Dean Saunders

  • dean

Zijn enthousiasme en plezier op het podium zorgen ervoor dat Dean het publiek kan betrekken bij zijn optreden en er een feestje van kan maken.


Dean Saunders boeken voor uw feest evenement? Boek hem bij Fun factor events!
Entertainment boekt u bij Fun factor events! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Samen met zijn vader en broer Ben loopt hij met succes praktisch alle talentenjachten af. Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie.  Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.

In 2011 verschijnt zijn debuutsingle You And Me Both. Deze single staat wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3 en Dans Met Mij is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De single Layla in samenwerking met Tata Mirando is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean waarbij de gypsy sound niet kan ontbreken. Zijn nieuwe single is een lekkere zomerse plaat en hij neemt jou graag mee op reis in Neem Je Mij Dan Mee!

Zijn enthousiasme en plezier op het podium zorgen ervoor dat Dean het publiek kan betrekken bij zijn optreden en er een feestje van kan maken.

Prijs op aanvraag

Optreden van 1 x 30 minuten inclusief geluid monitor-set

E-mailen