FUN FACTOR EVENTS
ENTERTAINMENT OP ZIJN BEST !
 

Mops & Totem

  • mops en totem1
  • mops en totem2
  • mops1
  • mops2
  • mops3Mops & Totem De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de schatkist!Gefällt mir


PRIJS VANAF € 550,-
Mops & Totem De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de schatkist!


De act van Mops & Totem

In een 5 minuten durende act zullen Mops & Totem gasten uitnodigen om de schatkist te openen.

Wanneer dit lukt, zullen Mops & Totem de inhoud van de schatkist delen met iedereen die geholpen heeft! Daarna wordt de schatkist gesloten en gaan Mops & Totem weer op pad. De act wordt vier keer dertig minuten uitgevoerd binnen vier aanééngesloten uren! 


Mops & Totem promoten uw product

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw nieuwe producten te promoten of presenteren? "Mops & Totem: Het avontuur van de schat", is voor elke gelegenheid en evenement inzetbaar. Wilt u dat de bezoekers verrast worden met cadeaus of verhalen? Alles is mogelijk, want de inhoud van de schat kan kosteloos naar wens worden aangepast.


Speelruimte Mops & Totem

Deze act is mobiel en hierdoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. Mops & Totem komen dan ook graag naar uw evenement, beurs, winkelcentrum, kerstmarkt, festival, braderie enz! Mops & Totum is een humoristische interactieve act welke visueel tot de verbeelding spreekt.
De schatkist is gevuld met 1000 "gouden" munten, deze zijn bij de gage inbegrepen.


 
 
E-mailen
Info