek (Amsterdam), Latido, Line-up, Livingroom (Zaandam), ADE, op het strand van Bloemendaal en op vele, vele andere plaatsen. Uiteindelijk kwam ook de droom uit van het staan op grote festivals en het draaien voor de nr.1 organisaties van Nederland.

Zo draaide hij op meerdere grote festivals zoals b.v de Megadance in de Martinihallen, meerdere Free festivals in Almere, ID&T boekte Dee.D. voor het Massive festival en hij draaide veel op de grote festivals van de organisatie Q-dance in zowel Nederland als Duitsland. Naast de feesten in Nederland begonnen ook de internationale boekingen te komen voor deze DJ. In de kriti arena te Hersonnissos (Kreta) werd hij meerdere malen uitgenodigd te draaien op oa. het toonaangevende N-R-G open-air festival, op Cyprus in discotheek Bubbels en Mexico in discotheek the Zoo. Op het producerende vlak is hij ook bezig geweest.

In de studio van Don Cartel (oa van de hit: the party) heeft hij zijn eerste productie gemaakt. Een zeer zomers nummer met een erg vrolijke en pakkende melodielijn genaamd -The Rebel- maar studiowerk bleek niet echt hetgeen dat hij écht wilde. Hij wil voor publiek staan. That’s it. In 2009 is Dee.D. gestopt met het draaien voor publiek vanwege de geboorte van zijn kind. Hij wilde de weekenden genieten van zijn kindje en zovéél mogelijk uren samen doorbrengen als maar mogelijk waren. Inmiddels is zijn kindje groter en heeft een eigen leventje. Het draaien heeft hij echter nooit opgegeven en zijn draaiuren heeft hij non-stop bijgehouden, nét als zijn platen. DJ Dee.D’s stijl kenmerkt zich door een grote dosis dynamiek zowel in plaat als persoon, en hij weet door zijn specifieke platenkeus het publiek dan ook altijd op te zwepen. Zijn stijl omschrijft hij zelf als: “als er maar tech voor staat is het goed” … tech-house, tech-trance en techno zijn de favoriete stijlen en dan het liefst nog gecombineerd. Maar vanwege zijn enorm lange track-record voelt hij zich comfortabel in iedere stijl. Voor welke set hij dan ook geboekt wordt, in elk van deze stijlen voelt hij zich prettig en is zijn inmiddels bekende en dynamische stijl dan ook in elke afzonderlijke set terug te vinden


Prijs 

Vanaf €250,- 

Minimaal 90 minuten


 

   • 1505904219023
E-mailen