Dennie Christian

‘Rosamunde’. Daarna volgde diverse andere hits zoals ‘Besame Mucho’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’.


Dennie Christian boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Hij zong daarin o.a. de nummers ‘Watermensen’, ‘Geef mij nu je angst’, ‘Poison’ en ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’ waardoor we hem op een andere manier hebben leren kennen.

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het bekende nummer ‘Rosamunde’. Daarna volgde diverse andere hits zoals ‘Besame Mucho’, ‘Wij zijn twee vrienden’ en ‘Uit elkaar’. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma ‘Ali B op volle toeren’ wat een gigantisch succes werd in de hitlijsten.

Begin dit jaar was Dennie Christian ook te zien op het witte doek, hij bemachtigde een van de hoofdrollen in de film ‘Ron Goossens, Low Budget Stuntman’. Naast zijn rol in de film verzorgde hij ook alle soundtracks waaronder de titelsong ‘Ik leef niet meer voor jou’, een cover van Marco Borsato.

Op dit moment is Dennie Christian erg druk met optredens in binnen- en buitenland. Zo schreef hij onlangs samen met Edwin van Hoevelaak het nummer ‘Bloemen geven kleur aan je leven’ welke hij begin augustus zal vertolken tijdens het Varend Corso Westland.

Prijs op aanvraag

Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid tot maximaal 250 personen of inprikken op aanwezig geluid.

E-mailen